3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

10 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb hier de lose it xl box besteld

Ik heb hier de lose it xl box besteld. Dit ook vooral door de ruime verschillende shakes wat in de box zouden zitten. Echter zaten er op 4 zakjes na geen enkele fruitsmaak in de box. Wel een groot aantal pistache/cookies/vanille. Er staat op de site in kleine lettertjes dat de inhoud kan variëren maar dit is toch wel een tegenvaller. Na melden met bij de klantenservice werd alleen gemeld het intern op te pakken en dat was het. Heel jammer dit

23 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Even een paar dagen volhouden en dan .....geweldig

Ik raad alle negatieve inzenders aan om eerst alles over kethose te lezen. Eerst moet je in kethose raken maar daarna gaat het heel makkelijk om af te vallen. Eenmaal in kethose heb je een stabiele bloedsuiker en zal je hongergevoel verdwijnen. Probeer wel in kethose te blijven want ga je weer te veel koolhydraten eten en stijgt je bloedsuiker zal het weer een paar dagen duren voordat je in kethose blijft. Dan zijn de maaltijdvervangers van Formafast ideaal, lekker eten en met deze vervangers alle benodigde vitamines en mineralen binnen krijgen. Ik ben al tientallen kilo's kwijt en zal zeker mijn ideale BMI bereiken, mede door Formafast.

6 de janeiro de 2026

Zaterdag levering onmogelijk

Wat ging er mis? Bezorgen op zaterdag met DPD blijkbaar niet boven de rivieren. Doe het dan met postnl. Hele dag zitten wachten en thuis blijven.

16 de março de 2024

Producten over de datum

Eind mei pakket besteld, kon pas later gebruik van maken omdat ik ziek was.
Helaas na openen waren sommige producten al over de datum, tot mei dan. Vind echt schandalig. In een verpakking waren ook zakjes gemixt met verschillende datums, paar van echt korte duur! Snap wel dat je van oude producten wil maar niet op deze manier. Heb ook voor betaald dus verwacht goede producten met wat langere houdbaarheidsdatum!!! Contact opgenomen, maar ze willen Helaas niets aan doen! Voel me opgelicht, ben erg teleurgesteld.
Voor mij geen FormaFast.

28 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Vergelijkbaar met een shake van Action

Vergelijkbaar met een shake van Action. Na een uur heb je weer honger. Ik dacht dat het een alternatief was voor Cambridge maar het kan er niet aan tippen. De shakes zijn veel wateriger. Ook geen begeleidingwat natuurlijk een duwtje in de rug is. Voor mij een tegenvaller.

1 de fevereiro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

bah veel bruine chocolade en geen witte

Ik bestel shakes bij jullie in verband met mijn geliefde smaken. Witte chocolade, pistache en mango…….
en tot mijn verbazing geen witte chocolade en 1 pistache en 2 mango.
Er zit 8x bruine chocolade in en als ik ergens een hekel aan heb!
Dan mail ik en moet ik veel foto’s gaan sturen en blijf e-mails sturen.
Ik vind het jammer!
De service is dus niet goed!
1x nooit meer!

16 de junho de 2023

Zo val je wel af.

Ik had eind september 2022 een zending Chicken-curry noodle soep besteld, echter tussen deze zending zaten ook andere zakjes met iets van chilisoep die aan de datum was (10-2022). Deze konden ze waarschijnlijk niet verkopen. Ook de smaak van beide soepen kun je wel vergeten als je er geen andere ingredienten bij doet.

4 de outubro de 2022

Slechte manier van afvallen

Slechte manier van afvallen. Het geld niet waard! Avondmaal niet te eten. En iemand die hard werkt heeft meer nodig dan dat kleine beetje. De Shakes en repen zijn wel lekker maar lang niet genoeg. De stoelgang is ook niet wat het was. Dus voor mij geen formafast meer!

24 de maio de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.