Proffs ut i fingerspetsarna
Proffs ut i fingerspetsarna tillsammans med nice omhändertagande i butiken. Alla mina förväntningar infriades. Väldigt nöjd med Omega köpet
Tack,
Tommy Thalbäck
Franks Ur är en klockaffär mitt i Stockholm City. Här hittar du exklusiva varumärken som Omega, Glashutte, Breitling, Tag Heuer, Oris, Nomos Glashutte, Zenith, Longines, Rado, Tissot, Parmigiani, Bell & Ross, Mido, Hirsch, Modalo, Everest. Butiken har ...
Sem histórico de convites para avaliação
Tack,
Tommy Thalbäck
Finns ingen bättre handlare/service än hos Roger och hans anrika Omega butik, tack för Dig och din personal o h erat Omega team
Mvh Jonte
Besökte Franks Ur idag för att kolla in nyheter från Omega. Mycket positivt att de hade alla klockor jag var intresserad av hemma på lager. Det pågår en ombyggnad av butiken, men det var inte störande.
Jag kan verkligen rekommendera denna Omega butik i Stockholm.
Glömmer aldrig detta, borde ha polisanmäld det.
Lämnade en Rado Diamaster för batteri byte.
Dem hade slagit sänder boet i och med inte hade kunnat öppna locket.
Skruvat tillbaka och denna upptäcktes en efterföljande batteri byte. Kostat mig 5500 i reservdelar att återställa.
Jag är er leveande reklam livet ut.
Bästa klockbutiken jag någonsin har besökt i stan! Fantastisk service och Roger är en klippa! Väldigt bra service oavsett om man är där för att handla eller för lite windowshopping.
5 av 5 ✅✅✅✅✅
Klart bästa urbutiken i Stockholm. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal.
Besökte nyligen Franks för att införskaffa en present, men passade även på att prova min framtida drömklocka: Nomos Club Campus. Tror att flera kan bli positivt överraskade över deras breda sortiment och att de framför allt har klockorna hemma. Det blev flera fina wrist shots på Zenith Defy Carbon, Omega och ett monster i form av en Breitling i helguld! OMG!
Jag köpte nyligen en klockbox till ett förmånligt pris på Franks. Tidigare har jag fått hjälp med service av min Omega Seamaster, länkkortning av två Breitling och flera batteribyten. Prisnivå + service är top notch.
Franks Ur överraskade mig med alla feta nyheter som jag fick prova. Var i paradiset för en stund och rekommenderar dem verkligen till alla som gillar lyxklockor. Har aldrig sett den limiterade Breitling Chronomat i helguld någon annanstans. Zeniths Carbon var också helt amazing.
Kompetent och trevlig personal. Ett bra utbud av prisvärda Omega modeller, Speedy ftw!
After a nightmare with another watch shop (got a refund) I'm glad that I discovered Frank's Ur on the same street. Despite the stress, we managed to buy the watch before the trip to the airport, of course with Tax Free :)
Now I'm a proud owner of an Omega Seamaster Diver 300 (with rubber strap). A 42 mm beauty that was not in stock at the other shop.
Brilliant service from the girl at the counter. She almost made me choose a Glashütte Original instead! I can fully recommend this watch shop for best price and service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.