KÆMPE oplevelse ❤️ I går, den 30/5-26, var vi inde og se Flying Superkids i Aarhus. Jeg havde forventet et godt show med dygtige gymnaster, men jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg som vok... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det er en super dejlig oplevelse med barnebarn. Dygtige børn og unge viser os et meget flot show. Vi glæder os til den dag hvert år, for det er blevet "vores" tur. Og stor ros til superkids administr... Ver mais
Der var åbenbart store problemer med hjemmesiden da der blev åbnet for salg af flere opvisninger kl. 07.00. Jeg fik det jeg skulle i kurven, men det hele forsvandt under købsprocessen. Blev frustrer... Ver mais
Superkids børnene og crewet bag leverede en top præstation. Hvor er de bare dygtige og stråler af smittende livsglæde. Vi gik alle begejstrede hjem - både bedstemor, onkler, niecer såvel som os foræld... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Flying Superkids – eksportører af livsglæde og inspirerende oplevelser I Flying Superkids ser vi os selv som eksportører af livsglæde. Vi ønsker at sprede glæde, skabe gode oplevelser og inspirere vores omgivelser med vores gymnastikunivers. Det er derfor vi er til, og derfor vi optræder. Vi ønsker, at dette afspejler sig i alt, vi gør. Hele omdrejningspunktet for Flying Superkids og vores gymnastikshow er nemlig – og har altid været – livsglæde og gode oplevelser for vores gæster og vores gymnaster. Det kommer blandt andet til udtryk ved vores show, der er det eneste af sin slags i verden, hvor gymnastik, dans, akrobatik, sang og spring i susende fart mixes. Vi forsøger altid at skabe et verdensklasses show for hele familien, der kan bevæge, inspirere og overraske. Det kommer også til udtryk ved Superbørnene, der stråler af glæde og energi, når de står på scenen og optræder. For de elsker at lave gymnastik, de elsker at optræde og de elsker at vise deres utrolige evner og kunnen for publikum, og det skinner i den grad igennem. De flyvende superbørns boblende glæde er smittende, og de formår gang på gang at charmere, inspirere og bevæge deres omgivelser og publikum – gamle som unge - med deres sprudlende glæde og energi. Men det er ikke kun i forbindelse med showet, at vi ønsker at skabe gode oplevelser og bringe glæde til vores gæster. Også til hverdag ønsker vi at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse, og det er uanset, om det er i forbindelse med billetkøb, køb i webshoppen eller fanhenvendelser og diverse spørgsmål. Kundeservice med fokus på ordentlighed og ansvarlighed Hos Flying Superkids vægter vi vores gæster højt, for det er jer, vi er til for. Derfor tager vi også kundehenvendelser og kundeservice dybt seriøst. Derfor kan du som gæst være sikker på, at vi altid vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig. Når det kommer til kundeservice, er Flying Superkids’ nøgleord suveræn service, ordentlighed og professionalisme. Vi tager din henvendelse seriøst og svarer dig hurtigst muligt, uanset om du henvender dig til os på mail eller telefon. Vi tager ansvar i forhold til vores ydelser og produkter, og vi vil altid gøre, hvad vi kan for hjælpe dig og finde en ordentlig og retfærdig løsning, så du får den bedste mulige oplevelse og service, når du kontakter Flying Superkids. Vi bestræber os på altid at være professionelle, høflige og retfærdige, og vi sidder klar til at hjælpe dig med billetkøb, gavekort, køb i webshoppen eller fan-henvendelser og spørgsmål mandag-fredag fra 9.00-16.00. Almennyttig gymnastikforening i Aarhus Flying Superkids er en del af den almennyttige gymnastikforening, Foreningen Gymnastikgården, der ligger i Aarhus V. Gymnastikgården har 450 medlemmer og tilbyder undervisning i spring og gymnastik for alle børn i alderen 5-11 år. Gymnastikgården er ikke bare hjemmebase for Flying Superkids, men udvikler også gymnastiktalenter til holdet. Alle Flying Superkids er nemlig medlemmer af foreningen og går til træning her. Derfor skal alle børn, som drømmer om at blive en Flying Superkids, først tilmelde sig gymnastikundervisning i Foreningen Gymnastikgården.
Informações de contacto
Jernaldervej 41b, 8210, Aarhus V, Dinamarca
- info@flying.superkids.dk
- flyingsuperkids.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Flying Superkids
Jeg havde købt billetter til et forkert…
Jeg havde købt billetter til et forkert tidspunkt. Jeg fik med det samme refunderet pengene, så jeg kunne købe nye billetter.

Mega god service
Mega god, personlig service efter fejlkøb af en billet.
Og så er det jo bare et fantastisk show 😊

Resposta da Flying Superkids
Fantastisk godt show af helt fantastisk…
Fantastisk godt show af helt fantastisk og imponerende dygtige artister som alle hele tiden var meget smilende og så glade ud. Jeg vil anbefale alle at få den oplevelse.

God kundeservice
Jeg havde idag en super oplevelse, jeg havde til jul sidste år købt 2 gavekort til mine børnebørn. Jeg købte så billetter til flying superkids da de blev sat til salg, men da jeg betalte fik jeg kun trukket det ene gavekort fra. Det ser jeg så og skriver en mail til flying superkids som straks undersøger og svarer tilbage at det er ok og jeg får pengene indsat på min konto. Så tak for hurtig og god service. Vi glæder os til oplevelsen i Sønderborg den 14 oktober. Hilsen mormor og hendes to dejlige børnebørn.

Virkelig fantastisk
Virkelig fantastisk, sjov, underholdende, imponerende og festlig forestilling som selv her 3. gang er super

Resposta da Flying Superkids
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor alting spiller. Helt vildt dygtige og glade børn/unge i et veltilrettelagt og varieret show i et telt hvor I får skabt en fantastisk stemning.
Jeg har været til showene flere gange med børnebørn, og hver år har været lige flot. Jeg går så glad derfra- glad over at denne mulighed findes, både for os der er tilskuere og for de børn/ unge der deltager. Kæmpe ros til jer!

God og hurtig service
Jeg havde fået bestilt billetter til Flying Superkids i en weekend, hvor vi allerede var inviteret til en rund fødselsdag. Jeg skriver en mail til Flying Superkids og spørger om jeg kan få refunderet mine billetter. Jeg får hurtig et svar tilbage om at det kan jeg sagtens. Pengene blev refunderet samme dag. God og hurtig service. Nye billetter er købt til en anden forestilling og vi glæder os til at se showet.

Resposta da Flying Superkids
Endnu engang et fantastisk show i…
Endnu engang et fantastisk show i Århus!! Det er skøn underholdning for hele familien, og fantastisk at se hvad de allesammen kan! Man kan tydeligt mærke varmen og engagementet fra alle såvel som børn og voksne. Virkelig et besøg værd! Det er en fantastisk blanding af show, sang og akrobatik.
Elsker især deres håndtering af, at det er helt okay, hvis nu der er noget der fejler -for det kan jo ske. Det er børn, og selvom de har øvet sig ekstremt meget, så kan det ske for selv den bedste. Det er tydeligt at se på børnene, at man har snakket meget om, at det er helt okay. Og det tages med oprejst pande, hvis det nu en sjælden gang skulle ske. Det viser bare hvor gode trænere de har, som virkelig har hjertet på det rette sted! Det er noget vi alle kan tage med os ud i livet. For det er virkelig helt ok at lave fejl. Man rejser sig bare igen! Men igen, fantastisk show! Wauw hvor er de gode!! Vi kommer helt sikkert igen en anden gang!

