Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de vestuário

Escrito pela empresa

​FullyShipd er en dansk print-on-demand platform, der specialiserer sig i produktion og forsendelse af tøj og tilbehør. Vi håndterer hele processen fra produktion til levering direkte til dine kunder, hvilket gør det nemt for webshopejere at udvide deres sortiment uden at skulle bekymre sig om lagerstyring. Vores brugervenlige interface og hurtige leveringstider sikrer en problemfri oplevelse, så du kan fokusere på at vækste din forretning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Det her er kundeservice i Topniveau

Som sælger, rådgiver og med stor forstand på kundepleje, så må jeg sige, at Fullyshipd de par gange jeg har skulle bruge dem, har leveret sublim kundeservice!

Det kunne andre lære af.

Mit første køb:
2 hoodies med eget tryk til min søsters bryllup.
Bestilt i god tid.
Da vi nærmer os og jeg stadig intet har hørt, så ringer jeg og tjekker status… igen, gave til bryllup - har er der 3 dage tilbage.
Oliver som jeg får fat i, undskylder og siger - den er desværre ikke kommet på lager som forventet og derfor er vi lidt forsinket.
(Lidt uheldigt ikke at have fået besked om det)

Men her sker der noget smukt. Oliver træder til og siger. “Vi forventer den er hjemme torsdag (altså dagen før) og så skal vi nok få den lavet - ellers finder vi den dyre model og laver den til dig og jeg kører personligt hjem til dig med dem ”
Til alles held kom den rigtige trøje og jeg kunne hente dem på deres lager dagen før brylluppet - ingen skade sket. Bare god service!

Trøjerne var lækre og deres tryk er ekstrem lækkert i kvaliteten 🏆.

Køb nr. 2:
Hoodie igen, eget tryk igen, en fan trøje til mig selv, min bror er bokser.

Den idé får jeg i dag kl. 12:30 - designer trøjen - bestiller kl. 13:00
Så ringer jeg til Laura derude og siger “Er jeg så drøn heldig at min ordre kan nå at være klar i morgen, min lillebror har kamp der”

Hvortil Laura svare “ingen problem, tror endda den kan være klar idag hvis du ligger ordren nu”

Smukt!

10 min senere ringer Laura tilbage “Du har uploadet billederne med en stor firkantet baggrund. Tror det ville være godt du sletter ordren og laver en ny uden baggrund “

Jeg siger selvfølgelig okay og går igang.
Dog kæmper jeg en smule med det og til mit held sker der dette helt fantastiske kundeservice øjeblik.

Laura ringer igen “Jeg opdagede lige at billederne også var i meget dårlig kvalitet, så jeg har optimeret dem, fjernet baggrunden og du kommer bare her til eftermiddag og henter trøjen”

Kl. 15 stod jeg med min trøje i hånden og endnu engang en vildt lækker hoodie med vildt lækkert tryk og endnu engang er jeg målløs over den sublime kundeservice!

Mine største anbefalinger går til Oliver, Laura og resten af teamet ved Fullyshipd

Mvh
Kenneth Brøndum

12 de fevereiro de 2026

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Ingen andre t-shirt tryk virksomheder kan gøre det så hurtigt og godt som FullyShipd!
Har brugt dem flere gange og alt fungerer bare!

Kæmpe anbefaling herfra!

Mvh
Julius

11 de fevereiro de 2026

Fantastisk service

Klarede tryk af trøjer på ingen tid plus endda at lave en ekstra akut trøje der var glemt at blive bestilt.
Nem selv at designe.
God service og svar på mail/telefon hurtigt.
Kommer til at benytte dem næste gang jeg skal have trykt trøjer

12 de junho de 2025

5 store stjener herfra

Vi bruger Fullyshipd, og det har bare fungeret fra dag ét. Det er super nemt at komme i gang, og det hele kører som det skal!

Supporten er også noget af det bedste – hurtige svar, flinke folk og altid klar til at hjælpe, hvis der er noget.

5 store stjener herfra - kan klart anbefales

6 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Det er simpelthen for dyrt

Det er simpelthen for dyrt, alt er i orden hos dem, men en trøje koster for meget.

10 de março de 2025
logótipo da FullyShipd

Resposta da FullyShipd

Tak for din feedback!

Vi forstår, at prisen kan være en overvejelse. Hos FullyShipd tilbyder vi print-on-demand uden opstartsgebyrer eller minimum ordrestørrelse, hvilket betyder, at du kan bestille helt ned til ét styk af gangen. Dette adskiller os fra mange andre udbydere, der ofte kræver større bestillinger eller opkræver opstartsgebyrer. Derudover producerer vi lokalt i Danmark med fokus på høj kvalitet og hurtig levering. Disse faktorer gør, at vores priser afspejler den værdi og fleksibilitet, vi tilbyder.​

Vi værdsætter din mening og arbejder konstant på at forbedre vores produkter og tjenester.

Med venlig hilsen,
Frederik

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais