Flyttetropper Opiniões 151

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

To meget venlige mænd mødte op og gik straks i gang. Kommunikationen mellem os var god, og de var gode til at spørge ind til forskellige ting. De var enormt effektive og jeg giver mine varmeste an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik ordnet flytning af Samir og Josef. Top professionelt arbejde, og kanon service! Ordnet på ingen tid, og der blev passet på både hus og ting. De varmeste anbefalinger her fra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vil varmt anbefale flyttetropper, de kom som aftalt, ud af bilen kom der to smilende unge fyrer. Da de havde fået et overblik gik de i gang med opgaven. Stadig med et smil Tog billeder som dokumen... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Professionelt flyttefirma Vi står klar til at håndtere både store og små flytninger for både private og erhvervskunder. Hos os går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service, og vores ekspertise gør det nemt og hurtigt at finde den bedste og mest økonomiske flytteløsning til dig. Prisen kan diskuteres, men kvaliteten diskuterer vi ikke.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Lejlighed på anden sal, Aalborg.

Lejlighed på anden sal med vindeltrappe, som vi har haft utallige kampe med selv.. Men gutterne de snuppede hele 77kvm ned af de snørklede trapper på under halvanden time! Dejlig oplevelse at alle ting blev pakket ind og spændt fast. 5 stjerner herfra Aalborg.

25 de março de 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Virkelig venlige og serviceminded flyttefolk som er hurtige og effektive.
Kan varmt anbefales.
Fortjener mere end 5 stjerner

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med et par glade…

Fantastisk oplevelse med et par glade humørfyldte gutter, Samir og Mikkel, der har knoklet med vores flytning. Dejligt at kunne overlade flytningen til kompetente folk.
Jeg anbefaler absolut flyttetropper 🤩

12 de março de 2026

Klasse flytning!

Jeg havde helt fantastisk flytning med Flyttetropper. De kom med indpakningsudstyr, råstyrke og godt humør. Alt hvad der skulle bruges til en effektiv og sikker flytning. Når jeg skal flytte næste gang, så ringer jeg til de her gutter igen!

5 de março de 2026

Meget varm anbefaling herfra

Meget varm anbefaling herfra. Venlige og imødekommende unge mænd som havde overblik og passede godt på møblerne. Meget dejlig oplevelse fra start til slut.

21 de fevereiro de 2026

Super og effektiv flytning

Jeg har fået hjælp til at flytte i Aalborg fra 2. sal til 3. sal og alt gik bare som smurt. 3 friske fyre dannede sig et overblik og gik derefter i gang. Med smil på læben hele tiden, trods de mange ture på trapper. Kan klart anbefale Flyttetropper 💪🏼👍🏼

20 de fevereiro de 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling til at bruge Flyttetropper. Meget servicemindet og professionelle. De flyttede for mig to gange og specielt Samir var så imødekommende og meget effektiv.

14 de fevereiro de 2026

2 friske unge mænd

Møder 2 unge friske mænd i Vejle på en Tankstation , der står FlytteTropper på deres flytte vogn .
Jeg er flaskesamler , og de giver mig rigtig mange pant , 2 store poser fyldt .

11 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service og eksekvering fra…

Fremragende service og eksekvering fra de to flinke unge mænd, der hjalp os med flytningen fra Risskov til Tornby!
Professionelt arbejde og håndtering.
5/5 stjerner til flyttetropperne, der godt kan give de to fyre en sodavand for dette stykke arbejde 😃

3 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais