Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Ver mais
A empresa respondeu
Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Ver mais
A empresa respondeu
Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Escrito pela empresa
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vanvittig service! :-)
De vandt en sag for os og ringede flere år efter, da sagen var vundet. Vi fik penge retur. Fuldstændig fantastisk.

Resposta da Flypenge.dk
Uden flypenge.dk havde jeg ikke haft mulighed for en retfærdig behandling af min sag i forbindelse med en grotesk forsinkelse på en flyrute. Jeg har være meget glad for samarbejdet. Endvidere er det umuligt at køre en sag selv, da det er en labyrinth af god tid, penge og regler, der vil blive stopklods for mig som privatperson - og selskaberne vil i den forbindelse kunne skalte og valte med de små forbrugere. Så brug Flypenge.dk, hvis du tænker, du er blevet trukket rundt i manegen af flyselskaberne!

Resposta da Flypenge.dk
Uden at være sikker på udfaldet, gav jeg det et forsøg og anmeldte en forsinkelse på mange timer under en hjemtur fra Thailand med charterselskab.
Pludselig blev jeg kontaktet, og der var faktisk en god sum penge til mig!
God anbefaling herfra.

Resposta da Flypenge.dk
At få en flyaflysning annonceret 30 minutter efter planmæssig afgang er utroligt frustrerende. Det gjorde Wize overfor os i lufthavnen i Sofia for 2 år siden. Vi blev lovet erstatning, som aldrig kom. FLYPENGE har nu, takket være en næsten 2 år lang vedholdende indsats, skaffet os erstatning. Tak til Flypenge for løbende informationer, uden jer have vi ikke modtaget en krone.

Resposta da Flypenge.dk
Flyselskabet nægtede os kompensation der valgte vi at gå til Flypenge.dk. De kæmpede til det sidste og vandt! Tak for den gode måde at køre sagen på og for at I blev ved.

Resposta da Flypenge.dk
Fik fin hjælp og god kompensation takket være flyhjælp.
Det er en langsommelig proces men der var fin opdatering undervejs.
Tak for hjælpen.

Resposta da Flypenge.dk
Det tog lang tid, omkring 1-1.5 år, men i sidste ende fik jeg mine penge retur, og flypenge stod for alt arbejdet.

Resposta da Flypenge.dk
På trods udfordringer med Singapore Airlines, forsinkelse i retsager mm, lykkedes det os efter, nok ca. 5 år at få et fint beløb, takket være Flypenge. Vi var aldrig nået så langt selv. Tak

Resposta da Flypenge.dk
Jeg oprettede en sag tilbage i april 2022, da vores flyselskab havde aflyst vores hjemrejse uden at give besked - Det så jeg heldigvis ved et tilfælde et par dage før vi skulle hjem.
Flyselskabet har været meget standhaftig og det har gjort at det har taget over 3 år at få pengene retur, men Flypenge har virkelig kæmpet vores sag og nu er det endelig lykkedes. Tak!

Resposta da Flypenge.dk
Jeg startede en sag d. 11.7.22, altså for snart 3 år siden, da vores Lufthansa fly blev aflyst 3 dage før afrejse.
Jeg har endnu ikke fået mine penge, og jeg har rykket flypenge.dk nogle gange for svar. Jeg tror, at jeg har henvendt mig 3-4 gange, uden at få et klart svar på hvad der foregår.
Jeg prøvede så at logge ind i dag, for at se hvordan det gik, men nu kan jeg så ikke logge ind mere, og jeg formoder ikke at flypenge.dk har kunne få penge fra Lufthansa - måske har de, måske har de ikke. Jeg har ikke hørt noget, som helst fra flypenge.dk.
Derfor kan jeg ikke anbefale flypenge.dk. Jeg aner jo i virkeligheden ikke, om de selv har beholdt pengene, eller hvordan sagen er gået, når man bare lukker min sag uden at informere mig. '
Sag: 28641

Resposta da Flypenge.dk
Dejligt at få en lille kompensation, for den lange rejsetid vi havde.

Resposta da Flypenge.dk
Je anmeldte det og troede ikke selv på det men fik løbende mail om sagen tak
så en dag kom der en mail med resultat at jeg fik penge tilbage
godt gået tak

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge tog vores sag, og kørte den mod Swiss. Det krævede vedholdenhed fra Flypenges side da sagen tog 2 år. Vi blev løbende orienteret og i sidste ende måtte Swiss betale. Alt i alt en meget god oplevelse af Flypenge´s service.

Resposta da Flypenge.dk
Efter knapt 2 års sej lang kamp mod Norwegian har flypenge.dk hjulpet os vores rettigheder for penge retur. Kan kun give stor anbefaling herfra, hvis man havner i denne kedelige situation.

Resposta da Flypenge.dk
Processen var lang pga flyselskab. Men vi endte i mål

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge gav ikke op, og fik efter 5 år penge fra WizzAir. Anbefaling her fra 👍. Tak for kampen! 🤗

Resposta da Flypenge.dk
Kan kun anbefale Flypenge.dk.
Der var ikke tegn på, vi ville få vores penge retur, for en tur som blev aflyst fra den ene dag til den anden.
Efterfølgende kontaktede vi Flypenge.dk og efter ca 1 år fra aflysning, fik vi vores penge retur.

Resposta da Flypenge.dk
De er rigtig gode til at hjælpe, det tog langt tid, men det endte med at vi modtog en kompensation.

Resposta da Flypenge.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.