Frank Energie België Opiniões 466

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Interessante app; overzichtelijk en getoonde, dynamische, prijzen. Aangenaam verrast door aanbod wintervast voorstel voor gas. Voorschot systeem is anders dan ik gewent ben dus even aanpassen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Sinds maart hebben we de digitale meter, in mei ergens na het plaatsen van 20Kwh batterijen, over gestapt naar Frank Energie middels een dynamisch contract. Nog niet beklaagd. Elke dag, en voor ons ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en duidelijke app waar je overzichtelijk prijsweergaves kunt bekijken. Overdracht van leverancier A naar Frank Energie is vlot en zonder problemen verlopen. Tariefkaart duidelijk en transpa... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dynamisch contract op een eenvoudige manier. Frank biedt aanvullende diensten, zoals slimme sturing van je thuisbatterij. Hoewel de mogelijkheden iets beperkter zijn dan een betaalde dienst, biedt Fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia renovável

Frank is een groene energieleverancier die zijn klanten dynamische contracten aanbiedt. Door dynamische contracten aan te bieden en onze klanten inzicht te geven in hun energieverbruik, maken we energie verbruik slimmer, goedkoper en groener. Onze klanten besparen op hun energierekening en we dragen samen bij aan de energietransitie.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

466 opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Moderne leverancier met tal van slimme toepassingen

Goed;
- communicatie
- mogelijkheden
- facturatie
- informatie

Punten van verbetering;
- Slimme toepassingen met elkaar laten communiceren (zonnepaneel en auto laden)
- mogelijkheid voorzien om via API of website instellingen voor het slim laden aan te passen

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen verrassingen met de…

Geen verrassingen met de eindafrekeningen schrijven ze…. € 1000 is misschien voor hen geen verrassing maar het blijft veel geld.

12 de março de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Frank Energie België

Resposta da Frank Energie België

Beste de groote,

Om dit direct voor je uit te kunnen zoeken en gericht mee te kijken, ontvangen we graag je klantnummer via een privébericht. Dan duiken we er meteen in om te zien waar dit bedrag vandaan komt.

Team Frank

Classificada 2 em 5 estrelas

Absoluut geen aanrader

Absoluut geen aanrader. Lokken je met “mooie prijzen”. Nu met de huidige olie/gas-crisis is onze prijs ondertussen verdubbeld op 6 dagen tijd.. te belachelijk voor woorden.

Voor mij nooit meer.

10 de março de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Frank Energie België

Resposta da Frank Energie België

Beste Bjorn,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over de prijsontwikkeling. De huidige crisis op de olie- en gasmarkt zorgt helaas voor ongekende schommelingen waar ook wij mee te maken hebben.

Team Frank

Classificada 5 em 5 estrelas

Als je zelf uw toestellen kunt…

Als je zelf uw toestellen kunt aansturen via app's. Dan is het mogelijk om de toestellen aan te sturen op het moment dat de stroom het goedkoopste is.
Warmtepomp in combinatie met lucht-lucht verwarming /koeling.
Het opladen van de elektrische auto

23 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.