Leia as opiniões dos outros
Jag behövde testa något för min svullna och röda fot. Då köpte jag magnetsulor. Jag tycker de har gett ett positivt resultat även om inte allt försvann eftersom jag gått med det länge. När dessa " ta... Ver mais
Tåseparerarna som jag köpte på Fotproffsen.se är jättebra! Jag köpte tåseparerare av två andra företag tidigare, men de satt sämre på foten och hade också sämre kvalitet för de gick sönder ganska fort... Ver mais
Rekommenderas verkligen, har använt enbart premium barfotaskor i alla väder och träning i många år, prövade nu från Fotproffsen för höst/vinter, promenerar ca 1 mil om dagen och är mycket nöjd. Tränar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Fotproffsen.se
LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.
LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.
Informações de contacto
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Riktigt dålig reklamationshantering
Riktigt dålig kundservice. Svarade snabbt, men sättet de hanterar ärenden ät under all kritik. Fick hem ett par tofflor som var deformerade och gav skavsår. De ansåg inte detta vara ett produktfel och eftersom varan redan var nedsatt med 20% så kunde de inte kompensera mer. Jag bad om att reklamera varan och att jag inte ville ha en ny produkt, men det godtogs inte utan de skickar istället en ny produkt även att jag inte ville det.
Snabb leverans. Barfotaskorna känns bra, stämde med storlekstabell. Prisvärda.

En lättnad för fötterna
En lättnad för fötterna. Snabb leverans. Angivna mått stämde. Rekommenderas!

Resposta da Fotproffsen.se
Kanske bord skickat dom i retur
Kanske bord skickat dom i retur, Dom sitter väldigt hårt över vristen annars är storleken bra

Resposta da Fotproffsen.se
Bra service och snabb leverans.
Bra service och snabb leverans.
Bra produkter dem skönaste sulorna jag har haft

Resposta da Fotproffsen.se
Sämsta sak jag provat halkar av när man…
Sämsta sak jag provat halkar av när man sitter still 😡

Snabbservice
Snabbservice
Enkelt att beställa och bra snabb leverans. Har provat barfotaskorna inomhus och de känns riktigt ok.

5-stjärnigt!
Hade lite frågor angående min beställning. Fick snabbt svar o de var väldigt trevliga o tillmötesgående. Rekommenderas! 🌟 🌟🌟🌟🌟

Resposta da Fotproffsen.se
Skorna stämde överens med det jag…
Skorna stämde överens med det jag förväntade mig, de passar också bra.

Resposta da Fotproffsen.se
Snabb leverans och bra produkter.
Snabb leverans och bra produkter.

Resposta da Fotproffsen.se
Bra att det jag kunde se hur de olika…
Bra att det jag kunde se hur de olika storlekarna var (mätte foten ) snabb leverans

Mycket nöjd!
Upplever klar förbättring av mina fotproblem. Snabb leverans. Produkten motsvarade mina förväntningar.

Fick min beställning
Fick min beställning, ganska snabb leverans.

Toppen bra !
Hej
Jag har Mortons neuron och använder tofflorna och strumpor med silicon i
Jag är väldigt nöjd med dessa produkter
Däremot lite undrande över detox under foten ?

Resposta da Fotproffsen.se
Smidig och snabb leverans.Perfekt…
Smidig och snabb leverans.Perfekt passform.

Fantastic Customer Service
Fantastic Customer Service, amazing products. Best prices and deals.

Resposta da Fotproffsen.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.