Froggys Café Opiniões 89

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi bestilte rugbrød med avocado og div Det var den tarveligste mad jeg længe har fået .et stykke tørt rugbrød (ikke ristet) med 1stk salat ,avocado ,1/2 sherrytomat og en persille dusk . Ingen rø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk atmosfære hos Froggys Café. Bredt udvalg af lækre retter og virkelig fantastisk personale. Kæmpe anbefaling. Personligt selv er jeg stor tilhænger af deres stjerneskud. Fantastisk ret, h... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæresten og jeg var henne for at spise brunch hos jer på valentines day. Vi fik god behandling, tjenerne var meget imødekommende, smilende, høflige, og opmærksomme trods travlhed på stedet. Tjenerne... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Vi bestilte rugbrød med avocado og div

Vi bestilte rugbrød med avocado og div
Ingen rødløg ,eller noget som helst smør eller pesto ,og så til 95,- besøger aldrig den café igen.

9 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Lækker mad - ringe service!

Var ude at spise i går med et par veninder.
Lækker mad, virkelig smagfuldt! MEN servicen ramte bundniveauet.
Vi sad med vores tomme tallerkner i over en halv time. Vi ville gerne have dessert, men der kom ingen tjener.
Det endte med at jeg selv gik op i baren og bad om betjening.
De beklagede med at der var travlt, fair nok, men samtidig kunne jeg se tjenere drikke shots med en gæst i baren.

21 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte froggys med nogle af minne klasse kameraer for at interviewe dem. Her snakkede vi med en medarbejder som hedder Matias. Han var så imødekommende og venlig. Han gav sig god tid til at svare på vores spørgsmål og gjorde det grundigt. Man følte sig så velkommen og tilpas. Han var rigtig god at snakke med og vi fik rigtig meget ud af det. Som skoleelv oplever jeg tit at man bliver mød af mange utålmodige og ligeglade mennesker men her var det helt modsat. Da vi kom ud fra cafen var vi alle så positivt overrasket over oplevelsen og glade for at blive mød med respekt og åbenhed. Cafen er rigtig hyggelig og der er en god stemning. Tusind tak for oplevelse

20 de agosto de 2025

Den bedste café i Odense

Den bedste café i Odense
Maden er altid god og priserne er meget rimelige
Klar anbefaling herfra

19 de julho de 2025

Hej Victor,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget for os!

Vi bestræber os hver dag på at levere både god service og høj kvalitet, så det glæder os virkelig at høre, at du har nydt dit besøg hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart :)

Virkelig lækker brunchbuffet!

Jeg nød en virkelig skøn brunchbuffet hos Froggys Café og gik mæt og tilfreds derfra.

Udvalget i buffeten var stort, og selv som vegetar følte jeg mig på ingen måde begrænset – der var masser af lækre muligheder at vælge imellem.

Det er ikke altid, man finder brunchbuffeter, der tager hensyn til vegetarer, hvilket kan gøre det besværligt – men på Froggys er udvalget heldigvis så bredt at der er noget for enhvers smag.

Derudover var personalet meget hjælpsomme og generelt bare servicemindet.

Froggys kan varmt anbefales, uanset om man spiser kød eller ej 😊

18 de julho de 2025

Hej Nanna!

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores brunchbuffet!

Vi gør os umage for at tilbyde noget for enhver smag, også når det kommer til vegetariske retter, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt tilgodeset. Og ikke mindst dejligt, at du oplevede vores personale som hjælpsomme og servicemindede – det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe.

Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Odenses dejlige gamle café med masser…

Odenses dejlige gamle café med masser af liv, sjæl og gode traditioner. Godt blandet publikum og et velovervejet spisekort. Vi nyder at komme der på et glas vin, eller til frokost/aften på lidt mad. Et godt sted at tage sine kunder med hen.
Kan helt klart anbefales - vi kommer her jævnligt

3 de julho de 2025

Hej Helle :)

Tusind tak for de fine ord – det varmer virkelig at læse!

Vi gør os umage for at holde fast i sjælen og stemningen her i huset, og det betyder meget, at det bliver lagt mærke til. Hvor er det dejligt at høre, at I bruger os både til det hyggelige glas vin og når der skal lidt mad på bordet – og at I også tager jeres kunder med herind, det tager vi som en stor tillidserklæring.

Vi glæder os til at se jer igen snart – og tak fordi I er faste gæster hos os 🧡

5 Stjerner...

5 Stjerner...

Den 14. Juli klokken 20 + var jeg sammen med min kæreste første gang på froggys cafe i Odense. Maden var god og servicen var i top.

Jeg bedte om tjenernes navn (Gustav) som fortjener denne anmeldelse samt hans med kollega (En kvinde) Som jeg desværre ikke fik navn på.

De to gjorde et kæmpe stykke arbejde. Har aldrig set så god service før. Alt spillede og spurgte flere gange om vi manglede noget.

Vi kommer ihverfald igen snart.

Var jeg chefen havde jeg givet enten lønforhøjelse eller en gave for et godt stykke arbejde. WOW

Denne anmeldelse er desuden ikke betalt men skrevet fra hjertet af.

DBH
Christopher & lili

14 de julho de 2025

Hej Christopher & Lili,

Wow – sikke en anmeldelse at få! Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os helt enormt at høre, at både maden og servicen sad lige i skabet – og vi sender selvfølgelig rosen direkte videre til Gustav og Emely (det er hende, du mødte sammen med ham). De bliver helt sikkert glade for at høre, at deres indsats har gjort sådan et indtryk 💪

Vi elsker at give folk en god oplevelse, og når det bliver bemærket så tydeligt som her, så er det alt arbejdet værd.

Vi glæder os til at se jer igen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Den burger

Den burger, på menykortet, som jeg ville have, havde I slet ikke, så derfor kun 4 stjerner. Den jeg fik var super god.

11 de julho de 2025

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er glad for at høre, at du kunne lide den burger, du fik. Vi beklager naturligvis, at den ønskede burger – som jeg gætter på var vores okse short-rib burger – ikke var tilgængelig. Den er midlertidigt taget af menuen i forbindelse med vores kommende menuskifte.

Vi håber, du har lyst til at besøge os igen og prøve nogle af de nye spændende retter, vi snart lancerer. Og næste gang lover vi, at vi har alt på der står på menuen.

Endnu engang tak for besøget – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Vi ankommer 5 min

Vi ankommer 5 min. Før køkkenet lukker, alligevel når i at lave 2 gode anretninger til os. Dejlig mad, og venligt personale. Jeg forstår godt at stedet er populært.

10 de julho de 2025

Hej Michael,

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os. Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Froggy Café har været mit yndlingssted…

Froggy Café har været mit yndlingssted at spise i Odense siden jeg var helt ung og det er det stadig i dag.
Der er noget helt særligt over stedet.
Det er familieejet, og man mærker det med det samme.
Personalet er altid smilende, nærværende og man føler sig velkommen hver gang.

Maden skuffer aldrig. Don Pedro – deres striploin – er helt klart min favorit. Den er altid mørt stegt, smager fantastisk og med deres hasselback kartofler ved siden af er det bare spot on hver gang.

Hvis du leder efter et sted i Odense med god mad og god stemning, så er Froggy det sted.
5/5 – og det har det været i 20 år.

8 de julho de 2025

Resposta da Froggys Café

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Det gør os utrolig glade og stolte at høre, at du har haft Froggys som dit yndlingssted i så mange år. At du nævner både stemningen, personalet og maden – og især Don Pedro – varmer virkelig!

Vi gør os umage hver dag for at skabe netop den oplevelse, du beskriver. Tak fordi du lægger mærke til det – og tak fordi du bliver ved med at komme igen.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen næste gang!

Froggys Café 🐸💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Great atmosphere, amazing service and delicious food!

Always a wonderful experience at Froggy’s cafe! The atmosphere is cozy yet lively. The menu offers a great variety, and everything we ordered was fresh, well-prepared, and full of flavor. The burgers and cocktails in particular were standouts!

I always keep coming back. Best place in Odense 🤗 there is something for everyone!

7 de julho de 2025

Hej Lamija,
Thank you so much for your kind words! 💚

We’re thrilled to hear that you enjoy the atmosphere, food, and service at Froggys – and especially that the burgers and cocktails hit the spot! 🍔🍸

It truly means a lot that you keep coming back. We can’t wait to welcome you again soon!

All the best,

Fremragende madoplevelse

Har spist flere gange på Froggys og det lever mere end op til forventningerne hver gang. Fremragende mad. Det hele, men specielt brunchen, er en anbefaling værdig!

29 de junho de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💚
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os flere gange – og at brunchen især har gjort indtryk! 🥐☕

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Fantastisk atmosfære hos Froggys Café

Personligt selv er jeg stor tilhænger af deres stjerneskud. Fantastisk ret, hvor den altid bare står snor lige og er helt frisk! Også er størrelsen og prisen et perfekt match!

7 de julho de 2025

Hej Victoria,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Vi bliver så glade for at høre, at du sætter pris på både atmosfæren, vores team og det brede udvalg. Ekstra fedt at høre, at vores stjerneskud hitter – det er en favorit, vi er ret stolte af! 🐟✨

Vi glæder os til at se dig igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun ros til overs for både mad

Jeg har kun ros til overs for både mad, service og stemning. Personalet er super imødekommende og servicemindede fra start til slut. Maden er lækker, frisklavet og smagfuld!

Stemningen var afslappet og hyggelig, og man kunne mærke, at der bliver lagt kærlighed i gæsteoplevelse.

Jeg kommer helt sikkert igen – klart anbefalelsesværdigt! 🙌

5 de julho de 2025

Hej Elton,

Tusind tak for de varme ord! 💚
Vi sætter stor pris på din ros til både mad, service og stemning – det betyder virkelig meget for hele holdet! Vi gør os umage for, at hver gæst får en god og mindeværdig oplevelse, så det glæder os enormt, at det kunne mærkes hos dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 🙌
Team Froggys Café

Super sted!

Må bare sige - beste oplevelse i Odense! Super god og lækker mad (og der er rigtige gode løsninger/ alternativer for dem med glutenallergi👍🏻)
Fantastisk søde og imødekommende tjenere.

4 de julho de 2025

Resposta da Froggys Café

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚
Vi er så glade for at høre, at du havde den bedste oplevelse hos os – det betyder alverden! Det glæder os også, at vores glutenfri alternativer faldt i god jord, og at du oplevede både god mad og venlig service.

Vi håber at se dig igen snart! 🙌

Marcus var mega sød

Marcus var mega sød, meget professionel og gjorde vores aften 10 gange bedre🩷🩷

21 de junho de 2025

Resposta da Froggys Café

Hvor er det dejligt at høre! 💚
Vi giver straks din ros videre til Marcus – vi er glade for at høre at han var med til at gøre jeres aften helt speciel.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart 🥰

Kan ikke give 0 stjerner dsv

Kan ikke give 0, så derfor blev det 1 stjerne. Købte en burger menu og restauranten serverer for gammel lugtende kød (brunt/lilla), 11 frosne fritter og kun vil refunderer en del af prisen. Rystende over den dårlige service og mangel på forståelse for hvor farligt det egentlig var, det de serverede.

27 de maio de 2025

Hej “Ag”,

Da dit brugernavn minder om “Agna”, som tidligere har skrevet flere lignende opslag, opfatter vi dette som endnu et forsøg på personlig hetz. Derfor betragter vi ikke anmeldelsen som en reel oplevelse.

Hvis det ikke er tilfældet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på froggys@froggyscafe.dk.

Froggys bryder gældende lovgivning

Froggys spiller musik i døgndrift - alle ugens dage - til stor gene for alle naboer. Samtidig nægter Froggys at følge lovgivningen, der tillader musik ved maks. 40 dB, som tilsvarer “støjen” i et villakvarter.

Private kan ikke få deres søvn og erhvervsdrivende kan ikke drive deres forretninger i området pga. Froggys konstante larm.

Skru ned, og hold lovgivningen - det er det eneste, vi beder om.

Gennem 5 år har Froggys lagt i krig med kommunen, som pædagogisk forsøger at få dem til at overholde loven - så dine skattekroner strømmer ned i er tomt hul, for Froggys nægter at holde loven.

Anbefaler alle områdets andre skønne caféer og restauranter med lækkert mad og service, der også respekterer der bor private i området og ligger forretninger, der ikke kan drives med kontant larm fra Froggys.

Opdatering: Froggys, jeg tænker at alle på Trustpilot godt kan lægge to og to sammen. I overskrider hver dag gældende dansk lovgivning, I er bevidste om det for Odense Kommune har kæmpet mod jer og skrevet et hav af indskærpelser til jer gennem de seneste 6 år. Dem kan alle borgere få aktindsigt i ved at skrive mail til Miljø- og Klimaforvaltningen, Odense Kommune

Hvordan kan det være at I nægter at holde lovgivningen - endda hver dag?

5 de abril de 2025

Hej Agna,

Vi er kede af at læse din anmeldelse – igen. Vi har fuld forståelse for, at det ikke altid er let at være nabo til en populær café midt i bylivet. Vi forsøger altid at finde en balance mellem at skabe god stemning for vores gæster og tage hensyn til vores omgivelser.

Dog bliver vi nødt til at gøre opmærksom på, at dine gentagne anmeldelser her på Trustpilot i høj grad bærer præg af en personlig kampagne og ikke af egentlige kundeoplevelser – hvilket ikke er i overensstemmelse med Trustpilots formål.

Vi har igennem årene haft løbende dialog med både kommune og politi, og vi følger naturligvis de retningslinjer, vi bliver pålagt. Det samme gælder støjgrænser og tider – og vi får også jævnligt kontrolleret vores niveauer.

Vi kommer ikke til at gå ind i en længere debat her, men vi håber, at øvrige læsere forholder sig til, at dette ikke handler om mad eller service.

Froggys Café

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais