Fonus - Kramfors Opiniões 34

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Torggatan 19, 87230 Kramfors, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bemötandet var otroligt fint. En svår situation med många beslut som ska fattas på kort tid. Det innebär att man ångrar en del beslut men det var inga problem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag säger bara Maria Viberg. En fantastisk person som lade sig vinn om att allt skulle bli bra för just mig!!!!! Var rädd om henne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt bemötande av underbart trevlig och kunnig personal. Man var verkligen i trygga händer

Classificada 4 em 5 estrelas

Lätt att boka tid, trevligt bemötande, hjälpsam med svåra val i en tid av stor sorg.

Informações sobre a empresa

1. Casa funerária

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

34 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Klart nöjd o tacksam

Stödjande och respektfullt.

24 de outubro de 2025

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Britt-Marie, och stort tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Personligt omhändertagande

Var rädd om henne!

24 de setembro de 2025

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Gunilla, Tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen att läsa det du skriver - jag ska hälsa det vidare så att Maria får veta hur nöjda ni var med hennes hjälp.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Vänligt bemötande.

Vänligt bemötande.
Proffsigt.
Deltagande.
Ingen fråga var för enkel.

12 de agosto de 2025

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Inger Kristina, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Annika och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att du känt dig väl bemött hos oss, och att vi har kunnat hjälpa dig på det sätt du önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Vi kände oss Välkommen!

Vi kände oss Välkommen!
Trevligt bemötande.

17 de fevereiro de 2025

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Elsa, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt var bra

Allt var bra, se tidigare svar!

10 de novembro de 2024

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Ingrid, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Personalen

Personalen. Maria i Kramfors är verkligen rätt person på rätt plats

20 de junho de 2024

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Inger och tusen tack för ditt fina omdöme. Det värmer att läsa dina ord. Det ska jag hälsa till Maria.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig personal

30 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Classificada 1 em 5 estrelas

Hemsidan fungerade inte av någon…

Hemsidan fungerade inte av någon anledning mm

13 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej, vad tråkigt att du är missnöjd med oss.
Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se över vad som har hänt.
Du når oss genom att mejla till info@fonus.se.
Patrik på Fonus

Snabb service

Snabb service, mycke trevlig personal. Allt fungerade till hundra procent.

21 de dezembro de 2023

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Ann-Mari, tack för ditt fina omdöme det betyder mycket för oss, vänligen Berith på Fonus

Lugn

Lugn, mjuk och stöttande personal, med bra förslag om olika altrnativ.

1 de outubro de 2023

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Monica, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Connys begravning

Snabb o enkel begravning med hjälp av er

17 de agosto de 2023

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Christine, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig och förklarande personal och lättsam stämning

15 de abril de 2023

Tack Kjell för din fina omdöme, Vänliga hälsningar Maria på Fonus

Profesionellt bemötande

24 de novembro de 2022

Resposta da Fonus - Kramfors

Hej Anne-Lena, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Bemötandet var otroligt fint

29 de novembro de 2022

Hej Monica,
Tack för ditt fina omdöme.
Ha en fin dag.

Med vänliga hälsningar
Petter på Fonus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.