Fresh Fitness Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt dårlig total opplevelse av hele konseptet. Nærmest ingen tilstedeværelse av personell. Noe som resulterer at dette fraværet er en indirekte invitasjon til hærverk og gjentatte forsøk på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Imøtekommende og god kundeservice etter at jeg kom meg forbi chatbot (det var veldig enkelt, simpelthen bare skriv at du vil snakke med et menneske). Det var kort responstid, og agenten tok tak i prob... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dirty, and it is almost impossible to cancel the membership. After six months, me and my son we could no longer access the gym. I wrote to them several times, but they only replied that we was sti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Etter å ha knukket koden med hvordan man kommer forbi chatboten Frank Fitness har jeg fått utmerket hjelp fra kundeservice. Spørsmål de ikke kunne løse på direkten ble notert og fulgt opp med svar og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ginásio

Escrito pela empresa

Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Elendig kjeltring bedrift.

Elendig kjeltring bedrift.
De tok pengene mine når jeg hadde fryst medlemskap og sagt opp abbonomentet og nekter å refundere.
Aldri Finn på å tegn abbonoment hos disse

10 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Villedende markedsføring, skjulte vilkår, elendig kundeservice

Villedende markedsføring, skjulte vilkår, elendig kundeservice. Fremfor å prøve å tilby kundene et godt produkt som de ønsker å benytte, forsøker Fresh Fitness å skvise ut mest mulig penger fra kundene sine ved hjelp av villedende markedsføring, lokketilbud og ved å gjøre det vanskeligst mulig for kunden å si opp. Tilbud som fremstår som for gode til å være sant, er alltid det når det kommer til Fresh Fitness. Under kampanjen "tren for 49 ut året" trakk de meg likevel ved to anledninger første uken både innmeldingsavgift på over 500 kr, og medlemsavgift på 349, uten at dette fremgår i noe som helst betalingsoversikt på medlemssidene. Kunden må selv følge med i nettbanken, for her trekker Fresh Fitness uten å gi beskjed. Sier du opp og får tilbud om "1 måned gratis trening" for å bli, innebærer dette at du først må betale for 2 måneder trening til, før du får en gratis mnd, uten at dette informeres om når tilbudet gis. Til tross for at Forbrukerrådet har tatt kontakt med Fresh Fitness og bedt dem endre praksis, er det ingen hjelp å få hos kundeservice, og de er tydelig opplært til å være minst mulig serviceinnstilt. Styr unna!

3 de janeiro de 2024

Oppsigelse abonement

Vi hadde 1 abonement med betaling fra kort. Kortet ble blokkert for 6 måneder siden. Vi har aldri brukt abonementet i de siste 6 måneder men glemte helt å avslutte abonement som var koblet til dette kortet. Og siden det kom ikke noe faktura i postkassa eller epost, ikke noe purring eller inkasso, tenkte vi ikke at det var noe gjenstående betaling. Nå 6 måneder etter tar jeg kontakt med kundeservice for å avslutte ALLE mine abonementer og får beskjed at på den ene med betaling fra kort må jeg tilbakebetale hele beløpet for de siste 6 måneder. Veldig dårlig gjort selv om de dekker seg i paragrafer fra kontrakten. Hadde jeg fått purring/innkasso med engang, da hadde jeg vist at jeg skylder penger og hadde avsluttet abonament med engang. Med alt av purring gebyr hadde det sikkert ikke kostet meg så mye.

2 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fresh driver med svindling.

Jeg startet mitt abonnement tilbake i januar. Trente 1 dag.
Jeg trodde jeg hadde avsluttet abonnementet litt tid etter. (Det er ekstremt vanskelig å avslutte abonnementet). Noen måneder senere fikk jeg purring på en regning fra fresh jeg ikke hadde betalt. Først da fant jeg ut at fresh hadde trukket hver måned. Jeg avsluttet abonnementet igjen i sommer. Nå i november fikk jeg enda en purring fra fresh. Så ringte jeg inn til fresh og fikk kansellert abonnementet. Selvfølgelig har de jævlene oppsigelsestid på 1 måned. Så jeg måtte betale for enda en måned. Så har betalt nesten 4000kr for å ha trent 1 gang. Prøvde å få en del av pengene tilbake, men det vil de ikke.

19 de dezembro de 2023

Rent svindel

Rent svindel, aldri meld dere på dette. Bruk heller en annen treningssenter. De lurer med tilbud og feil informasjon og når du kansellerer trekker de hver mnd.

1 de dezembro de 2023

Oppsigelse.

Oppsigelse.. Sa opp og ble tilbydd en mnd gratis trening, takket ja og tenkte jeg heller kunne si opp neste mnd. Fikk aldri noen gratis mnd og sa opp på nytt mnd etterpå. sa opp 28.okt og får beskjed at siste betaling vil være 31.des??? Fresh påstår at de har 1 mnd oppsigelsestid men her skal de ha meg til å betale for 2 mnd? Hvis man skal ha hjelp må man forklare over en chatbot og det eneste de gjør er å si "du må gå til senteret ditt" veldig enkelt når man sluttet fordi man flyttet... ELENDIG OPPLEGG ! At det ikke er mer styr rundt dette i media? fyren på kundesevice på "freshfitness.no" trodde for øvrig at jeg trente på SATS og å sendte meg nummeret dems når jeg lrte på om det var noen jeg kunne ringe..

