fragrancesandart.com Opiniões 23

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

23 opiniões

First amazing experience

First, I was amazed with the wide selection. My package arrived within one week (including the weekend) and even sooner than announced, which I find fascinating, given the distance from Sweden to Czechia. Undamaged and well-packed. I asked for 6 free samples, since I ordered 2 full bottles, but I had no idea that one of the bottles was on sale (I went for the specific fragrance, not into sale section), so in fact, I was eligible for only 3 samples, but even though I received 5 of my requested samples (the 6th was not available). Such a lovely service. If anyone from the staff is reading this, I'm sorry for me not noticing :))

24 de março de 2026

Riktiga parfymproffs!

Ett mycket brett urval parfymer som det är roligt att botanisera bland och välja. Har beställt både hela flaskor och samples. Alltid snabb leverans och fint förpackat. Har även snabbt fått svar på det jag undrat. Rekommenderas varmt! 5 av 5!

26 de maio de 2025

Underskattat företag!!

Snabb leveranstid, beställde bois imperial i söndags och den var framme på tisdag för uthämtning. Autentiska parfymer och man får även välja 3 valfria sampels vid köp av en hel flaska, riktigt trevligt :) allt var paketerat säkert och fint. Finns inget o klaga på alls, rekommenderas starkt!!

20 de maio de 2025

Nearly perfect

Ordered sample orders three times, all nearly perfect, shipping is decently fast, everything is correct. Only issue is out of the around 40 samples i have ordered one ran out just a little bit, and the alcohol erased the text on the sticker, but i could still read most the text. So overall perfect :)

8 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Falska parfymer

För ett tag sedan beställde jag ett sampel från dem så kallade Fragrance & Art och två ytterligare veckor köpte jag parfymen i 100 ml av samma märke. Parfymen fungerade inte riktigt den var trasig. Dessutom doften i sig var annorlunda till skillnad från själva sampel vilken innebär att skillnaderna mellan sampel och parfymen var helt olika.
Jag kontaktade företaget som faktiskt inte är något riktigt företag utan det är en person som heter Polina som förklarade för mig att jag kommer inte att få pengarna tillbaka. Den personen jag pratade med har sagt att hon har ingen möjlighet att lukta varken på sampel eller parfymen för att kunna konstatera att de är olika och hänvisade mig istället till leverantörerna som är någon fransk företag Jag har vidare förklarat att jag köpte parfymen ifrån henne och inte från den franska företaget men trots det så vägrade hon och sa efteråt att hon kommer inte göra något eftersom det funkar inte så. Jag har både sampel och parfymen och de är inte samma. Sampel luktar gått och håller i fler timmar medan parfymen luktar bara alkohol. Jag känner mig väldigt lurad och jag tycker inte att man ska betala för någonting som luktar alkohol. Parfymen borde vara en niche parfym. Jag känner mig helt enkelt lurad genom att köpa en sampel och sedan köpa själva parfymen som luktar alkohol.
Dessutom det är svårt att ha en vanlig kommunikation med den personen eftersom hon helt enkelt vägrar att diskutera om själva problemet. Hon anser att parfymen är äkta vilket det inte stämmer och enligt henne garanterar hon inte heller för Batch koderna. Hennes förhållningssätt är väldigt elakt samt att hon har visat en elakt bemötande.
Jag skrev väldigt mycket men jag vill bara varna er alla för företaget.

7 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt brett utbud av dofter

Väldigt brett utbud av dofter. Snabb leverans och superbra prissatta samples. Beställde 5 samples i tisdags (efter kl 12 vilket innebär att ordern går till nästa arbetsdag) packades på onsdagen och skickades. Fick idag, fredag. Fint paketerade i en liten "påse".

27 de setembro de 2024

Snabb frakt

Beställde sex stycken samples. Samma dag packades och skickades dom. Gick väldigt snabbt, och fick precis det jag beställde i en liten kartong som såg till att inget skulle gå sönder. Väldigt nöjd och kommer beställa igen!

12 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

A little gem for fragrance lovers

A little gem for fragrance lovers. Only good things to say. I have ordered from Fragrance & Art many times (samples) with no problems whatsoever. So many exciting perfumes, many of them not avaible elsewhere in Sweden. Can really recommend booking an appointment in the store if you are close to Sundsvall if you are interested in perfumes.

1 de julho de 2024

If I could give 6 stars I would

If I could give 6 stars I would! Love this company. Have now had numerous orders from Sweden to the UK. Tracked delivery via DHL, free samples, incredible range of niche fragrances. Recommend to everyone I meet!

13 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Order came from Sweden to Croatia in 2…

Order came from Sweden to Croatia in 2 days and shipping was free because I got a bit more expensive perfume. All 3 free samples were of perfumes I requested. I don't know what could be done better. Would buy again in heartbeat.

24 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Leveranstid 0/10

Köpte två ZOOLOGIST sampels för fyra dagar sen. Det stod att det skulle ta runt 2-3 dagar tills paketet skulle stå utanför min dörr. Detta är nu dag 4 och fick precis reda på att mitt packet har skickats och kommer om ytterligare 4 dagar. Katastrof.

19 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa företaget för nischade parfymer i Sverige

Beställt från dem tre gånger nu, är så nöjd. Snabba leveranser, enkelt att betala samt ett superbt och spännande nicheutbud på dofter. Bjuder på samples vid beställning av flaska. Samplebeställningar kommer i en fin liten "smyckespåse. Kort sagt - kalasbra!

30 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Such an amazing website that offers a…

Such an amazing website that offers a variety of harder to find brands in europe, fantastic prices, fast shipping times and amazing customer support. I ordered perfume samples from them that had unfortunately leaked during shipping by plane, and they responded to me immediately and replaced them for free. Have ordered from them two times so far and couldn't be happier. They even offer a good amount of free perfume samples with your purchase of a bottle. I will definately be buying more from them, and cant recommend them enough.

4 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har beställt två gånger från denna…

Har beställt två gånger från denna butik. Fantastiskt utbud med bl.a Atelier des Ors. Äkta varor och snabb leverans samt generöst med gratisprover. Andra gången saknades ett beställt varuprov, men fick omedelbar respons och den saknade varan leveranses blixtsnabbt. Kommer definitivt att beställa igen,

14 de junho de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.