Jeg kan se, at firmaet har fået utrolig mange dårlige anmeldelser på trustpilot, som IKKE passer. Jeg har fået leveret pakke fra dem ca 4-5 gange. Altid mellem 2-3 dags leveringstid. God sugeevne,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten mht. at købe fra en ny side. Men den oplevelse jeg havde med det hele har været helt igennem positiv! Både webshoppen men også de mails jeg har skrevet... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte søndag aften 10 styks, og modtog dem tirsdag. I går tog jeg 2 i brug, som desværre var defekte. Sendte dem en mail og har i dag fået mail om de vil sende 2 nye. Jeg er helt vild tilfreds... Ver mais
A empresa respondeu
Smagen løber ud meget hurtigere end normalt, og det gør batteriet også. Opdatering: Dette er en reel anmeldelse baseret på min egen oplevelse med produktet. Jeg er ikke en del af nogen “koordiner... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
As pessoas também visitaram
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering
Jeg kan ikke få lov til at betale
Jeg kan ikke få lov til at betale? Der er fejl
Rigtig god service og hurtig levering 🙂👍
Betalingen på deres hjemmeside virker…
Betalingen på deres hjemmeside virker sjældent.
Men når man har skrevet med dem fikser de det.
Man kan ikke fuldføre ordren
Man kan ikke fuldføre ordren, når man godkender ordren i kassen, så kan man ikke betale.
Jeg har skrevet til kundeservice, fik afvide man skulle bestille for under 200€, og gerne først på dagen.
Jeg har prøvet i to dage nu, ordren er under 200€, har sågar prøvet præcis til midnat. Men betalingen går stadig ikke igennem. Virker mærkeligt.
Nul stjerner
Der er en hjemmeside, men man kan ikke købe fra den. Betalingssiden har været “nede” i over to uger. Useriøst og sikkert scam, desværre.
Anmeldelser er formentlig ligeledes fiktive.

Resposta da Fumot Bars
Jeg modtog det forkerte produkt men…
Jeg modtog det forkerte produkt men kundeservice var hurtige til at hjælpe og de sendte et nyt produkt og jeg måtte beholde det forkerte. God service, kan varmt anbefale
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.