Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 30 maart 2 flesjes heren parfum besteld, betaald en netjes de bevestiging en factuur ontvangen. Tot op heden is nog niets geleverd. Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk sn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat de eerste bestelling ondanks een track en trace toch niet is aangekomen en ik hier bij de firma melding van heb gemaakt, was men zo coulant de bestelling nogmaals te verzenden. Ben al jaren lang... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel al jaren Fm parfum en krijg nog altijd regelmatig te horen dat ik lekker ruik..(zeker met de 110) Prijs/ Kwaliteit top en ook snelle levering.Een keer twee verkeerde geuren geleverd gekregen..t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria
  2. Fornecedor de cosméticos e perfumes
  3. Loja de cosméticos

Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

242 opiniões

Hele goede parfum

Hele goede parfum, geur blijft lang hangen, krijg veel complimentjes! En de volgende dag al thuis bezorgd! Ben zeer tevreden over deze parfums, heb meerdere favorieten!

12 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Zeker niet de laatste keer.

Niet enkel een snelle levering, maar de prijs-kwaliteit kan gewoonweg niet tippen aan gelijkaardige nummer-merken. Als je geen €130 wil kwijt zijn voor de grootste merknamen, kan je bij FM terrecht voor onder de €30. Heb enkel geen testertjes kunnen aanduiden die er normaal gratis bij zaten.

22 de outubro de 2024

Goed geregeld

Goed geregeld, snelle bezorging, leuke prijs en gratis testers, top

5 de setembro de 2024
logótipo da Fmfan.nl

Resposta da Fmfan.nl

Dag van Beurden,

Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met de geuren.

Met vriendelijke groeten,
Team Fmfan.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Do not ever buy here

Do not ever buy here, perfumes were really low quality only lasting max 15 mins and then no smell. Staff very unfriendly and unprofessional, tells you lots about the company and products already. And lastly they scammed me of my money by saying they delivered it but I never received anything and now they are trying to ignore me so they can keep the money.
I also told them to send the money back 3 weeks ago but they decided on their own to send it again in which I never received it but claimed I did. Bad company, can’t deal with their own problems and stealing

2 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.