Banner for Freska

Freska Opiniões 111

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Alle som Freska sendte til meg var blide og hyggelige. Den største ulempen var for meg hyppig utskifting av mine «faste» renholdere. Ekstra frustrerende var det at Slike utskiftninger oftest skjed... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Rengjøringen er grei, men håpløst at dem ikke kan snakke norsk. Det burde bedriften sørge for. En kan jo ikke få sagt om det er noe en vil ha gjort fordi dem ikke forstår hva en sier. Da jeg snakket m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de limpeza doméstica
  2. Empregados de limpeza
  3. Serviço de limpeza
  4. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Freska er en miljøvennlig og sosialt ansvarlig renholdsbedrift som startet i Bergen i 2015. Etter over 1 million vasketimer gir våre kunder oss 4,5/5 stjerner! Som kunde får du alltid 100% fornøydhetsgaranti og ingen binding. Ditt hjem er forsikret med opptil 10 millioner kroner. Bestill trygt og lett på freska.no eller via vår egen Freska app!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Freska anbefales på det varmeste!

Hele prosessen med Freska var veldig god og profesjonell. God kommunikasjon med raskt svar med hyggelig kontakt og tydelige og fleksible prisforslag. Rengjøreren kom presis og var usedvanlig grundig, dyktig, effektiv og hyggelig. Hun jobbet hele den avtalte tiden og etterlot en skinnende ren leilighet for min svigerinne. Bedre kan det ikke gjøres. Jeg anbefaler Freska på det varmeste.

4 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Hei Mette
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med vår faste…

Veldig fornøyd med vår faste vaskeperson, alltid presis og følger alltid instruksjonene vi skriver i appen. Så herlig å komme hjem til ren leilighet! Det er også veldig god kommunikasjon med Freska hvis deter noen endringer.

23 de outubro de 2025

Hei Kristin
Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd, og vi

Classificada 5 em 5 estrelas

Hatt vasking i flere år og er fornøyd

Hatt vasking i flere år og er fornøyd! Punktlige og flinke - litt høy pris, men de vil du skal være fornøyd og ber om feedback hver gang.

Anbefales.

25 de outubro de 2025

Hei Line
Tusentakk for dine fine ord! Vi blir virkelig glade for å høre at du er fornøyd med vårt
renholdsteam og vårt arbeid. Vi streber alltid etter å levere renhet og trygghet i hjem og lokaler,

Classificada 4 em 5 estrelas

Deilig med vaskehjelp selv om det koster

Vi har brukt FRESKA lenge og er stortsett fornøyd selv om prisen er blitt mye dyrere. Men vi synes at Freska kunne ha vært bedre til å informere at vaskehjelpen ikke kan komme noen dager før ikke på samme dag.

6 de outubro de 2025

Hei,

Så hyggelig å høre at du har vært med oss lenge, det setter vi stor pris på.

Vi beklager dog at du opplever at kanselleringer skjer i siste liten. Vi har stor forståelse for at det oppleves irriterende og gjør det vanskelig å planlegge rundt. Vi prøver så godt vi kan å unngå slike situasjoner, men det er dessverre ikke alltid vi klarer det.

Takk igjen for at du er kunde hos oss!

Mvh
Ditt Freska-team

Classificada 5 em 5 estrelas

De siste månedene ha de som har kommet…

De siste månedene ha de som har kommet for å gjøre rent vært veldig flinke. Hun som var her sist var særdeles flink. Tidligere en gang var det en som ikkehadde fått nok opplæring eller ikke passet til yrket.

6 de outubro de 2025

Hei Erik
Tusen takk for din tilbakemelding! Det varmer å høre at du er fornøyd med vårt renholdsarbeid.
Din kommentar motiverer hele teamet til å fortsette å levere høy kvalitet og grundig arbeid hver

Er fornøyd.

Min faste renholder er alltid hyggelig.
Hun kommer på tiden, og
jeg er godt fornøyd med arbeidet.
Hun er rask og flink.
Jeg er også fornøyd med de andre som kommer.

Fint med en fast renholder, men syns de er ofte syke.
Vil så sant det er mulig, vite om det
dagen i forveien hvis det blir
forandringer. Og da må beskjeden komme både på mail og sms slik at jeg får det med meg.
Ellers greit å kommunisere på mail med firmaet.

Hei Oddrun
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss. Det er samtidig leit å høre at du har opplevd endringer, og vi streber alltid etter å gi informasjon i god tid i forkant.

