Julien, is een hele toffe persoon om mee samen te werken. Hij denkt onmiddellijk mee met mij als klant, ziet verbeteringen, reageert onmiddellijk op mijn mails en mijn problemen (mijn aanvragen op... Ver mais
Heel snelle en vriendelijke support! Een 's avonds verstuurde e-mail met een probleemmelding werd quasi direct persoonlijk beantwoord. Er werd heel snel actie ondernomen, en het probleem werd op ee... Ver mais
We hadden en hebben een zeer fijne en efficiënte samenwerking met Julien, de zaakvoerder van Fresh & Light. Hij heeft een zeer persoonlijke aanpak en levert maatwerk. Zeker aan te raden. We krege... Ver mais
Professionele en snelle dienstverlening. Julien neemt de tijd om te luisteren wat de klant echt wil, doet voorstellen en levert wat je wenst, binnen de vooraf afgesproken tijd. Een plezier om mee sam... Ver mais
Jouw aanwezigheid en zichtbaarheid op het web zijn het allerbelangrijkste. Wij zorgen met een website of webshop dat jouw bedrijf online wordt gevonden. Een website die perfect bij jou en jouw activiteiten past.
Putsebaan 43, 3140, Keerbergen, Bélgica
Hele vlotte communicatie, topservice en een duidelijke uitleg. Heel tevreden over het resultaat van de nieuwe webshop!
Onze bestaande website had een nazicht nodig: wat layout-aanpassingen, GDPR-aanpassingen en wat creativiteit voor het (beter) voorstellen van onze producten.
We hebben hiervoor Fresh & Light Coding ter ondersteuning gevraagd en zijn heel blij van het resultaat en de flexibiliteit in de ondersteuning. Prima werk geleverd!
Mijn eerste website is dankzij Julien onmiddellijk een schot in de roos. Ik had zelf al een opmaak in gedachten en deze werd dankzij Julien zijn ervaring nog meer gefinetuned. Ook kan ik door zijn goede zorgen de website nu loslaten en ben ik maar een telefoontje of. mail verwijderd van een eventuele verandering of optimalisatie.
Super, heel goede en snelle service, denkt mee met je bedrijf - een echte aanrader 👍👍👍
Vlotte communicatie, goede service en fijne samenwerking. Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe website!
Very pleasant to work with Fresh & Light Coding! Great and fast delivery of the project!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.