Banner for Frontapply AB

Frontapply AB Opiniões 791

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt handtag till kök. Fick endast en del av handtagen och de andra fanns inte i lager men skulle kunna skickas ganska snart till den 18 september. Det blev sedan försenat ytterligare till 10 okt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. Loja de bancadas
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de bricolage, casa e jardim

Sobre Frontapply AB

Frontapply är butiken med bänkskivor i toppklass och andra noga utvalda detaljer till hemmet.

Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.

Varmt välkommen!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

791 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Bra priser

Bra priser, snabb leverans!

23 de outubro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för toppbetyget, Marie!
Roligt att du blev nöjd, välkommen åter!

Alva@Frontapply

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans
Allt skedde utan krångel

10 de outubro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för toppbetyget, Monika!
Vi värdesätter din fina återkoppling och är glada att du uppskattade vår service!

Soliga hälsningar,

Garderobshandtag

Snabb leverans och snygga garderobshandtag!

17 de outubro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Många tack för den fina recensionen, Leif!
Vi är otroligt glada att du blev nöjd med vår service och produkterna du beställt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gods har ej kommit

Gods har ej kommit
Blev fel tidigare, skulle vara 4 stjärnor
Gods kommit i dag👍

12 de outubro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Härligt att du blev nöjd, Anders!
Välkommen åter!

Classificada 2 em 5 estrelas

Undvik ifall du eventuellt behöver returnera

Att göra retur hos dem är komplicerat. Ordernumret som står på följesedel är inte den man ska använda sig av utan fick upptäcka själv att det är ett helt annat ordernummer som skickats med bekräftelsemejlet.

När jag sedan försökt skapa retursedel så får man ett meddelande ” tack vi hör av oss”
Jag hade gärna velat göra returen idag med en gång men måste tydligen vänta på att de ska höra av sig med en retursedel.

Känns som deras koncept är att försvåra retur så mycket som möjligt för att man inte ska vilja göra det alls.

15 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Frontapply AB

Hej Gabriella, vi får be om ursäkt om du upplevt processen som komplicerad och tar med oss din feedback!

Vi försöker alltid att så snart som möjligt skicka ut retursedlar och erbjuder även möjligheten att göra en retur i vår butik i Hammarby Sjöstad om det känns enklare. Vi har satt en lång returtid för att underlätta för våra kunder, men har av hänsyn till miljön och för att de flesta kunderna är nöjda med sina beställda produkter valt att inte skicka med retursedlar i paketen vi skickar ut.

Ibland när det är högt tryck kan det ta lite längre tid innan retursedeln skickas, men vi gör det så snabbt vi kan och kikar även löpande på hur processen kan bli bättre.

Vi hoppas att du känner dig trygg med att beställa från oss igen om du hittar något du gillar och att vi då får chansen att göra ett gott intryck.

Ellinor @ Frontapply

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans! Snygga, gedigna och tunga mässingsknoppar till bra pris.

9 de outubro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Stort tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme Maria. Det glädjer oss att vi levt upp till dina förväntningar och att du är nöjd med oss och din beställning!

Allt gott!

Enkelt att beställa

Det var enkelt att beställa och varorna kom snabbt.

22 de setembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för fem hela stjärnor det glädjer oss att du är nöjd med dina beställning och vår snabba leverans!

Engagerad och kunnig personal

Engagerad och kunnig personal. Snabb leverans och bra pris. Rekommenderas!

12 de setembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för de fina orden och för fem strålande stjärnor Lisa!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gick fort att få varan

Det gick fort att få varan, den va väldigt ordentligt paketerad mot skador. Blandaren va så snygg och mycket bra kvalitet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 de setembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Å va kul å höra att du är nöjd med din beställning och med vår service! Tack för fem strålande stjärnor!

Classificada 1 em 5 estrelas

Produkten motsvarar inte…

Produkten motsvarar inte förväntningarna :/

Repig och känns billig.

Kommer returnera

5 de setembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Hej Joakim, Vi tar all feedback på största allvar och hade uppskattat om du hört av dig direkt till oss med din synpunkt. Som du kan se i beskrivningen av den produkt du köpt så står det att den är av återvunnet material, något som både påverkar priset och utseendet. Självklart ska den dock inte vara repig, något som såklart hade gett ersättningsprodukter för reklamation om du hört av dig till oss.

Önskar dig en fin dag, Tobias @ Frontapply

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans av varor som helt…

Snabb leverans av varor som helt uppfyllde mina förväntningar

4 de setembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Härligt att vi levt upp till dina förväntningar, stort tack för omdömet Jan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra pris. Tack!

20 de agosto de 2023

Tack för toppbetyget!

Tilda@Frontapply

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.