Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders og Daniel har vært ansvarlig med søknad for å fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt å gjøre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De håndterte prosessen proffesjonelt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ønsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel Ødegård i Fradele.no. Fikk i går melding om at søknaden er innvilget. Det som karakteriserer Ødegård er høy faglig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han ført på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomført meget bra og innenfor avta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og min kone skulle fradele en tomt på vår eiendom i 2020. Tok kontakt med Fradele.no v/Anders Ødegård. Dette førte til en meget hyggelig og ryddig kommunikasjon mellom oss, saksgang og en fornøyd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Investimento em propriedades

Escrito pela empresa

Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjør innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn søknader til kommunen på vegne av våre kunder.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Raskt og effektivt

Dette gikk veldig greit. Raske og effektive både i prosess og kommunikasjon.
Delingen var på plass etter kort tid.

23 de janeiro de 2023

Resposta da Fradele.no

Takk skal du ha John! Og takk for veldig godt samarbeid og et spennende oppdrag.

Fikk rask og god hjelp av Fradele.no

Fikk rask og god hjelp av Fradele.no

Vi skulle dele av to tomter og hadde ikke erfaring fra før. Prosessen gikk rett gjennom i kommunen, med påfølgende prosess i kartverket. Alt innenfor normert tid og ingen klager. Prisen var det heller ingenting å si på👍🏼, anbefaler dem gjerne

31 de março de 2022

Resposta da Fradele.no

Så hyggelig at dere vil anbefale våre tjenester videre Astrid, det setter vi stor pris på! Takk for at vi fikk hjelpe dere litt på det spennende prosjektet. Ekstra kjekt at søknaden om deling også gikk rett gjennom :-)

Godt fornøyd

God kommunikasjon og klarhet i hva som var oppdraget og hva pris ville være. Utført før forventning, og fine statusoppdateringer.

3 de janeiro de 2023

Resposta da Fradele.no

Veldig kjekt å høre, tusen takk!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais