Footballstore Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn 1e bestelling. Goede ervaring, betrouwbaar. Er zat vertraging in mijn bestelling, waardoor ik even ging twijfelen over mijn aankoop, maar doordat ze binnen de aangegeven tijd keurig hadden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte service , eerst telefonisch contact gehad betreft artikel en zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn en de nodige uitleg verkregen. Levering top ,voor 15:00 uur bestellen wordt de zelfde da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service! De dag na de bestelling kreeg ik mijn pakje al thuis geleverd! Bedrukt en al! Tussendoor mails ter opvolging gekregen. En de, in mijn geval keepershandschoenen, zijn van uitzonder... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de futebol
  2. Loja de artigos desportivos

Footballstore.be is een Belgische voetbal- en keepersspecialist met fysieke winkel in 2580 Putte sinds 2010. Wij helpen voetballers, keepers, clubs en ouders met persoonlijk advies, bedrukking van sportkledij, keepershandschoenen, voetbalmateriaal en teamsportartikelen. Naast onze webshop staan we bekend om onze persoonlijke service, snelle communicatie en jarenlange ervaring als specialist voor zowel veldvoetbal als zaalvoetbal.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

436 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader op te bestellen

Mijn 1e bestelling.
Goede ervaring, betrouwbaar. Er zat vertraging in mijn bestelling, waardoor ik even ging twijfelen over mijn aankoop, maar doordat ze binnen de aangegeven tijd keurig hadden gereageerd en ik vandaag mijn bestelling heb ontvangen.

Een aanrader!!!

Germain

23 de abril de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Footballstore

Resposta da Footballstore

Hallo Germain,
Bedankt alvast voor je feedback, kan je me order nr nog even doorgeven, dan kan ik even checken waarom het blijven hangen is, bedankt alvast voor je leuke review.

Groeten Stijn
Football Store Putte

Classificada 3 em 5 estrelas

Voorraad op de webshop controleren

Het zal goed zijn als jullie de voorraad van de producten in de webshop en de producten die werkelijk op stock zijn nakijken. Ik heb de laatste tijd 2 keer bestelling geplastst, eerste keer de producten waren op voorraad in de webshop, maar na de bestelling is gebleken dat alle 2 producten uitverkocht waren en ik heb mijn geld snel teruggekregen. Bij de tweede bestselling heb ik 2 andere producten besteld, maar een van producten was ook uitverkocht. Op de site staat dat ze op voorraad zijn, maar eigenlijk waren deze producten niet meer op stock. Dat was echt vervelend. Anders de enige product die wel op voorraad was, is heel snel aangekomen. Dus de levering was tip-top in orde. Maar bij de voorraad in de webshop en de producten die echt op stock zijn, dat was echt problematisch.

2 de julho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service maar product niet in goede staat

Goede service, correcte info en levering vanwege Footballstore.
Alleen was het product (tactisch magnetisch coachbord voetbal van Select) niet in goede staat. In 5 pionnen waren de magneten al gelost in de verpakking. Ik heb dit uiteindelijk zelf opgelost met secondenlijm, maar dit zou absoluut niet mogen voor een nogal prijzig product.

4 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vond op jullie website een…

Ik vond op jullie website een spaarpotje van Manchester city voor mijn kleinzoon. Ik kon het laten verzenden maar was blij dat ik het kon komen afhalen. Ik was verbaasd over jullie aanbod in de winkel en had een aangenaam gesprek met een enthousiaste man. Zo is internetwinkelen pas echt plezant, Erik

26 de novembro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.