Resposta da Flying Superkids
Frustrating, irritating and annoying experience
In an effort to use every second, these people have reached to a point where they are doing no good to kids coming for training. All træners are stressed til core there are so many kids per session that it's impossible to keep eye on them and correct them if they are doing wrong and teach them right technique so they can get better.
Focus is on bands on legs, on hands that's it. No clear communication, noone to address confusion or to talk to parents. Chief trainer is too busy with practicalities.
After 1 full season there is nothing my child could take home not one movement which he couldn't do before he learned. No one ever taught him technique or helped him in right way.
Last minute training cancellation with a sorry in email when they charge more than double of any other gymnastics organisation.
In this company only those who already are good and knows gymnastics are polished. You people are incredibly bad in training those who are new to gymnastics and what a shame.
Extreme negligence very bad experience.
Er uenig med svar.
Jeg har aldrig været aggressive. I er så lukket at en venlig bede om at få opmærksomhed at gør hvad du lovet vil gør når det tydelift set ikke sker er jeres beregning af agressive som fra min synespunkt er forkert. I beregner som passer til jer og tænk meget høj om sigselv og meget lav af andre. Det er træls.

Resposta da Flying Superkids
Barnebarns bortblevne autografer blev erstattet, og af flere nye. Nu har jeg en glad pige ❤️
Min datter, barnebarnet og jeg, var i Holbæk og se Flying Superkids, og det var en kæmpe oplevelse. Barnebarnet fik en del autografer, men desværre blev de væk, og hun var meget ulykkelig. Som mormor blev jeg selvfølgelig ked af det på hendes vegne, og skrev uden hendes viden til Flying Superkids Fanklub om de ville hjælpe ved at skrive nye autografer og sende dem til mig. Det gjorde de, og nu har jeg en glad pige igen, ovenikøbet med flere autografer 😊 Tusind tak til alle i Flying Superkids ❤️
Fantastisk show
Fantastisk show! Min datter var helt høj bagefter og har sagt det var den bedste dag i hele sit liv 🥰 Vi glæder os til i kommer igen.
Fuldstændig outstanding show
Fuldstændig outstanding show! nærværende vært, der forstod at underholde børnene i pauser og mens der skulle skiftes redskaber på scenen.. Børnene noterede sig faktisk denne oplevelse som den bedste i deres sommerferie
Meget imponeret!
Jeg oplevede Flying Superkids lørdag den 6. august 2022 sammen med min 7 årige datter, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg er i dag 34 år gammel, og som barn havde jeg selv et brændende ønske om at opleve Flying Superkids. Det skete aldrig, og det er derfor ekstra dejligt at kunne give mine egne børn den oplevelse.
Jeg var fra start til slut underholdt, og det samme var min datter. Jeg var på forhånd lidt bekymret ved hvorvidt 2 timers gymnastikopvisning var i overkanten, men showet var så meget mere end det... vi følte nærmest at vi fik et Børne MGP, standup show & selvfølgelig verdensklasse gymnastik i ét event!
Angående klimaet i teltet, så var jeg positivt overrasket over hvor meget der blev gjort for at regulere det. Jeg har tidligere siddet og svedt i et meget varm Cirkus Summarum telt, hvilket man selvfølgelig kan risikere når naturens kræfter spiller med musklerne. Den 6. august var selvsagt ikke den varmeste dag, men der var så behageligt som det var muligt.
De unge atleter er desuden imponerende rollemodeller, og jeg kan mærke hvor inspireret min datter blev af showet. Hendes gamle far blev næsten helt rørt.
Organisationen må desuden være meget kompetent i deres arbejde med børn og forældre, hvor det helst skal være lysten der driver værket, så man ikke risikerer at brænde ud i et konkurrencepræget miljø.
Tak for oplevelsen, kæmpe anbefaling herfra!
Ekstrem varme og dårlig service
Jeg var den 3/8 inde for at se Flying Superkids med min datter på 3 og mor på 74 år.
Selve showet var flot og imponerende, og vi havde glædet os meget. Vores oplevelse blev dog ødelagt af, at der var ekstremt varmt i teltet. Allerede under 1 akt. opdager jeg pludselig, at jeg ikke kan få kontakt med min mor. Hun sveder helt vildt og svarer ikke, når jeg taler til hende. Da min datter var med, kunne jeg ikke kæmpe min mor ud af teltet for at få luft, da det ville skabe kaos og stor utryghed for min datter at se sin mormor i den tilstand. I stedet måtte jeg tvinge min mor til at drikke og vente, til jeg kunne få kontakt med hende for derefter at forlade dem begge for at købe mere væske. Det var en meget utryg situtation. Min datter sad også og hang og så utilpas ud, selvom hun drak en masse, så jeg måtte tage alt hendes tøj af. Det vil altså sige, at jeg brugte hele showet på at sikre, at de var okay, og vi fik ikke det store ud af det som familie.
I 2. akt beder konferencier om, at der ikke slukkes for aircondition, når han taler, fordi det er så varmt. Jeg forstår ikke, at der ikke har været opmærksomhed på dette fra Arrangementets side, og jeg synes ikke, at det er ansvarligt. Det var først til sidst i 2. Akt, vi kunne mærke effekten af aircondition, og det blev mere tåleligt at være der.
Da vi forlod området fortalte jeg stille og roligt damen i udgangen om vores oplevelse - ikke på en sur måde.
Her fik jeg den noget skuffende respons, at det kunne være, at det havde noget med penge at gøre, at det var for dyrt at holde dem tændt, og at man nok skulle lade være med at se showet, når det er så varmt. Det synes jeg var meget uprofessionelt - og derudover er temperaturen svær at forudsige, når man køber billet 4 måneder i forvejen. Jeg synes det samme om det faktum, at det ikke virkede som om, at der overhovedet var fokus eller styr på, hvor varmt det egentlig var.
Opdatering: kommentar til svar fra Flying Superkids.
Hej Lars
Det er jeres ansvar som arrangør at kontrollere klimaet i teltet. Uanset om I har aircondition eller ej, skal I som arrangør sikre, at teltet ikke overopheder eller tage forbehold herfor.
- du skriver, at I havde atleter i tøj som begrundelse for, at klagen ikke er berettiget. For det første, så optræder atleterne i bunden af teltet, hvorimod varmen trænger til vejrs. Så der vil være betydelig temperaturforskel mellem scenen og de øverste pladser. For det andet, så er atleterne ikke 70+ år, og har sikkert også fået tilstrækkeligt med væske, når de har været bekendt med situationen i teltet. Det kan I ikke forvente, jeres gæster er forberedt på.
Her er, hvad I kunnet have gjort, når I ikke kan kontrollere klimaet i jeres telt:
- Aflyse/rykke forestillingen ved hedebølger
- Gøre opmærksom på varmen inden forestillingen går i gang, så de kan tage deres forbehold
- Indlægge ekstra pauser, så I kan få kølet teltet ned, og folk kan få noget væske
- Dele vand ud, som man gør ved koncerter - også under åben himmel
Ovenstående ville, såfremt I oplyse grunden hertil (altså overophedning i teltet), bevirke, at jeg følte, I ydede en god, ansvarlig service.
Svaret med, at I ikke kan kontrollere klimaet i teltet, og at “I er de eneste, som arbejdet med det” er ansvarsfralæggelse, idag klimaet i teltet ene og alene er jeres ansvar. Specielt med det publikum, som kan forventes til jeres forestilling (bedsteforældre, gravide mødre, små børn).
Iøvrigt taler de frivillige på jeres vegne, så det er også jeres ansvar, at de agerer, som I ønsker ved klager.

Resposta da Flying Superkids
Fantastisk god service i forhold til…
Fantastisk god service i forhold til køb af billetter .
Fantastisk performance!
Tak for (endnu) et fuldstændigt forrygende show i Lyngby!! Alle børnene er så talentfulde og smilende hele showet igennem, og der er max underholdning for både store og små. Mine børn er 3 og 6 år. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Flying Superkids
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.