Fritidsbiler Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Som nye i gamet, så har vi haft den bedste oplevelse

Vi har nu haft fornøjelsen at starte vores 2 x Autocamper eventyr igennem fritidsbiler.
Alt er super professionelt, høj kvalitet af biler og et højt service niveau og venlighed man bliver mødt af.

Har man et problem eller spørgsmål så bliver man serviceret hele vejen igennem! Kæmpe ros herfra og anbefaling hvis man søger en god oplevelse så indfrier fritidsbiler alle forventninger !

20 de outubro de 2025

Luksusferie på fire hjul

Vi lejede en autocamper hos Haslev Fritidsbiler. Den var helt ny, alt var tip-top, rent og velfungerende. God introduktion til autocamperen og fantastisk og hurtig service, når vi havde spørgsmål undervejs. Vi kan på det varmeste anbefale at leje en autocamper hos Haslev Fritidsbiler.
Vi bliver faste kunder fremover.

3 de julho de 2025

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse, da det er nye biler, er alt jo ok her. Priserne er absolut fair, og der er god service, man fornemmer der er et brændende ønske om at sikre man får en god oplevelse/tur i deres bil.
De ting der er i bilen, passer fint til ens behov. Så alt i alt, stor ros herfra.

13 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mange tak for jeres fine service og fine bil

Vi har lige haft lejet en autocamper i 14 dage hos jer, og alt har bare været perfekt. Superfin bil, superfin service (også telefonisk udenfor åbningstiden). Dette er vores første ferie med denne ferieform, og vi håber snart at kunne holde ferie i en af jeres biler igen, da det passer rigtig godt til os.

23 de maio de 2024

Meget positiv oplevelse

Vi besøgte Fritidsbiler med to små børnebørn og blev mødt med en fantastisk tålmodighed, hvor der var tid til grundig rådgivning og fremvisning af forskellige biler, vi kan helt klart anbefale et besøg.

1 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais