We hadden de pompoensoep en zowel vegetarische als kip taco's met de salade met kip! Echt super heerlijk!!! Zelfs mijn vriendin was enthusiast en dat wil wat zeggen 😊 Zeker voor herhaling vatbaar... Ver mais
Heerlijk vers eten voor een eerlijke prijs en duurzaam verpakt! Het bedrijf zet zich daarnaast 100% in voor inclusiviteit en innovatie, in een woord fantastisch.
De meeste mensen komen na een drukke dag tijd te kort om nog een lekkere voedzame maaltijd te koken. Bij Freshtable bereiden onze chefs jouw (h)eerlijke maaltijden voor zodat jij meer tijd over houdt voor de belangrijkere dingen in je leven. Skip the cooking, start enjoying! Je favoriete wereld maaltijden bereid door onze chefs! Authentiek, vers, 100% halal en lokaal! Onze missie is simpel: we willen de huidige wereld veranderen, maaltijd per maaltijd en dat doen we graag samen. Bij Freshtable geloven we dat je goed kan doen terwijl je goed eet. Elke maaltijd draagt bij aan de reis naar een inclusieve, gelijke en duurzame wereld. Vers eten hoeft niet duur te zijn. Wij geloven in de kracht van verse lokale producten die de verfijnde smaken van onze wereldgerechten nog beter op de kaart zetten. Wij geloven in een win-win: vers eten met gemak zonder de wereld of een ander ermee te schaden. Met duurzame mileu vriendelijke maaltijden én het creëren van arbeidskansen voor individuelen met een afstand tot de arbeidsmarkt, help jij de wereld een handje met elke heerlijke maaltijd. Via onze Share A Meal projecten kun je ook nog een hulpbehoevende van een gratis maaltijd voorzien! Skip the cooking, start enjoying!
Keilestraat 7a, 3029BP, Rotterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Excellent service and people. I love their initiatives to help those in need with their healthy food
Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏽
Ik heb echt een super service mogen ervaren. Ik had een bestelling geplaatst zonder naar de leveringsvoorwaarden te kijken. De bestelling wilde ik dezelfde dag bezorgd hebben maar kwam erachter dat dit pas een aantal dagen later bezorgd zou worden. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice hebben zij aangeboden om de volgende werkdag de bestelling te leveren. Super geregeld! Nogmaals dankjewel

Resposta da Freshtable
I love Freshtable. They provide excellent service and delicious food that is nutritious and halal. I really love ordering from, and also supporting their efforts in sustainability and charity. 100% recommend.

Top services! Top eten!
Alles was goed uitgelegd, er werd meegedacht en goed geluisterd naar de wensen.
Zeker een aanrader!!

Resposta da Freshtable
Goede kwaliteit en snelle service! Natuurlijk heerijk broodjes en lekkernijen!!

Resposta da Freshtable
Goed verzorgd netjes bezorgd en het eten smaakte goed

Resposta da Freshtable
Top top top! Wat je op de foto's ziet..krijg je ook echt! Heerlijk, betaalbaar, goede kwaliteit en uitstekende service!

Resposta da Freshtable
Eten is echt zó lekker. En echt fijn dat zij iets goeds kunnen doen met hun opbrengsten!

Wederom top!
Korte termijn bestelling geplaatst en op voorkeurstijd geleverd super SERVICE 💙

Resposta da Freshtable
Via instagram contact gehad en super snel, netjes en goed geholpen ! Tof ook hoe er werd meegedacht, aangezien ik een speciaal verzoek had voor een verrassing. Kortom topservice ! Kan niet wachten om de box te ontvangen en proeven natuurlijk..

Resposta da Freshtable
Amazing company, they have excellent food quality, care about the environment and inclusion, and they have amazing service! 10/10

Resposta da Freshtable
Ik ben FAN. Wat een heerlijke gerechten. Keer op keer een smaaksensatie! Ze gaan heel flexibel om met het feit dat ik allergenen heb en zorgen er toch voor dat ik een heerlijke maaltijd kan eten.

Resposta da Freshtable
Top service en het eten was echt heerlijk! Echt een aanrader!
Daarnaast echt top dat het bedrijf goede doelen support.
Eerste keer Freshtable voor mij en ze hebben er een vast klant bij!

Resposta da Freshtable
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.