Varen var nem at finde på hjemmesiden. Varen blev hurtigt pakket. Jeg modtog den korrekte vare, forsvarligt indpakket. Jeg blev orienteret om ordrens status undervejs.
Leia as opiniões dos outros
Hurtig leveringer fair priser. Kunne dog ønske at der var e-mail opfølgning fra bestiltordre til ordre overgået til leverandør. Kan være den er røget i spam ved mig, hvis man har lavet en sådan Til... Ver mais
God pris, hurtig levering. Korrekt produkt. Eneste lille minus, var at jeg havde bestilt et skopleje sæt sammen med mine sko. Det resulteret i af selve skotøjsæsken var blevet presset sammen og flæk... Ver mais
Footsore Aabenraa,- Tusind Tak for hjælpen. Ønskede mig en sko fra butikken og kontaktede dem for at spørge om muligheden for at købe via Ean nummer. Super hjælpsomme, god rådgivning, hurtig eksped... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Footstore.dk er en dansk netbutik, der forhandler et bredt spektrum af fodtøj. Vores udvalg af udelukkende bestående af fodtøj, der er produceret af absolut højeste kvalitet og fremstillet af nogle af verdens førende fabrikanter af fodtøj. Vi byder blandt andet på et stort udvalg af sko fra Converse, Merrell, Ecco, Vagabond, og mange andre verdensomspændende brands, der skaber moderigtigt fodtøj. Hos Footstore.dk ønsker vi at tilbyde et bredt udvalg af fodtøj, der kan erhverves til attraktive priser. Det betyder også, at der er mulighed for at opnå store besparelser hos Footstore.dk i forhold til priserne hos de fysiske forhandlere - såvel som øvrige netbutikker. Ydermere, så er du i trygge hænder hos os, da vi har 30 dages fuld returret, en leveringstid på kun 1 til 3 dage såvel som gratis levering på bestillinger over 300 kroner.
Informações de contacto
Ramsherred 21, 6200, Aabenraa
- info@footstore.dk
- footstore.dk
Respondeu a 36% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bestilling og levering fungerede…
Bestilling og levering fungerede perfekt.
Nem og hurtigt
Perfekt!
Fin vare, der levede op til forventningerne. Hurtig levering, god pris. Det kan vel ikke blive bedre. :-)
Lynhurtig forsendelse
Lynhurtig forsendelse, jeg havde varen dagen efter, og den svarede fuldstændig til billeder og beskrivelsen i annoncen.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering, kan kun anbefales.
De støvler jeg har købt er okay
De støvler jeg har købt er okay, men jeg er dog ked af at i ikke vidste at den liste jeg skulle bruge, som passer til mine fødder, er lavet om siden sidst jeg købte sko og støvler fra new feet, den oplysning fik jeg en anden forretning, da jeg overhovedet ikke kunne forstå at den liste jeg skulle bruge var ikke til at opdrive nogen steder på nettet, men jeg blev selvfølgelig glad da jeg fandt løsningen og kunne bestille sko hos jer, jeg håber i vil videregive den information.
Hurtig forsendelse af den korrekte vare
Købte nogle ankelstøvler
Købte nogle ankelstøvler. Desværre udsolgte i to farver, men nu er jeg blevet glad for farven og jeg elsker, at der er plads til fødderne. Lædderet er flot.
Hurtig levering god service har fået…
Hurtig levering god service har fået den rigtig vare
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Var då hrldig at finde lækre kvalitets støvler med god rabat.
Varen er som forventet
Varen er som forventet. Bestilt varen lørdag, modtog dem onsdag
Rigtig god
Rigtig god. Fede støvler, som lever op til forventningerne.
Levering og service i top:-)
Fantstisk kundersevice
Fantstisk kundersevice venlig og imødekommende svar på mine spørgsmål , nem og hurtig bytteservice.
Min bedste anbefaling
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.