Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Ver mais
A empresa respondeu
Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Ver mais
A empresa respondeu
Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Escrito pela empresa
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Flypenge har tidligere haft hjulpet mig i en anden sag, så da jeg havde problemer igen, tog jeg naturligvis kontakt til dem igen.
Da det var et af de flyselskaber, der stritter godt imod, var kampen noget hård denne gang.
Men Flypenge holdt ved og det endte med at jeg blev fint kompenseret.
Har andre problemer med mistet tid eller andre flyproblemer, der kan give kompensation, vil jeg klart anbefale at man tager kontakt til Flypenge.
Kan der vindes, så holder de fast i kampen, indtil der er resultat.

Resposta da Flypenge.dk
Selvom det tog sin tid, så vandt Flypenge sagen til sidst og jeg fik kompensation, som de lovede.

Resposta da Flypenge.dk
Vi ansøgte for 3 1/2 år siden. De gik hele vejen igennem retssag, og endte med at vinde. Lang tid? Ja, men de var vedholdende og der var succes. 👍.

Resposta da Flypenge.dk
Hvor vildt flypenge har skaffet mig penge for min forsinkede flyrejse.
Godt at de bare blev ved. Jeg selv havde nok bare givet op.

Resposta da Flypenge.dk
Har brugt flypenge flere gange og altid med positiv udgang. God betjening og flinke folk når man ringer ind.

Resposta da Flypenge.dk
Jeg arbejdet i Norge og da vi skulle rejse hjem den 11/-2024 skulle jeg flyve to gange fra bergen til oslo og fra oslo til Billund. Men vores fly var forsinket den første fly.. så vi kunne aldrig når flyveren i oslo… men da vi var landet fik jeg besked at min fly. Var aflyst på grund af sneen.. og vi først kunne komme af sted igen 24 timer for der var først oplad der igen hos SAS.. så jeg havde både mad afgift for jeg kunne få noget mad..
så hørte jeg at vi kunne få penge fra SAS. Fordi de aflyste det så sent at jeg først kunne komme afsted igen 24 timer også selv om SAS betale hotellet aftensmad morgenmad. Og jeg fik 20% rabatkupon til lufthavnen hvor vi kunne købe noget mad så fik jeg stadig penge ud af det af hjælp af Flypenge og jeg skulle ikke gør så meget andet en af svare på mails som de sendte. Det hele kørte det selv når de fik beviserne som flybilletterne kvitteringer på de mad jeg har købt og alle de ekstra regninger jeg har betalt.
Det enste der er minus i det her at der skal gå et år før det har været i retten. Og at jeg for penge på kontoen det er det eneste minus der er det. Så det er nok det..
Tak for hjælpe her fra

Resposta da Flypenge.dk
De har gjort et fantastisk job, bliver ved til pengene er i hus. Menge tak

Resposta da Flypenge.dk
Blev kontaktet af dem da vi strandede i England.
De har gjort et super stykke arbejde.
Vi blev kontaktet hen af vejen med oplysninger om hvor langt de var nået.
Kæmpe optur.

Udholdenhed
Efter 3,5 år lykkedes det at få den refusion vi var berettiget til.
Tak til flypenge for at have hjulpet os.
Mange hilsner
Jessie Krag

Resposta da Flypenge.dk
Fik mine penge, selvom det tog lidt over 2 år, så giv ikke op og kontakt dem med jævne mellemrum

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge modtog de relevante oplysninger, som var nødvendige for at starte processen. Herefter klarede de det hele, og gav opdateringer undervejs, ift. hvor langt de var. Det tager den tid det tager at vinde sådan en sag, men de gjorde de overskueligt og endte med at skaffe os vores kompensation. Jeg vil fremover anbefale dem til enhver, som skulle være i samme situation som jeg.
Også fantastisk kundeservice.

Resposta da Flypenge.dk
Altid fantastisk service. Det tager lang tid når flyselskaberne er tunge at danse med, men der er altid hurtige svar fra flypenge.dk og tålmodighed er en dyd. Nu har jeg brugt dem flere gange, og udbetaling hver gang.
Tak!

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge har gjort det godt, de er gode til at informere os hele tiden og de har været supergode hele vejen igennem. 😍

Resposta da Flypenge.dk
Vi fik en fin kompensation efter forsinkelse på ferie, takket være “Flyrejser”. De behandlede vores sag med stor faglighed og holdt os løbende orienteret pr mail gennem den lange sagsbehandling. De kan varmt anbefales.

Resposta da Flypenge.dk
God support hele vejen og altid hurtig respons ved spørgsmål

Resposta da Flypenge.dk
Efter 2 1/2 års retssag fik vi erstatning. Vi var aldrig kommet i nærheden selv da flyselskabet på trods af den berettigede erstatning neglierede enhver henvendelse. Flypenge orienterer og følger op på en helt perfekt måde

Resposta da Flypenge.dk
Solved my case really well, with very good communication throughout. Thank you so much!

Resposta da Flypenge.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.