Leuk dat je je eigen mascara kan samenstellen. Snel geleverd in een leuk doosje. Prima prijs/kwaliteit. Omdat het buisje dus gevuld wordt met jouw keuze product, vraag ik me we af hoe lang het produc... Ver mais

De Friday mascara heeft mijn wimpers echt een prachtige boost gegeven! De formule is niet te dik, waardoor hij makkelijk aan te brengen is zonder te klonteren. Hij geeft mijn wimpers lengte en volume,... Ver mais

A empresa respondeu

Twee mascara's besteld bij FRIDAY mascara. Ze bieden verschillende mascara's met verschillende borsteltjes, zodat je je eigen voorkeur kunt kiezen. De prijs/kwaliteit vind ik heel goed en de mascara's... Ver mais

A empresa respondeu

Op zich vind ik de mascara prima, daarom heb ik deze inmiddels meerdere keren besteld. Probleem is dat de verpakking zo afgeeft waardoor overal zwarte stukjes aan zitten. Aan mijn handen, gezicht, res... Ver mais

1. Fábrica de cosméticos
  2. Loja de produtos de beleza
  3. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

‘s Werelds eerste customizable mascara! Stel bij FRIDAY je eigen mascara samen door te kiezen uit 6 verschillende formules zoals extreme volume of waterproof en 8 unieke mascara borstels. Bepaal daarnaast zelf hoe vaak je jouw mascara ontvangt! Zo kun je kiezen om je mascara om de 1, 2 of 3 maanden of éénmalig te ontvangen. Gaat het toch te snel? Dan kan jij zelf het moment kiezen waarop je hem ontvangt. Je betaalt per keer en er is geen minimale afname, zo zit je bij FRIDAY nergens aan vast. Geniet vervolgens van jouw unieke mascara!

4,6

Excelente

Altijd een verse mascara

Altijd een verse mascara.
Duurzaam. Je kan de gebruikte rollers terug sturen.
Altijd een berichtje wanneer je mascara er aan komt.
En meestel een handig cadeautje erbij.
Goede mascara voor een goede prijs

4 de dezembro de 2024

Deze mascara loopt niet uit en is…

Deze mascara loopt niet uit en is makkelijk met water te verwijderen. De mascara geeft een mooie open blik na 2 of 3 laagjes.
Prijs-kwaliteit is uitstekend wanneer je het vergelijkt met bijvoorbeeld de 38graden mascara van Sensai. Deze van Friday doet zeker niet onder, maar kost maar een kwart.

4 de dezembro de 2024

Superfijne mascara

Superfijne mascara, automatische zending maar je kan de termijnen aanpassen. Altijd een leuke attentie erbij!
Prijs kwaliteit verhouding is prima! Heel tevreden

16 de novembro de 2024

Top mascara

Super fijne mascara.
Heb zelf snel kast van geïrriteerde ogen, bij deze totaal niet.waterafwasbaar en vlekt niet.

4 de setembro de 2024

Hele fijne mascara

Hele fijne mascara! Keuze uit verschillende mascara samenstellingen en borstels. Site is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben een tevreden klant !

5 de julho de 2024