Leia as opiniões dos outros
Bestilte nogle glaskrukker, og som altid når jeg bestiller produkter af glas, som skal leveres med posten, er jeg lidt spændt på at se, om det når frem i ét stykke. Ganske få dage efter at have b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Shop brugskunst online i fransk landstil, romantisk stil samt rå fabriksstil. Billig fragt og attraktive priser på spændende brugskunst til hele hjemmet
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Flot og personligt
Bestilte fine kunstige grene/planter og det hele levede op til mine forventninger. Desuden hurtig forsendelse og meget fint og sirligt pakket ind. Sådan en fin indpakning højner virkelig også købeoplevelsen, som gør det hele lidt mere eksklusivt og forkælende.
Super fin æske formet som en bog med…
Super fin æske formet som en bog med julemotiv. Bestilte torsdag og fredag var den her. Super hurtig levering med en fin personlig hilsen og en virkelig sød bogæske. 📚
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse.
Stort udvalg og prisen var lavere på det jeg købte, end andre steder (præcis samme varer). Hurtig forsendelse og forsvarligt pakket ind.
God oplevelse og godt køb!
Jeg købte et vattæppe online. Rigtig fin vare som beskrevet, og nem og hurtig forsendelse. En god oplevelse! :-)
Lækre ting og god service
Jeg bestilte nogle smukke vattæpper, som pakket med en kærlig hånd blev leveret få dage efter. Jeg handler helt sikkert gerne igen hos Frk. Wurtz.
Super produkt.Jeg bestilte en keramik…
Super produkt.Jeg bestilte en keramik skål, jeg er ovenud tilfreds, den er så flot. Den var også nem at bestille og kom hurtigt frem, så jeg er så tilfreds. Kan varmt anbefales.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, bor på Sjælland så kommer ikke lige forbi, men når jeg har ét spørgsmål om en vare er der altid hurtigt svar og hjælp med billeder og video. Har lige modtaget de flotteste eukalyptus grene.
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg havde set en video på Instagram med en bakke, vase, blomster og lysestager. Jeg skrev og bestilte og pakken kom en dag efter. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål.
Super service ! Og smukt skab jeg modtog sammen med en lille gave . Mine bedste anbefalinger !
Super service og meget fine produkter
Super service og meget fine produkter, rimelige priser👍👍👍
Bedste online butik
Har handlet online hos hende mange gange og altid en super oplevelse. Rigtig fine varer og top service.
God kommunikation, hurtig levering, lækre produkter
God og tydelig kommunikation - hurtig og fejlfri levering. Kvaliteten af produkterne lever 100% op til forventningen - lækre produkter.
Klar anbefaling af frkwurtz.dk!
Har mange fine ting
Frk. Wurtz har mange fine ting, og man får god inspiration på hendes instagram.
Hurtig levering :-)
Fantastisk hurtig ekspedition … med hjerter til !
Kan se det er næsten et år siden butikken er blevet anmeldt. Så jeg vil skynde mig at fortælle at den stadig er helt i top 👍. Søndag aften bestilte jeg et vattæppe . Tirsdag morgen fik jeg besked om at jeg kunne afhente pakken. WOW . Det kalder jeg service og så ovenikøbet 2 bolcher og en sød note på tæppet 👏🏻. Hilsen en meget tilfreds kunde 🤓
Skønne varer, god service
Så tilfreds med mine handler hos Frk. Wurtz. Super fine varer og god kvalitet. De reelle varer overgår næsten billederne på hjemmesiden. Jeg modtog en defekt lampe og der var lynhurtig mail svar på min reklamation, og få dage efter modtog jeg en ny lampe.
Hurtig levering, dækkeservietterne som jeg købte er i en lækker kvalitet. Vil helt sikkert gerne handle her igen.
❤️❤️Suveræn køber oplevelse.❤️❤️
❤️❤️Suveræn køber oplevelse.❤️❤️
Billige kvalitets produkter, hurtigt levering, Meget smuk indpakning! Super lækker Gratis gave! Jeg er meget imponeret ❤️
Kommer helt sikkert tilbage❤️
Hurtigt og godt pakket ind
Ganske få dage efter at have bestilt krukkerne, kan jeg afhente dem i min pakkeshop - og intet er gået i stykker. Krukkerne er pakket forsvarligt ind, og er rigtig fine.
Kan anbefales.
Perfekt
Perfekt! Jeg købte bl.a. nogle lækre kurve, som ellers er udsolgt andre steder. Lynhurtig levering med en sød hilsen og lidt til den søde tand oveni. Kan klart anbefales.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.