En webshop som de alle burde være: - brugervenlig hjemmeside som altid fungerer. - super service - hurtig levering Vi er trofaste kunder, vh. Rikke og Jakob
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Et godt foder også til problemhunde Har engelske pointere og de er svære at holde huld på i jagtsæsonen. Den ene er ovenikøbet allergiker. Efter mange foderforsøg skiftede jeg til formel1foder og... Ver mais
Søren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om. Min kone og jeg nyder hans bundærlige tilgang til tingene. Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle på og varerne kom på den... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vores mål er at være det sted på nettet, hvor du nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til din hund. Og få det til den bedste pris. Vi er specialiseret i at sælge VAKS hundefoder og Kronch Lakseolie og Godbidder fra den danske producent Henne Pet Food.
Informações de contacto
Smedebakken 13, 5792, Årslev, Dinamarca
- info@formel1foder.dk
- formel1foder.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
5 stjerner for super god service og det…
5 stjerner for super god service og det tager ikke lang tid fra bestilling til du har fin vare 👍

Formel 1 light foder
Vi har hunde der trives rigtig godt med de mængder der anbefales vor vi før hade problemer med vægten er nu næsten nede på normal vægten
Når vi bestiller varen kommer den inden for Max 3 dage og en rigtig god kunde cervic

Resposta da formel1foder
Jeg er glad for den gode service :-)
Jeg er glad for den gode service :-)
rigtig god kvalitet til prisen og hurtig levering.
Hunden er også glad.

Resposta da formel1foder
Formel1 foder er et fantastisk…
Formel1 foder er et fantastisk hundefoder, som vores er rigtig glade for. Hvalpen har ikke kendt til andet, men på de to andre kan vi se en meget bedre pelskvalitet, efter vi er skiftet. Desuden er der hurtig levering. 👍

Hurtig og venlig levering
Produkterne er i top og leveringen…
Produkterne er i top og leveringen hurtig.
Igår bestilt, idag modtaget.
Igår bestilt, idag modtaget.
Jeg er bare fan, super hurtig levering og fine priser med rabat ordning.

Resposta da formel1foder
Fin kvalitet til fornuftig pris
Fin kvalitet til fornuftig pris. En rar fornemmelse af at man handler med menesker der er fagligt dygtige og giver hurtig respons når der er brug for det.

Resposta da formel1foder
Det er meget let at bestille foder hos…
Det er meget let at bestille foder hos jer.
Som altid kommer foderet den dag det er lovet.
Aja elsker Vaks Perfekt.

Resposta da formel1foder
Hunden elsker fodret og Super hurtig…
Hunden elsker fodret og Super hurtig levering!
Kun gode købe oplevelser☺️👍🏻

Resposta da formel1foder
super service og god rådgivning.
Bestiller foder om Onsdagen, Fredag står det ved døren, fuldstændig som aftalt.
god rådgivning, godt foder, specielt er det godt at se foderet giver hundene en nærmest vandafvisende pels, selv min FT springer har fået en pels der vil beskytte den godt i de kolde måneder hvor den skal på arbejde.

Resposta da formel1foder
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering, hunden elsker det og vi får mange kommentarer på hvor flot pelsen er! Jeg kan varmt anbefale formel1 foder. Virkelig god kvalitet!

Resposta da formel1foder
Tak for super lækker mad og ikke mindst…
Tak for super lækker mad og ikke mindst super service 👍🏼👍🏼🐕

Fremragende.
Fremragende.
Levering som lovet. Det “ kører” bare😊.
Sidst skrev jeg i min anvendelse, at hvis jeg vendte tilbage, var kvaliteten i orden.
Det er så hermed konstateret!
Min hvalp elsker det, den har en harmonisk udvikling/ tilvækst.
Kun roser herfra!!👍👍

Resposta da formel1foder
Super nem og hurtig levering
Super nem og hurtig levering. Har købt sensitiv til min gamle hund, han elsker det selvom han ikke er en madhund. Købte også hvalpefoder som jeg ser frem til at komme igang med
Jette nielsen

Resposta da formel1foder
Super nemt at bestille og utrolig…
Super nemt at bestille og utrolig hurtig levering og til en absolut favorabel pris. Hunden elsker foderet og det er første gang at vi oplever dette. Tidligere har vi fodret med acana, hike, hills og orijen, men på Vaks trives han mærkbart bedre, samt pelsen har aldrig før været så silke blød som nu. Har nu anbefalet produktet til flere venner og de melder tilbage med samme oplevelse som vores.

formel1,vaks-perfekt er et udmærket foder
udmærket foder, med lavere proteinindhold og højere fedtindhold. dejligt, når man har meget aktive hunde, der ska ha meget foder, for at holde huldet -- godt, man så har et lavere proteinindhold, så man undgår "proteinkløe". og altid leveret til tiden :0)

Altid super Service og super foder 💪
Fantastisk service og hurig levering👍👍
Første gang jeg har prøvet at købe hundefoder hos jer og der må jeg bare sige...Sikke en god service, enkel hjemmeside, hurtig levering og ja, hunden elsker det👍. Vi vender helt sikkert tilbage, når hun har spist sig igennem de 15 kg.

Resposta da formel1foder
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.