Informações sobre a empresa

1. Empresa de organização de eventos
  2. Agência de entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Varje vår sedan 2004 åker tiotusentals gymnasiestudenter på Studentkryssning med Fun Cruises! Lyxiga fartyg fyllda med enbart studenter från hela landet som festar tillsammans under ett galet och fartfyllt dygn. Alla nöjen, måltider och annat är anp...

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

7 opiniões

Livsfarligt och äckligt

För det första så fanns det för lite personal på terminalen. Alla ungdomar som kom dit hade så många frågor men ingen att svara på dem. Vad är det här för kö? Måste jag stå här? Vart ska vi sen? Vad händer?

Ombord på båten fanns det noll hyfs och respekt. Det fanns inget killgäng man som tjej kunde gå förbi utan att bli tafsad och skrikt åt. Man kände sig konstant osäker. Äckliga ord och nästan hot, jag var helt förbluffad över all fräckhet. Alkohol i blodet är ingen ursäkt, speciellt då detta hände även innan folk börjat dricka på riktigt. Jag och mina två tjejkompisar pratade om att absolut aldrig gå själva, men även som tre tjejer var det fruktansvärt att vistas utanför hytten. Man behöver tydligen gå med minst en kille varje gång, fast även då kastas kommentarer och händer.

Maten var onekligen något bisarrt. Att ena kvällen skulle vara italienskt och andra amerikanskt var en scam. Exakt samma meny och äckelmat båda dagarna. Kvaliteten är helt underkänd.

Det sista och det viktigaste. Säkerhetsvakterna var helt från vettet. Galna, otrevliga korkade män. Min kompis hade försvunnit helt själv, hans svar när jag bönar och ber om hjälp är ”what do you want me to do” med en arrogant ton och jag säger att hon kan bli kidnappad, drogad, våldtagen. Han frågar efter hennes ålder. När jag svarar ”18” säger han ”In Estonia we have a law that of you are 18 you take care of yourself”, något i den stilen. Orimliga meningar var det enda den gubben yttrade. Sket i hans hjälp direkt. Frågade även kvinnlig personal om hjälp men hon sa att hon inte kan göra något. Tredje personalen vi pratade med när det nu rörde sig om en gruppvåldtäkt tog ingenting seriöst. Han sa till och med ”nej men jag måste gå och sova nu” så kastade de vakterna bara runt vårat ärende till varandra för ingen tydligen orkade göra sitt jobb. Till slut fick vi hjälp av normala människor, tack och lov men dessa interaktioner tog bort allt hopp jag någons haft om en god mänsklighet. Personal på kryssning borde ha en utbildning om hur man beter sig och vad man gör ifall något som en våldtäkt sker, speciellt då det på denna kryssning (funcruises kryssning 1 2025) var MINST TJUGO VÅLDTÄKTER. Vad i hela friden på riktigt.

VIP-avdelningen var förresten också en fet lögn, så extremt ovärt och tråkigt. Bra att vem som helst ändå kunde komma in där vare sig med fake-band eller helt utan band. Bra planering där! Världens äckligaste kryssning alltså.

Önskar jag kunde ge noll stjärnor, en är på tok för generöst.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan nog vara den absolut värsta avgörings…

Kan nog vara den absolut värsta avförings maten jag någonsin har ätit. Kycklingen var torr som sand och resterande av maten va helt smaklöst. Måste vara landets sämsta och tröttaste kockar som de har anställt. Sjukt att jag betalar så mycket pengar för en kryssning där jag hoppas få äta god mat men detta förstörde verkligen hela min upplevelse. Något ni Funcruises verkligen behöver tänka på till nästa kryssning.

11 de abril de 2023

Åk aldrig!

Riktigt dåligt. Personalen ombord brydde sig inte om att det var ett x antal ombord som blev våldtagna… ÅK EJ!!

21 de fevereiro de 2022

Åk inte med dessa!

Åk inte med dessa! Googla bara upp deras verksamhet så får ni läsa vad de håller på med. (Följer inte arns beslut och är numera svartlistade.)
Byter företagsnamn för att komma undan. Oseriöst!! Lurar studenter

13 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ännu ett patetiskt företag, VARNING!!!!

Ännu ett patetiskt företag som tjänar pengar på oss studenter i Coronatider. De ger bara tillbaka 50% av våra pengar för de anser att om de flyttar fram kryssningen till September så behöver de inte betala tillbaka och då måste ju vi säga upp avtalet om vi inte ska åka. De har nu flyttat fram kryssningen från April till Maj för att sedan flytta fram till September. Hur kul är det med en studentkryssning så pass långt efter studenten? Ni tror inte att vi har gått vidare i livet då? Nä, anlita inte detta företag som er researrangör för studentkryssning, tänk på att avbeställning med detta företag innebär att de inte anser sig ha paketresor.

17 de maio de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.