Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Aulas
  3. Loja de roupa
  4. Grossista de vestuário
  5. Loja de acessórios de moda
  6. Loja de malas e bolsas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

238 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb er een super leuke workshop…

Ik heb er een super leuke workshop gehad.. Ben erg blij met een mooie tas als eind resultaat.
Was erg goed verzorgd en goede begeleiding.

3 de fevereiro de 2020

Resposta da Fraenck

Hoi Deja, dank voor je review! Goed om te horen dat je een mooie tijd hebt gehad :)

Workshop tas maken

Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de eigenaresse te horen vertellen hoe Fraenck ontstaan is. We waren na afloop alle 4 zeer tevreden. Thxs!!!

27 de janeiro de 2020

Resposta da Fraenck

Hoi Karin, het was een feest om jullie te mogen ontvangen! Fijn om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Veel plezier met jullie zelfgemaakte items :) Groetjes van het hele team.

Uitstekend

Superleuk cadeau idee!

Superleuk cadeau idee!! Leuk verpakt! Ben benieuwd ......🤗

3 de janeiro de 2020

Resposta da Fraenck

Hoi Inez, dank voor het bestellen! Hopelijk wordt het cadeau goed ontvangen :)

Superservice

Prima webshop, prettig contact. Mijn bestelling in de winkel opgehaald waar ter plekke de schouderriem op maat werd gemaakt. Het atelier is onderdeel van de winkel, leuk om te zien hoe er aan de tassen wordt gewerkt. En natuurlijk niet onbelangrijk een mooi en eerlijk product.

30 de dezembro de 2019

Resposta da Fraenck

Thanks Marjolein! Dat is het handige van even langskomen :). Veel plezier met je schoudertas. En al het beste voor 2020! Groetjes van Team Fraenck

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, mooi in gepakt.

29 de dezembro de 2019

Resposta da Fraenck

Beste SF, dank voor je reactie & veel plezier ermee! Alvast de beste wensen voor 2020 :) Groet, Team Fraenck

Ontzettend leuke workshop gehad

Ontzettend leuke workshop gehad. Medewerkers waren heel geduldig en duidelijk in de uitleg. En natuurlijk een mooi product mee naar huis! Echt een aanrader.

19 de dezembro de 2019

Resposta da Fraenck

Hoi Mirjam, dank voor je review. Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt gehad, nog veel plezier van je zelfgemaakte item! :)

Helemaal Top

Mooie kwaliteit. En ik kreeg het met een superlief kaartje (echt heel leuk), en ook echt een mooie tas, ben er superblij mee.

9 de dezembro de 2019

Resposta da Fraenck

Beste Laura, dank voor je review! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige, stijlvolle en duurzame rugzak!

Prachtige, stijlvolle en duurzame tas.
Ik was vergeten de ASN korting in te vullen- kreeg die korting gelijk teruggestort.
Heel vriendelijke bejegening!

22 de novembro de 2019

Resposta da Fraenck

Hallo Marijke, maar natuurlijk! Heel veel plezier met je Fraenck :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Na eerdere feedback over de band die…

Na eerdere feedback over de band die verschoof heeft Fraenck het super opgelost en kosteloos. De draagband blijft nu stabiel.

Alle lof voor de professionele en aangename afhandeling van mijn vorige feedback.

21 de novembro de 2019

Resposta da Fraenck

Dank Marius, we zijn erg geholpen met je feedback! Veel plezier met je verbeterde tas :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was al tijden op zoek naar een…

Ik was al tijden op zoek naar een vegatas, via ASN vond ik dit merk, een goede service en hele leuke tassen. Het hengsel vond ik te kort en ik kreeg een op maat gemaakt hengsel.
Echt een goed bedrijf!

7 de novembro de 2019

Resposta da Fraenck

Hoi Marijke, dank voor je fijne review!

Prima service

Prima service, mooi product, goed verhaal!

6 de novembro de 2019

Resposta da Fraenck

Thanks Maaike! Veel plezier met je Fraenck :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie tassen en goede klantenservice

Stevige Rugzak gekocht van mooie (vegan en gerecyclede) materialen. Er was iets fout gegaan met de verzending, maar dat is snel en netjes opgelost door Fraenck.

5 de novembro de 2019

Resposta da Fraenck

Thanks voor je review! We zijn maar mensen, maar proberen fouten zo snel mogelijk op te lossen. Veel plezier van je rugzak :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.