Rask og effektiv

Rask og effektiv.
En skitten leilighet ble skinnende ren.

3 de outubro de 2025

Hei Eyvind

Freska

Freska er pålitelig og grundig og bestandig vennlig.

Hei Viggo

Classificada 5 em 5 estrelas

De fleste etter min egen erfaring gjør…

De fleste etter min egen erfaring gjør en god job men jag ha hatt en stund nå samme hjelp som kan virkelig jobben sin.
Samt Freska er flink til å gi beskjed hvis noe kom i veien.

Hei Norman
Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi blir glade for å høre at du er fornøyd med våre

Utmerket rengjøring

Rengjører kommer presis, er hyggelig og gjør en utmerket jobb

8 de outubro de 2025

Hei Eva

Classificada 5 em 5 estrelas

Fordi det er en fullt lovelig…

Fordi det er en fullt lovelig vasketjeneste. De er presise, og gjør en svært god jobb,

Hei Hans
fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.

For et ordnet arbeidsliv

Jeg har benyttet Freska i flere år, og jeg er godt fornøyd med tjenesten.Så lenge det er mulig(det er jo en del utskiftinger i denne typen arbeid) kommer samme renholder, og jeg får beskjed ved forfall og ofte da tilbud om vikar. Freska ordner med skatt og forsikringer for sine ansatte, og det mener jeg er veldig viktig.

23 de outubro de 2025

Hei Anne

Skinnende rent hjem 🤩🤩🤩

Jeg har vært kunde hos Freska i ca 5 år.
Min faste rengjører kommer hver 14. dag. (Mitt valg).
Jeg har i løpet av de årene hatt 2-3 faste renholdere og alle har levert til topp kvalitet.
Det har alle vikarene gjort også .
Etter hver vask vurdererer du renholdet på en skala fra 1-5.
Bare en gang har jeg vært skikkelig misfornøyd fordi renholderen (vikar) slurvet litt og stakk før tiden jeg betaler for.
Jeg ga beskjed til Freska som uten diskusjon refunderte pengene.
Renholderne er skikkelig proffe og hyggelige. Du får et skinnende rent hjem 🤩.
Dette firmaet kan jeg anbefale på det sterkeste.

Hei Gina

Pålitelig og forutsigbar!

Pålitelig og forutsigbar!
Freska gjør jobben raskt og effektivt og sier alltid i fra i god tid om avtaler endres. Jeg har brukt Freska i flere år og er veldig fornøyd.

Hei Anne-Lise

Oversiktlig app

Oversiktlig app, hyggelige medarbeidere og god oppfølging

17 de outubro de 2025

Hei Camilla
Takk for at du delte din opplevelse! Vi blir alltid glade når vi får høre at kundene våre er fornøyde, og din tilbakemelding betyr mye for oss.

Veldig bra tjeneste.

9 de outubro de 2025

Hei Lars
Takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vaskingen er av god kvalitet

Vaskingen er av god kvalitet, og fungerer ofte veldig bra! Men har opplevd litt for ofte avbestillinger med alt for kort varsel. Det gjør at en fast vaskeavtale har mye mindre verdi enn den hadde hatt hvis vi kunne stole på at den alltid gjelder

Hei Ab,

Vi beklager å høre at du opplever problemer med avbestillinger. Det er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve tjenesten vår. Husvask fra Freska skal være en enkel og smertefri prosess.

Vi lover å gjøre så godt vi kan for å unngå dette i fremtiden, og hvis du ønsker å utdype ytterligere om problemene du har opplevd fortsetter vi gjerne praten på post@freska.no.

Med vennlig hilsen,

Ditt Freska-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Freska er pålitelige og dyktige

Freska er pålitelige og dyktige. Vi har brukt Freska i noen år og vi er veldig fornøyde. YUVSQT.

20 de outubro de 2025

Hei Dan

Classificada 5 em 5 estrelas

Seriøst firma med dyktige folk

Seriøst firma med dyktige folk. Ved problemer blir alt løst raskt og smidig.

21 de outubro de 2025

Hei Geir

Freska har dyktige folk

Freska har dyktige folk - både sentralt når det gjelder service av kundene - og de som kommer for å gjøre rent. De holder alltid avtalene vi har gjort. Anbefales!

13 de outubro de 2025

Hei Markus
Freska

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais