Fik bestilt 180 kg. forkert hestefoder. Returnet uden problemer. Har købt flere gange - godt pakket, pænt placeret og gode tilbud.
Leia as opiniões dos outros
Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver mais
Har handlet hundegodbidder hos dem i mere end 4 år og altid været tilfreds- men i juli modtog jeg 4 d’s der var knastørre og skrev til dem(de er jo min leverandør) men de sendte klagen videre til de... Ver mais
A empresa respondeu
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅
Informações de contacto
Eli Christensens Vej 86, 7430, Ikast, Dinamarca
- web@foder-fritidweb.dk
- foder-fritid.dk
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige pris og meget hurtig levering.
Jeg har ikke fået min vare
Jeg har ikke fået min vare. Har skrevet til firmaet. Fik en “vi vender tilbage” og har så ikke hørt mere…
rigtig god service nu henter jeg altid…
rigtig god service nu henter jeg altid selv i afdelingen i ikast ,rigtig søde og altid hjælpsomme.

Altid god service
Har bestilt tilskudsfoder til hunden nogen gange nu.. Hurtig og nemt. Altid god service..

Resposta da Foder & Fritid
Super service og dag-til-dag levering
Super service og dag-til-dag levering. Foder og Fritid reddede vores uge. Vi handler her fremover. Anbefales til alle.
Altid god og hurtig service.
Altid god og hurtig service.
Har købt der flere gange uden problemer. En enkel gang var der en forkert levering men her var Foder og Fritid hurtig til at reagerer og leverede lynhurtigt en ny pakke
📦 😊

Resposta da Foder & Fritid
Det tager simpelthen for lang tid at få…
Det tager simpelthen for lang tid at få mit produkt.
Jeg venter stadig på den, og jeg forstår ikke, hvor den er henne.

Gode produkter og hurtig forsendelse
Gode produkter og hurtig forsendelse

Leverer ikke
Jeg bestilte en masse tilskudfoder for 10 dage siden. Jeg har fået en bekræftelse og jeg kan se at pengene blev reserveret på min konto med det samme. Jeg har stadig ikke modtaget mit ordrer og reservationen er nu bare forsvundet.... Jeg finder det meget mærkeligt ikke at være informeret omkring hvad der forgår. Tænker ikke jeg tør handle der igen...

Resposta da Foder & Fritid
Super fin service trods jeg bestilte af…
Super fin service trods jeg bestilte af to omgange. De sendte varerne samlet - flot

3 forkerte redekassedøre…
Fået leveret 3 forkerte redekassedøre der ikke svare til det de skal levere og som afbilledet på web. Varen har hverken rigtige mål eller udseende. Det endda efter at have rådført mig med firmaet inden orden blev bestilt, netop for at sikre mig det var det jeg skulle bruge. Afventer kreditnota på 3 låger og fragtudgift, det var den vare jeg skulle bruger og IKKE fik.
God efterservice på anmeldelsen, som kompensation på den uheldige oplevelse har firmaet krediteret min udgifter og beløbet indsat på min konto 11 marts 2026. Tak for seriøs efterservice og løsning.

Fragtskader og dårlig håndtering
Hurtig levering - måske lidt FOR hurtigt. Modtog 1 stor papkasse som stort set var intakt. Det var imidlertid ikke tilfældet for de papkasser med de enkelte varer som lå indeni. De var beskadiget flere steder og indholdet stak ud igennem.
Jeg mailer til afsender og hører intet i to dage. Sender en ny mail - begge mails vedlagt billeddokumentation. Der er nu gået 5 dage, og jeg har stadig intet hørt. Det er ikke muligt at ringe til firmaet.
Kommer ALDRIG til at handle der igen.

Perfekt
Igen hurtig og god betjening, anbefaler jer til alle dyrevenner
Alt var som det skulle være og super…
Alt var som det skulle være og super hurtig levering ☺️👌🏼
de stribede Solsikkefrø
de stribede Solsikkefrø, viste sig at være sorte

Resposta da Foder & Fritid
i er billigere og min hund kan li det
i er billigere og min hund kan li det, så det virker efter hensigten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.