Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Efter rengøring kunne jeg ikke få gang i ventilatoren igen. Endte med at skrive til Torben og ca 15 min efter min mail, ringede han og jeg fik hjælp til at få den igang igen.
Tusind tak for hjælpen 😊👍

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig reparation

Jeg havde en defekt badeværelsesventilator, som jeg sendte ind til Fresh, selvom den var mere end 5 år gammel. Alligevel blev den repareret meget hurtigt, og hele forløbet var super professionelt.
Jeg havde kontakt med Torben Voss, som var utrolig venlig, hjælpsom og nem at kommunikere med hele vejen igennem. Man føler sig virkelig taget seriøst som kunde.
Alt i alt rigtig god service, hurtig løsning og en virksomhed, jeg kun kan anbefale 👍

28 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Virker som vinden blæser

Virker som vinden blæser. Fik monteret en Fresh Intellivent, efter kort tids brug, var det umuligt at få den til at virke på hverken fabriksindstilling eller andre indstillinger, den startede uden grund på alle tider af dagen, kunne blæse over en time, så badeværelset blev koldere end det var rart.
Elektrikeren som monterede den satte en anden i, efter få dage havde jeg igen, den samme cirkus.

15 de janeiro de 2026

Kanon kundeservice

Jeg har en ventilator som er 7 år gammel, hvor en af funktionerne var holdt op med at virke. Torben Voss sagde: "Send den over til os, så fikser vi den uden beregning". De modtog den kl. 11 og den blev repareret og returneret inden for 1 time! Fantastisk god kundeservice, kan kun anbefale Fresh AB på det varmeste!

8 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give mere end 5…

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det! Det er simpelthen verdensklasse kundeservice!
Jeg havde været en ti tommelfinger håndværker og fik ødelagt tænd/sluk knappen ved opsætning. Et opkald til Torben Voss, og så var problemet løst.

Det absolut ikke sidste gang jeg handler fresh produkter.

1 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet bedre service på…

Jeg har aldrig oplevet bedre service på noget produkt end hos Fresh. Har 5 Fresh intellivent celcius som har kørt 24/7 i 12 år. To af dem begyndte at larme. Kontaktede Fresh.dk mhp køb af ny. I stedet har de repareret mine gamle og uden beregning. Det er bare fantastisk!

6 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service oplevelse i min 62 års liv på jord.

Jeg fik monteret min badeværelse intellivent i 2013. Denne afprøvede jeg og alt var ok, men jeg havde ikke tilsluttet den til ventilations kanal. Det gjord jeg fornylig da jeg skal sælge huset, men så virkede den ikke. Jeg skriv til Torben Voss, han reagerede med det samme og jeg fik tilsendt intellivent til ham og efter et par dag skrev han at den allerede er på vej til mig. Flere komponenter er udskiftet trods garantien var overskredet med 5 år. Langt lang ud over mine forventninger. se rapporten
Vi har udskiftet propellen(v.nr.00844), Transformer(v.nr. 0087439), CPU-kort(v.nr.008744) og netkort(v.nr. 008488) - og har efterfølgende drifttestet ventilatoren OK i alle funktioner

19 de junho de 2023

DEN BEDSTE KUNDESERVICE TIL DATO👏👏

DEN BEDSTE KUNDESERVICE TIL DATO👏👏
Nu må man jo ikke skrive navne, men lad os holde os til initialer T.V. Leverede den mest fantastiske kundeoplevelse.
Kort fortalt ventillator Intellivent Sky ville ikke virke med app - og den var kortsluttet.
Fik rådgivning om forbedret aftræk/ventillationsrør - reparation - mailbekræftelse på aftale - og d.d. mail om reparationen, forsendelse og kontakt til underleverandør.
Den telefoniske hjælp til app var lige i øjenhøjde.
Kan bestemt anbefale både produktet og ikke mindst virksomhedens fantastiske medarbejder. TAK

1 de janeiro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais