Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle bruge flyttemænd med et par dages varsel og Flytteplus havde hurtig reaktionstid. De kom til tiden, flyttede hurtigt og effektivt. Gode priser og søde og høflige medarbejdere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes møbler fra to adresser, som skulle fragtes op på fjerde sal. Derudover havde jeg nogle møbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opgaven leveret til UG. Positive, hårdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom…

Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom som aftalt klokken otte og fire timer efter var flytningen overstået,meget omhyggelige folk og som Roman sagde vi skal kun køre 1 gang.en skam der kun er 5 stjerner de havde fortjent 10
Så kun ROS herfra

3 de abril de 2026

Fuld tilfredshed

Har endnu en gang haft hyret flytte Plus til at hjælpe med flytning. En opgave der blev løst hurtigt og effektivt til stor tilfredshed for os endnu en gang.

13 de março de 2026

Kommunikation og væremåde

Jeg fik afleveret en sofa af 2 søde mænd idag. Virkelig god kommunikation og sofaen blev placeret lige hvor jeg ønskede.

Kan klart anbefales ✋

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Great support from the Flytteplus guys

Nice experience with the guys at Flytteplus. They delivered my sofa from Mobelkompaniet. Asked me where to place things so it is easy later, made sure to clean their shoes and didn't even mention the difficult way in to the house. I would definitely recommend them, they also spoke English which is a big plus for me.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dette var anden omgang jeg benyttede…

Dette var anden omgang jeg benyttede Flytteplus - helt fantastisk service igen - afhentning fra en privatadresse til levering på en anden leveringsadresse - alt klappede - lynhurtig service - anbefaler meget gerne Flytteplus (benyttet på Fyn)

2 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Stor indsats af Roman & Co.

Roman & Co fra Flytteplus gjorde en ekstrastor indsats og brugte den nødvendige tid, da vi skulle have båret en sofa ind, hvor pladsen var meget trang. På trods af de vanskelige forhold lykkedes det perfekt uden en eneste skramme på dør og vægge.

28 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Flytning blev en god oplevelse med Flytteplus

Vi bestilte FlyttePlus til at hjælpe med flytning fra vores hus og til ny lejlighed på 2. sal d. 13/2-25.
De kom til tiden som aftalt og dannede sig hurtigt et overblik over møblement og kasser, og så gik de to flyttemænd i gang. Alle møbler blev pakket rigtig godt ind. På 3.5 time havde de pakket møbler ind, læsset lastbil og båret alt op i ny lejlighed på 2. sal. Meget venlige, behagelige og effektive flyttemænd. Vi har kun masser af ros af give og vil klart anbefale dem.

13 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde FlyttePlus til at flytte for…

Vi havde FlyttePlus til at flytte for os den 18/11 24.
De 2 mand ankom hos os før tid og var meget hurtige og omhyggelige og passede godt på vores ting. Vi synes de var fantastiske og vil med glæde give dem de bedste anbefalinger herfra.

18 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har desværre en dårlig oplevelse

Har desværre en dårlig oplevelse, med en flytning af indbo ca 30 flyttekasser, en 1 1/2 mands seng, en skænk, en kommode, en sofa, to klædeskabe, to små ikea papskabe 70x70 cm, et spisebord og 4 stole og en vaskemaskine. Det var få løse dele som strygebræt og tørrestativ som af gode grunde ikke kan være i en flyttekasse.Tingene skulle køres ca 800 m til depot. Det tog godt 5 stive timer for to mand😳 og fik en regning på 6000 kr.
Har for nogle år siden brugt et andet lokalt flyttefirma med flytning fra skive Til Aalborg, fra de gik igang med at læsse til tingene stod i Aalborg gik 3 1/2 time, det var effektivt og en pris der lå 1500 kr under prisen fra flytteplus, med mere indbo end det flytteplus har flyttet.
Det skal nævnes at mit indbo kom på depot i et rum på 9m2..siger lidt om hvor lidt der var.
Så min oplevelse er at det gik alt for langsomt, og det fungere ikke hvis man gerne vil være med i kampen om opgaverne.
Time afregning er det samme som en blankocheck, de bestemmer selv hvor lang tid det skal tage

30 de setembro de 2024
logótipo da Flytteplus

Resposta da Flytteplus

Kære Charlotte

Tak for din feedback. Jeg vil gerne dele min side af historien for at give et mere fuldstændigt billede af situationen.

Du ringede til os søndag og bad om akut hjælp til mandag, fordi et andet flyttefirma sprang fra. Vi sagde ja med det samme, fordi hver af vores kunder er vigtige for os.

Din gamle adresse ligger et sted, hvor vi ikke kunne parkere flyttebilen ved hoveddøren, og vi måtte gå omkring 30-40 meter. Disse 30-40 meter er på gammel brosten, hvor man ikke rigtigt kan bruge møbelhund eller sækkevogn (kun til flyttekasser). Og det er fra 1. sal.

Nogle af dine møbler pakkede vi ind i folie (vi har bevis) for at beskytte dem mod skader under transport. Du spurgte bagefter, hvorfor vi gjorde det. Det er fordi, vi tænker på kunderne, vi tænker på god service, og vi tænker på møblerne (ofte har møblerne stor værdi for kunderne).

Vi fjernede transporttiden fra regningen (vores tid starter og slutter ved hovedkontoret), men ikke den dag. Fra din gamle adresse til depotet er der 1,2 km. Hvordan kan et andet lokalt flyttefirma klare en flytning fra Skive til Aalborg på 3 1/2 time, når transporten alene tager 2 timer og 20 minutter? Måske var det en flytning fra stueplan til stueplan, og de kunne parkere lige ved hoveddøren?

Vi hjalp dig med din flytning den 30/09, og du har stadigvæk ikke betalt regningen. Derfor har vi allerede sendt den til inkasso.

Jeg håber, dette giver lidt mere klarhed. Vi sætter pris på din forståelse og håber, at vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,

Roman fra Flytteplus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais