Formuepleje Opiniões 22

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Meget gæstfrie ved møder men aftaler fra mødet blev ikke overholdt. Jeg spurgte indledningsvis om jeg skulle tage noter / billeder men det var ikke nødvendigt da jeg kunne få det hele sendt med opdate... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Har læst lidt på jeres produkter. I min optik alt for høje omkostninger i forhold til hvad man får, hvis man blot køber sig ind i sparindeks eller en ETF, der følger S&P500 er sandsynligheden større f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været en glad kunde i Formuepleje i 6 år. Med undtagelse af Corona-året har jeg årligt på +10% i afkast. Til trods for høje omkostninger, som tjener jeg gode penge. I Corona-året 2020 fik je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv telefonsamtale. Der blev lyttet og der blev svaret så jeg kunne forstå svarene. Det er vigtigt når man ikke er så kyndig inden for emnet at rådgiveren er i stand til at tale et sprog ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de gestão de activos
  2. Empresa de gestão de fundos
  3. Empresa de investimentos
  4. Investimento em propriedades

Sobre Formuepleje

Escrito pela empresa

Formuepleje er en af Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter, der har mere end 30 års erfaring i at udvikle optimale investeringsløsninger.

Vi betragter vores investorer som med-investorer og deler deres interesser i at skabe et attraktivt langsigtet afkast. Formuepleje har fokus på at bevare og øge formuer.

Vores særlige investeringskoncept er målrettet levering af højt risikojusteret afkast. Det betyder, at vi investerer med henblik på at få mest muligt afkast for så lav risiko som muligt.

Formuepleje beskæftiger mere end 100 dedikerede medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus og på kontorerne i Hellerup og Odense

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Dyrt!

De har nogle af de allerhøjeste ÅOP. Jeg kan ikke rigtig se hvorfor man skulle betale så meget

12 de janeiro de 2021
Opinião espontânea
logótipo da Formuepleje

Resposta da Formuepleje

Kære Thomas

Vi er kede af, at du synes, at vi er for dyre. Vores ambition er langsigtet at skabe et merafkast til vores kunder efter alle omkostninger.

Alle afkast, der fremgår på vores hjemmeside, er efter alle omkostninger - og størrelsen på omkostningerne finder du her: https://formuepleje.dk/fonde-og-afkast/

Omkostningerne varierer i øvrigt fra forening til forening - og vi har i alt 22 børsnoterede investeringsløsninger.

Bedste hilsner
Jacob, Formuepleje

Classificada 1 em 5 estrelas

Passiv pleje

Baseret på deres gode indtjening tidligere år satte jeg en stor del af min pension i afd. Penta og Safe. Mit indtryk fra Formuepleje var, at afd. var sikrere end aktier med tilsvarende højt udbytte og at de havde lært af tabet i 2008 og sikret at tilsvarende ikke sker igen. Derfor blev jeg overrasket og skuffet, da Mine investeringer i formuepleje afd. ved crashet i februar faldt endnu hurtigere end mine andre aktier. Formuepleje afd. vedbliv at falde så efter en uge solgte jeg dem. Deres passivitet skuffede mig, da jeg forventede de “plejede” min formue. Det er åbenbart kun tilfældet i opgangstider.

22 de maio de 2020
Opinião espontânea
logótipo da Formuepleje

Resposta da Formuepleje

Kære Martin

Vi er ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse med Formuepleje. I februar og marts oplevede vi desværre, at vores investeringsløsninger blev ramt uforholdsmæssigt hårdt, fordi både aktier, obligationer og virksomhedsobligationer faldt på samme tid.

Vi kan konstatere, at vi har indhentet en del af det tabte siden 23. marts (som efter alt at dømme var coronakrisens bund) – bl.a. fordi de finansielle markeder i april rettede sig ganske pænt op igen. Vi har fortsat benhårdt fokus på igen at levere de forventede positive afkast til vores kunder.

Vi har i hele denne corona-periode forsøgt at være i tæt dialog med vores kunder for at rådgive dem bedst muligt i denne situation og løbende holdt vores kunder informeret via nyhedsbrev, artikler på Formuepleje.dk og virtuelle møder. Da Formueplejes investeringsløsninger er langsigtede og med en investeringshorisont på 5 år eller længere, har vores anbefaling på den baggrund hele vejen igennem været, at man holder fast i sin investering.

Du er også altid velkommen til at tage fat i din rådgiver eller skrive til os på info@formuepleje.dk, hvis du har behov for det. Det ligger os meget på sinde at bevare tætte relationer med vores kunder, så de altid kan rådføre sig med os både under sjældne begivenheder som denne og under mere normale markedsforhold.

Bedste hilsner

Jacob Brejnebøl Knudsen, pressechef, Formuepleje

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais