PARK by Karina Opiniões 117

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik et opkald på dagen om at den frisør jeg havde booket tid hos, var syg . Tror Karina kunne hører min desperation i stemmen og sagde efter kort tid, at hvis jeg kunne komme et par timer senere,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker jeres lille frisørsalon. Aldrig fået så god farve og klipning før. Mit hår er markant sundere her efter tre klipninger/farvninger. Supergod service, god stemning, professionel og personlig beh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En vildt god oplevelse hos Camilla - og kommer nu fast hos hende som kunde. Der skulle tilløb til at tage til en ny frisør, da jeg flyttede til Aarhus - men jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Cabeleireiro
  2. Técnico em extensão capilar
  3. Loja de produtos para cabelo
  4. Cabeleireiro unisexo

Escrito pela empresa

Hos Frisør Karina har vi en bred vifte af viden og forstår vigtigheden af, at vi hele tiden udvikler os. Karina er uddannet i London, Los Angeles og i Danmark og har arbejdet i udlandet i mere end 10 år, hvoraf de 5 år i Los Angeles, hvor hun har undervist for Goldwell i farveteori, farvekorrektion samt specialfarvning. Karina har endvidere været konkurrencefrisør i London i 5 år, hvor Vidal Sassoon har haft stor indflydelse i form af kurser. Hos Frisør Karina har vi en passioneret nysgerrighed for faget og elsker udviklingen i vores arbejde. Derfor bruger vi som team meget tid på at træne. Salonens filosofi er i bund og grund en meget trænet tilgang til klipninger og farvninger, hvor vi taler meget om, hvad vi hver især ser i vores gæst i stolen, før vi starter en behandling. Salonens filosofi er at sikre en god forudgående dialog for altid at afdække kundens ønsker og muligheder, inden vi starter en behandling. Salonens klippeteknikker er udviklet til at skabe form, personlighed, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur. Vi har både dig og miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, dejlig stemning.
Jeg kom derfra med et rigtig flot resultat.
Bonus med massagestol, chokolade og godt teudvalg.
Lad være med at komme i god tid, der er ikke rigtig plads til at vente.
Kommer gerne igen.

7 de janeiro de 2025

Fantastisk service

Jeg havde haft en skrækkelig oplevelse hos en anden frisør som havde ødelagt mit hår og givet mig frisørskræk. Karina tog så godt i mod mig og jeg gik der fra med flot hår og en helt ny selvtillid. En kæmpe anbefaling her fra, hvis du gerne vil have lavet professionelt og flot hår!☺️

12 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Karina er superdygtig og professionel

Karina er en superdygtig og professionel frisør,
jeg giver hende altid frit spil med mit korte hår, og får altid at vide, i dag klipper vi noget smart, du skal være smart.
Er blevet klippet hos Karina i mange år og er superglad for det. Hun er også omgivet af søde og dygtige piger. Dejligt sted. //Gunhild

30 de novembro de 2024

Altid en dejlig oplevelse

Altid en dejlig oplevelse. Grompy Old Mann fik i dag vasket hår, hovedbundsmassage, kaffe, chokolade og selvfølgelig klippet +50% på produkter, som medarbejderne stod i kør for at gøre opmærksomme på.
En god start på weekenden. Tak til Karina for en skøn Salon, Signe for en god klipning og alle I andre i salonen.

29 de novembro de 2024

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Det er længe siden jeg er blevet klippet så flot og lige som jeg havde tænkt mig:D

28 de novembro de 2024

Meget dygtige og søde

Havde en rigtig god oplevelse! Fik behandling af Emma med reflekser, glossing og klipning, og Karina kom med gode inputs undervejs. Alle var meget søde og de var meget dygtige. Snakkede med mig omkring deres forslag til behandling, forklarede mig lidt af det tekniske og gav mig prisoverslag inden behandlingen. Fik et meget smukt resultat, mit hår har aldrig været pænere. Vil helt klart tage dertil igen.

18 de outubro de 2024

Et virkelig dejligt sted

Et virkelig dejligt sted. Jeg blev taget godt imod, og jeg fik præcis det resultat jeg ønskede. Kæmpe anbefaling herfra.

17 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Har været fast kunde ved Karina gennem…

Har været fast kunde ved Karina gennem flere år, og jeg går hver gang der fra med stor tilfredshed. Karina er utrolig dygtig til sit fag, uanset om det drejer sig om klipning eller farvning. Hun formår at farve mit hår, så det ser naturligt ud, og mine udgroninger blender ind i farvningen på den helt rigtige måde. Super flot arbejde hver gang…

14 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Efter en del trælse oplevelser hos…

Efter en del trælse oplevelser hos andre frisører var det virkelig fedt at blive klippet af eleven Signe. Selvom hun var elev var hun super grundig og dygtig. Og så satte jeg enormt stor pris på stilheden - at man ikke behøvede smalltalk, men bare kunne lukke øjnene og slappe af. Kommer helt sikkert igen.

28 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg i januar 2024 blev elevklippet i…

Da jeg i januar 2024 blev elevklippet i mit lange hår. Det var super. Eleven spørger om hun skal krølle mit hår og jeg spørger til hvad det koster. Eleven svarer det er gratis og går i gang med de første 3 krøller, hvorefter ejeren kommer og fortæller det koster kr 70,-. Jeg synes det er/ var udlevering af eleven og valgte at hun trak krøllerne ud igen. Det havde været på sin plads synes jeg som er kommet der gennem flere år at tage eleven til side bagefter og fortælle det koster noget. Jeg vil pt SLET IKKE bryde mig om at komme der igen idet det gav mig dårlig oplevelse

12 de janeiro de 2024

Farvel til udgroninger

I dag skulle det være. I dag skulle det endegyldigt være slut med trælse grå udgroninger, der konstant skulle minde mig om, at få “farvet bunden”. Og det med Max 4 uger imellem, hvoraf de 2 af ugerne alligevel var med en venlig påmindelse om, at “nu var det snart tid igen”.
Hos Karina blev jeg mødt med en professionalisme der vidste, hvad der var brug for og hvor jeg straks følte mig i gode hænder. Ingen slinger i valsen, og med sin skarpe sans for helheds udtryk i kombination med mine egne ønsker, gik jeg derfra med det smukkeste hår. Nu behøver jeg ikke komme igen før om 4-5 måneder, men jeg har allerede booket tiden ☺️
Endelig har jeg mødt en frisør som kan sit kram. Jeg kan varmt anbefale Karina.

20 de agosto de 2024

Wow! Så flot

Wow! Det er så super flot. Karina er virkelig sød og professionel. Hun er en virkelig god frisør. Hun er den første i 2 år der endelig har lavet mit hår som jeg vil have det. Der er god service og god stemning. Jeg kunne ikke anbefale hende mere!

9 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais