Foot Locker EU Opiniões 183

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestellen gaat hier heel makkelijk en snel - je hebt het de volgende dag in huis. Maar een retour verwerken? Dat kost ze weken en ik moet er -tig keer achteraan mailen. Dus al met al zeker een negatie... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had nieuwe schoenen besteld vanuit Footlocker. 2 dagen later kwamen ze binnen, maar een compleet verkeerde maat/kleur. Doos beschadigd en contact opgenomen via een robot (er is geen nummer). Ik kre... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 1 juni schoenen besteld (Nike Air Max Pr-Day), zou 2-4 dagen duren voordat ik ze zou ontvangen. Na 10 dagen zelf maar een mail gestuurd. Pakket is kwijt (?) of toch verzonden, maar niks bekend. Of... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

eind februari nieuwe nike air force besteld. helaad na nog geen maand dragen de binnenkant van de voering bij de hiel al stuk aan beide kanten waardoor ik blaren liep. hierover contact gezocht met foo... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

183 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Footlocker is niet van deze tijd

Footlocker is niet van deze tijd; niet slim en duurzaamheid kennen ze niet.

Namelijk;

Ik ontving schoenen met een fabricagefout. Kan gebeuren. De fout was echter niet zo groot, dus ik stuurde hen de foto daarvan en stelde voor de schoenen best te willen behouden, mits daar een goede korting tegenover stond. Die schoenen kunnen zij immers niet meer verkopen, dus een leuke win/win dacht ik.

De enige optie die 'hun systeem' kon bieden was dat ik de gehavende schoenen voor het volle pond (!) mocht houden en ik bij een nieuwe bestelling bij Footlocker twintig hele euri's korting kon krijgen. Blijkbaar zagen ze dit als een extra sales kans. Dat zou dan echter een verlies voor mij vs een dubbele win voor hun zijn. Uiteraard niet iets wat je als klant kan accepteren.

Gevolg: schoenen geretourneerd. Het kost hen dus nu geld en daarmee ook milieu/CO2 (ivm heen en weer sturen, beoordelen, schoenen vernietigen, etc.). Ik kon de tracking van UPS van het retourpakket volgen; de schoenen zijn van Amsterdam, naar Heijnen, naar Eindhoven en uiteindelijk naar Utrecht gegaan(!). En ik moet natuurlijk ook weer opnieuw schoenen bestellen (niet bij Footlocker natuurlijk).

Sneakers kan je overal kopen; een beetje normaal nadenkende klantenservice krijgen blijkbaar niet.

14 de março de 2025

Nike besteld zonder problemen

Ik had afgelopen vrijdag een paar Nike air Max 90 besteld omdat deze in de aanbieding waren. Netjes afgerekend met iDeal en gelezen dat de bestelling tussen de 2 tot 4 werkdagen kon duren. Doordat het naar mijn mening een groot bedrijf is en ook fysieke winkels heeft. Heb ik geen onderzoek gedaan op internet. Toch ging ik eens kijken op trustpilot en daar zag ik de ene klacht na de anderen. En mensen met vetgedrukte letters schijven (hier niet bestellen). Maar ja voor mij was het al te laat. Ik had de bestelling al geplaatst. Nu maar hopen dat het goed komt. Zaterdag kreeg ik netjes een track and trace code. En zondag ook een bevestiging van dhl dat het in hun bezit was. Maandag, dus vandaag zou het pakket aankomen. Zoals gezegd is het netjes afgeleverd. Dus ik kan mij niet vinden in de geschreven reviews. Ik heb een totaal andere beleving. De schoenen zijn perfect en ik draag ze nu. Zeer blij met mijn bestelling

3 de fevereiro de 2025

Desondanks de slechte recensies

Desondanks de slechte recensies, begon ik een beetje bang te worden, aangezien het al 3 dagen geweest was en ik nog steeds geen mail heb ontvangen, wanneer ik mijn post ontvang. De volgende dag kreeg ik de mail dat mijn post is verzonden. Ik was helemaal blij!! Ik heb altijd wel veel geduld, maar omdat er zoveel slechte recensies hier staan, was ik toch wat sceptisch, maar niets is minder waar! Ten eerste wat een mooie sneakers!! Mijn zoontje gaat ze helemaal geweldig vinden, straks voor zijn verjaardag!! Ten tweede, de verzending was op zich toch best redelijk snel, ik was gewoon wat huiverig.. Maar ik bestel hier zeker vaker, want ze hebben hier mooie sneakers! Bedankt Footlocker!

30 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tempi di consegna non in linea con quanto dichiarato

Ho acquistato un paio di scarpe il 1° dicembre e dopo segnalazioni, reclami, verifiche da parte del Servizio Clienti ho ottenuto solamente rimbalzi continui e conseguenti perdite di tempo.

Il regalo (paio di scarpe) erano state acquistate per Natale e oggi 19 dicembre la Filiale del Trasportatore mi dice, che il pacco deve tornare al Mittente (Foot Locker), perchè ha evidenti problemi.

Ne consegue, che il sottoscritto non ha la merce regolarmente saldata, ci vorranno ulteriori 5gg per verifiche interne e successivamente ulteriori 14gg per il rimborso.

EVITATE ACCURATAMENTE!

Scarsi nella gestione Logistica e tempi di attesa.

1 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ongelofelijke pleuris winkel is de…

Wat een ongelofelijke pleuris winkel is de Footlocker ik ben echt niet tevreden over deze ballentent ik had een Chicago Bulls SnapBack er stond Op dat deze 10 kost en die oplichters wouden mij 38€ laten betalen in plaats van 10€ wat er dus eigenlijk op
stond die brutale snotneus kwam met een Andere pet waarop hij met een hele dwingende houding zij dat dat die wel 10€ kost en ik zij dat ik die pet niet wilde hebben ik wilde die liever die SnapBack voor 10€ 🤬🤬🤬🤬🏀🏀🏀🏀🏀🏀😡😡😡😡😡😡

20 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

FOOT LOCKER HOUDT ZICH NIET AAN…

FOOT LOCKER HOUDT ZICH NIET AAN NEDERLANDSE WETGEVING - KIJK UIT!!!
New Balance sneakers bestelt, maar de bestelling nooit ontvangen. Dit meteen gemeld bij Foot Locker, die pas een onderzoek willen starten nadat ik een uitgebreid formulier tot in de puntjes heb ingevuld (1 fout en het onderzoek start niet).
Foot Locker geeft doodleuk aan dat de track & trace aangeeft dat het is bezorgd. Ik vermoed dat het pakket voor de deur is gekwakt, want ik het toch echt niets ontvangen.

Gelukkig hebben we in Nederland een wet voor webshops: De verkoper moet aan kunnen tonen dat het artikel daadwerkelijk aan koper is overhandigd. Dit kan Foot Locker dus niet bewijzen (geen handtekening bij ontvangst), maar ook als je dit (officieel) meldt doen ze er niets mee. Alsnog proberen ze op allerlei manieren hun geld bij mij te halen. Wat ze doen is in strijd met de wet en helaas - aan de reviews te lezen - zijn meerdere mensen het slachtoffer van. Laat je niet zomaar afwimpelen en schakel desnoods een jurist in.

Had ik de reviews maar eerder gelezen...

18 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slecht deze webshop!!

Zeer slecht deze webshop!!! Wat ben ik enorm teleurgesteld. De track and trace code bleef hangen en dacht laat ik maar even gaan bellen waar de schoenen blijven…
Door een zogenaamde storing in het systeem zonder enig bericht de dure new balance schoenen onderschept door (zeggen zij DHL) en retour gestuurd naar het depot van Footlocker
Bedrag voorgeschoten door mij via iDeal en met een Actie code, nu geen schoenen, de maat uitverkocht en mij minimaal 14 dagen laten wachten op mijn geld. Ik kan ook niet met een of andere code naar een Footlocker winkel zelf om andere schoenen op te halen bijv of ik maar even wil wachten op hun verwerking door hun storing in het systeem …. En anders even schoenen opnieuw wil bestellen desnoods in een andere kleur want de maat is immers uitverkocht
Nou sorry lieve mensen maar zo ga je niet met klanten om… ik eis mijn geld asap terug op mijn rekening en ik ga wel naar een andere winkel

15 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet in een ander filiaal laten bezorgen

Bestelling in ander filiaal laten bezorgen echter personeel schrijft adres verkeerd waardoorcde levering wordt terug gestuurd. Opnieuw moeten bestellen en betalen met de mededeling dat het geld van het eerste paar op mijn rekening wordt terug gestort. Na een maand nog niets ontvangen. Kan alleen in contact komen via chat of mail met het hoofdkantoor om te lezen dat je met bon terug moet naar het filiaal waar je de schoenen hebt betaald om je geld terug te krijgen!

