När jag upptäckte Folkness täcken, var de fantastiskt hjälpsamma och skickade paketet till annan adress. Täckena är helt ljuvliga och när det kom sommartäcken beställde jag även dessa. Lika trevliga... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Täckena jag beställde är toppen. Inget krångel med att byta påslakan längre, plus även fräschare när man tvättar alltihop på en gång. Men kanske det bästa av allt ändå var den underbara kundservicen j... Ver mais
Allt är/har gått bra. Supersmart, verkligen! Det enda är att täcket är lite för strävt. Tvättar 60 grader utan sköljmedel. Torktummling på medelvärme. Sköljmedel använder vi inte pga: fibrerna täpp... Ver mais
Väldigt sköna täcken som nu alla i familjen har ett varsitt. För en familj med långa personer så är det ett stort plus för att täckena är extra långa! Var lite orolig för att de skulle vara för tunna... Ver mais
Informações sobre a empresa
Folkness gör vardagen lite enklare med smarta täcken, där påslakan och täcke har blivit ett. Vilket innebär att du inte behöver krångla med påslakan, skaka rätt glidande innertäcken eller få tomma ytterkanter på ditt påslakan. En ny generation sängkläder, som aldrig behöver bäddas och som ger en superhärlig känsla att sova med.
Informações de contacto
Ollestad Gård, 52496, Ljung, Suécia
- 0705931708
- hello@folkness.com
- folkness.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Örngott
Örngott. Allt gick snabbt och enkelt men saknade örngott. Trodde det ingick.

Täcket Folkness
Täcket Folkness
Jag tycker att det var bekvämt att slippa dra på påslakanet och täcket var skönt.

Underbart täcke
Det är det bästa som hänt på sängklädersmarknaden. Man bara lägger täcket på sängen och sen kan man gå och lägga sig. Täcket kryper inte ur påslakanet heller.

Resposta da Folkness
Har gett bort folkness täcke i present…
Har gett bort folkness täcke i present o bara hört bra om detta!

Resposta da Folkness
Jättenöjd glatt överraskad lätt att…
Jättenöjd glatt överraskad lätt att tvätta och torka

Mycket nöjd kund
Är mycket nöjd med våra köp av Folkness produkter. Vår lägenhet är ganska varm, så de senaste lite tunnare täcken/påslakan var perfekta!

Resposta da Folkness
Fin kvalitet på tyget. Skönt och ger en sval känsla fast täcket värmer gott.
Fin produkt (nu har hela familjen varsitt).

Resposta da Folkness
Allt enligt förväntningarna - jättebra!
Köpte ett enkeltäcke och två örngott. Färgen jättefin, skön kvalitet och helt enligt förväntningarna.

Resposta da Folkness
Perfekt att ha täcke och påslakan i…
Perfekt att ha täcke och påslakan i ett. Lagom varmt täcke.

Resposta da Folkness
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.