Bestilte onsdag, modtog fredag. 1 mail som ordre bekræftigelse og en når afsendt. På følge seddel var der en lille personlig besked fra Ditte, tak Ditte😀 mange kunne lære af jer, enkelt og go... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nem at bestille på hjemmesiden. Super produkter. Super venlig er Pernille hvis man har spørgsmål til hendes produkter. Ja generel er det bare supet godt;-)
Gør dig selv en tjeneste og prøv hvedekim cremen. Absolut husets favorit herhjemme. Mega lækker creme til billige penge. Alle produkter vi har købt og køber regelmæssigt til tørre fødder, hælsalve osv... Ver mais
Bestiller Mandag aften, pakken hentet i nærboks Onsdag. Alt perfekt der. Men den personlige hilsen skrevet med kuglepen på følgesedlen fra Ditte gjorde udslaget, den kræver mere end 5 stjerner. ******... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dansk webshop med salg af professionelle fodplejeprodukter med fokus på kvalitet og effektivitet. Professionel rådgivning af uddannet statsautoriseret fodterapeut med mere end 20 års erfaring indenfor faget.
Informações de contacto
Ulvkærvej 21, 9541, Suldrup, Dinamarca
- Pernille@fodmagasinet.dk
- fodmagasinet.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Varen kom hurtigt og er rigtig god.
I er hurtige til st få sendt varerne
I er hurtige til st få sendt varerne, jeg er fuldt ud tilfreds;?)
Topklasse service 🤩
Hjemmesiden var nem at finde rundt i. Fandt de varer jeg ønskede på ingen tid.
Modtog varerne et par dage senere sammen med en håndskrevet hilsen. Det er altså topklasse service 🤩
Mange tak Diana for den lille besked
Mange tak Diana for den lille besked, og jeg vil sige at efter kun 2 gangsbrug min tå ser bedre ud.100% anbefaler jeg fodoexpress
God og hurtig ekspedition 😌
I ER FINE AT HANDLE MED
Super god service og kvaliteten er i…
Super god service og kvaliteten er i top.
Gode priser og hurtig leverance
Mine varmeste anbefalinger ❤️❤️❤️
Jeg har nu købt indlægssåler til nedsunken forfod hele to gange i fodmagasinet.dk og hver gang modtaget forsendelsen hurtigt samt vedlagt relevant info om problematikke. Kvaliteten på indlægget er i top, og man fornemmer, at dem der arbejder med forsendelserne er glade for deres arbejde. Sjældent modtager jeg en pakke, pakket så fint ind ❤️. Mine varmeste anbefalinger
Overraskende hurtig levering og varen…
Overraskende hurtig levering og varen lever helt op til mine forventninger
Rigtig god rådgivning og god produkter…
Rigtig god rådgivning og gode produkter der rent faktisk hjælper :)
Min pakke blev afsendt lige efter jeg havde lagt bestillingen. De bedste anbefalinger herfra ⭐️
God vejledning
At tale med en fagperson, er for mig et stort plus, da det minimerer indkøb af hjælpemidler uden den tiltænkte effekt.
God vejledning fik jeg hos Fodmagasinet - tak for det.
Vh. Annettte
Hurtig levering og alt som forventet
Super service og lynhurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.