23 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Retouren winkel kon niet bij betaling PayPal

Helaas zondag in de winkel geweest om een retour te brengen. Van te voren op de website gekeken of dit kon. Dit zou moeten kunnen. Tot grote verbazing werd dit geweigerd in de winkel, want ik had met PayPal betaald. Ik heb de website nog gecheckt en heb dit niet gezien bij "Terugbrengen in de winkel". Ik ben nu voor niks naar de winkel geweest. Het was niet erg geweest als het in de buurt was. Maar het heeft mij 1+ uur van mijn leven gekost en OV-kosten. Lekker lullig aangezien ze het er duidelijk op de website bij hadden kunnen vermelden. Nu moet ik naast dat ik moeite heb gedaan om naar de winkel te gaan ook nog het retour regelen. Ik weet in iedergeval zeker. Ik koop hier niks meer!! Het is een kleine moeite om even een vermelding te doen.

8 de setembro de 2024

Chatbot is een nachtmerrie

Chatbot is een nachtmerrie. App herkent het wachtwoord niet. Bij het instellen van een nieuwe wachtwoord werkt de automatische Strong Password functie niet en Update knopje niet. Al 3 chats en 6 emails gisteren en vanochtend. Maanden aan de gang! Tijdverspilling en incompetentie.

6 de setembro de 2024

Bestelling geannuleerd

Ik had schoenen besteld en 2 dagen later krijg ik te horen dat mijn bestelling geannuleerd is, ik heb contact opgenomen met footlocker en er wordt gezegd dat ze er helemaal niks mee kunnen doen. Als goedmaker hebben ze mij een 15 euro kortingscode gegeven, waar ik niks aan heb want de prijs van de schoen is nu al behoorlijk gestegen

27 de agosto de 2024

Niet bestellen!

Stel je voor je bestelt schoenen op 28 juli en je bestelling is nog steeds "in afwachting van ophaling door vervoerder".

28 de julho de 2024

Slecht bedrijf…

Bestelling gedaan en in account stond opeens geannuleerd. Niet gecommuniceerd per email. Reden omdat het opeens niet op voorraad was. Hoe kan zoiets in 2024 met welk systeem werk je dan? Dat hoort gewoon op orde te zijn en niet een verkeerd overzicht qua voorraad, zodat je als klant wel betaald. Dus nu het geld wel betaald voor de schoenen en nu kan ik 10 dagen wachten op mijn geld wordt er gezegd. Dit is niet mijn fout dus hoezo moet je dan zolang wachten op je geld? Wat een ongeloofelijk slecht bedrijf.

7 de agosto de 2024

Terrible experience

My general experience with Footlocker was a disaster with below reasons:
1. Terrible IT system: each time I need to reset my password to login my account when using google chrome web browser
2. The information online is not accurate: I ordered a shoe Monday 1st July, but Wednesday they told me that it is a mistake of web and my orders has to be cancelled
3. Error of paying system: Wednesday 3rd July, I ordered another shoe. When I paid it, the order was not generated. I contacted 2 customer service people and spent almost one hour to resolve it, and before I get back my money, I have to make a new order again….
4. When I am picking my shoes in footlocker store in Alexsandrium shopping Center today, I was talked that I need to show my ID to pick it. But footlocker never gave such instruction in advance!!! The staff in the shop is very unfriendly and insist to ask for ID even I showed my emails and LinkedIn profile! They even said I am the only person who didn’t bring ID. Argument lasted about 15 mins. Finally I said OK, I will bring my ID but I will make an official complaint. Then they gave the shoes to me……
As summary, terrible system with arrogant people. Don’t think I will purchase anything there

4 de julho de 2024

Super!

Super, gisteren middag schoenen besteld, vandaag binnen. Heb toch besteld ondanks de matige reviews. Geen spijt van want ben mega tevreden!

7 de maio de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Retourneren is erg lastig.

Retourneren is erg lastig.
Moet zelf online label aanmaken, wat niet lukt. Herkent of e-mailadres niet of ordernummer niet… onduidelijk.
Daarna via chat robot hulp gekregen… omslachtige vragen en alles in het Engels.. nu kan ik wel redelijk Engels gelukkig, maar genoeg mensen niet. Slechte service.. hoop gedoe voor een simpel retourtje… dat is de reden dat ik niet meer zal bestellen bij Footlocker.

2 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben hier om te vertellen dat ik een…

Ik ben hier om te vertellen dat ik een goede ervaring heb gehad, van bestellen tot service tot retouren. Ondanks het lezen van de slechte reviews op Trustpilot, heb ik toch de stap gewaagd om een paar schoenen te bestellen, omdat ik al eerder met succes bij footlocker heb besteld. Alles verliep uitstekend!

13 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.