13 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg og min kone meldte oss inn samme…

Jeg og min kone meldte oss inn samme dag hos Fresh Fitness Majorstua og sa opp samme dag fordi vi skulle flytte to måneder etter. For meg gikk det greit, men min kone får fortsatt fakturaer "fordi hun ikke har sagt opp". Men det har hun. Jeg stod ved siden av henne da hun sa opp og vedkommende bak skranken sa at nå var det fikset.

Hun får nå beskjed om å møte opp i skranken til det senteret hun har flyttet fra. De kan altså ikke ordne dette via epost. Og vi bor ikke lenger der.

Dette ble siste gang vi noensinne vil benytte Fresh Fitness igjen.

6 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice og får aldri tak i…

Dårlig kundeservice og får aldri tak i noen når det blir noe feil. vanskelig å få noe hjelp via chatten. Går heller ikke an å ringe noen på senteret hvis man trenger hjelp. i tilligg har de økt prisene alt for mye slik at det ikke er verdt pengene lenger når kundeservice er vanskelig å nå:(

1 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Sa opp medlemskapet 1nov 2022 leverte…

Sa opp medlemskapet 1nov 2022 leverte inn armbåndet og han som jobbet skulle ordne med oppsigelsen og vi er i 2023 oktober får fremdeles purringer fra lowell om å betale, treningssenter som raner folk .

Har sendt freshfitness så mange mailer, men får ikke noe svar.

1 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

fornøyd men...

De unge ansatte (selv er 61) som jeg har snakket med har vært hjelpsomme og hyggelige.

Instruktørene jeg har hatt time med har vært hyggelige og flinke. Dette er viktig å si ifra.

Jeg klager på to ting: (1) Gruppetrenings rom på et par steder har lavt tak. (2) Det hele Majorstuen gym er skitten. Eiere/investorer bør ha vise mer respekt for FF medlemmer og for seg selv ved å gjøre rent der.

20 de setembro de 2023

ꑄꀎꉣꋪꏂꂵꏂ ꋬꑄꑄꏂ꓄ꑄ ꋪꏂꏳꉻ꒦ꏂꋪꐞ. ꉻꋪꍌ✅✅

Mal som hroznú skúsenosť, keď som sa snažil získať svoje peniaze späť z Coinbase po neúspešnej investícii 30 000 dolárov. Napriek môjmu najlepšiemu úsiliu sa mi zdalo, že od nich svoje ťažko zarobené peniaze nedostanem späť. Aby toho nebolo málo, musel som vykonať niekoľko platieb za daňové poplatky a overenie, pričom žiadny pokrok v nedohľadne. Pripadalo mi to ako nekonečná slučka frustrácie a sklamania.

19 de julho de 2023

Fikk inkasso fra lowell 9 mnd etter å ha gitt oppsigelse fresh fitness

Jeg sa opp mitt medlemskap i okt 2022, men fikk inkasso regning fra lowell i july 2023 på mail. Svarte på mailen og lurte på hva dette gjaldt, jeg hadde jo sendt oppsigelse på mail, tok samtidig kontakt med fresh fitness. Jeg skrev at jeg hadde sendt skriftelig oppsigelse og lurte på hvorfor de heller ikke hadde tatt kontakt. Fikk til svar om at jeg måtte forholde meg til lowell, at det hadde skjedd en glipp hos dem og at jeg skulle slippe å betale gebyr men måtte ellers betale regningen i sin helhet. Jeg sendte mellom 7 og 8 mailer grem og tilbake med fresh, med kopi av oppsigelsen, til slutt kom de frem til at det hadde skjedd en feil i deres system og at jeg kunn skulle betale en mnd regning, gjorte det for å slippe videre ubehag.

Så jeg vil råde alle til å holde seg unna fresh fitness og heller melde seg på andre treningssenter.

1 de julho de 2023

The worst gym ever

The worst gym ever. I've tried to cancel the membership through the website and the customer service told me different things every time I tried to contact them. I'm not sure If I had to pay one or two months more than I was supposed to, just because of their incompetence and lack of agreement. The invoices continued to arrive (even after I received the membership cancellation email) and I had to pay to get out of it. The customer service refused to hear my complaint and insisted that I pay. Horrible service, not ethical and not reliable. I would never recommend it to anyone.

27 de julho de 2023

"Ingen oppsigelsestid" er løgn

"Ingen oppsigelsestid" er egentlig at man i tillegg til inneværende måned også må betale neste måned, altså opptil to måneder. Det vil si at hvis man sier opp abonnementet 2. juli så er tidligste tidspunkt de tillater 31. august.

Hvis man ikke har betalingskort inne sender de alt rett til inkasso uten å si ifra først.

3 de julho de 2023

We have 2 accounts

We have 2 accounts, me and my husband, and we have cancelled both on the first mnth. After 6months we were told we need to pay 6months bills for the to acct and we ha to go to the gym itself to have it fixed but ended up paying still. And aftr paying we receive bills again. Get away from it. Huge scam.

30 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais