Snelle en vriendelijke service!
Ondanks er normaal niet geleverd wordt in België, werd er toch de moeite gedaan om dit toch te doen. Er werd snel gecommuniceerd via mail en ik werd goed geholpen bij vragen. Snelle en vriendelijke service!
Foploten.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in zelfgemaakte foploten. Wij richten ons op duidelijke communicatie, snelle afhandeling en persoonlijke service. Veel klantcontact verloopt rechtstreeks via e-mail of WhatsApp, waardoor vragen snel en helder worden beantwoord. Ook bij levering die langer duurt dan verwacht, vragen of retouren denken wij actief mee om tot een nette en praktische oplossing te komen. De reviews op Trustpilot geven een goed beeld van hoe wij omgaan met service en klantcontact, ook wanneer iets niet direct volgens plan verloopt.
Fazantenhof 103, 4332XT, Middelburg, Holanda
Ik was bang dat de foploten te laat zouden komen, daarom contact opgenomen en kreeg razend snel antwoord. Mijn twijfel was ongegrond...de foploten waren er optijd. En de reactie van diegene die hem kreeg was hilarisch. Echt een aanrader!

Resposta da Foploten
Top bedrijf eerste zending niet ontvangen daarna alles netjes opgelost. Zelden contact gehad met zo’n goede klantenservice. Complimenten

Resposta da Foploten
Super leuke website en ook als je een probleem hebt het service contact is top!

Ben prima geholpen!
Online kan je enkel laten bezorgen in Nederland. Contact opgenomen of het ook in België kon, en 2 dagen later zaten ze al op de post richting hier :)