Funnel Labs Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na echt al meer dan en jaar geleden een cursus aangeschaft te hebben en waar ik nooit aan toe gekomen was gevraagd om inloggegevens die ik ook niet meer had. Meteen geholpen en als bonus nog een upda... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel veel geleerd tijdes het 3 maanden traject bij Funnellabs. De opbouw van de cursus zat goed in elkaar. Duidelijke uitleg in de filmpjes. Hele fijne begeleiding tijdens de 1 op 1 sessie’s voo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Na een negatieve ervaring met een ander bedrijf (in leads generatie) was ik enigszins sceptisch om weer een behoorlijk bedrag te gaan betalen voor de begeleiding van het in de markt zetten van mijn o... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik wil Gyuri van Funnel Labs graag bedanken voor zijn geweldige hulp met mijn advertentiecampagnes. Het traject begon niet helemaal soepel; ik had in eerste instantie twee minder fijne ervaringen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de Marketing Digital

Met het team van Funnel Labs helpen we ondernemers met het bouwen van funnels en advertentiecampagnes om zo meer bereik, leads en klanten te krijgen. We coachen ze op alle facetten die nodig zijn om vandaag de dag een succesvol (online) ondernemer te zijn.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

65 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heel erg tevreden met de cursus Meta Ads

Heel erg tevreden met de cursus Meta Ads Mastery die ik heb aangeschaft. Ik had een call vandaag met Wasi en ik vond het ongelooflijk motiverend om met dit materiaal aan de slag te gaan. De kwaliteit van jullie product en dienst is heel hoog, vooral voor deze prijs, vandaar deze review. Dankjewel!

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Funnel Labs

Hey Daniela! Wat een fijne woorden, dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze mooie review achter te laten. En nog veel plezier en succes met de cursus! Groetjes Josien

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel eerlijk, ik was sceptisch in het begin maar nu wil ik dit iedere ondernemer aanbevelen!

Heel eerlijk, tijdens de welkomstcall was ik sceptisch; en nu ben ik zoo waanzinnig blij dat ik deze investering heb gedaan! Nog voordat mijn funnel live was had ik mijn eerste gesprekken met nieuwe klanten gepland. Door de stap voor stap video's en wekelijkse zoom contacten ga je door een waardevol leerproces dat mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ook heb ik veel kennis opgedaan over adverteren op Instagram zonder hoge kosten te maken. Dit heeft mijn onderneming een enorme boost gegeven!

5 de março de 2024

Resposta da Funnel Labs

Hey Marielle, wat een topper ben je en wat doe je het goed met je funnel en campagnes! Super om te zien. Dank je wel voor de fijne samenwerking en deze mooie review! Groetjes Josien

Classificada 5 em 5 estrelas

Wil je alles weten over hoe online adverteren

Wil je alles weten over hoe je succesvolle advertenties maakt, dan ben je bij Funnel Labs aan het goeie adres. Veel praktische tools en leuk om in contact te komen met andere ondernemers!

28 de fevereiro de 2024

Resposta da Funnel Labs

Super leuk om jou te mogen helpen met je funnel en advertenties. Mooi om te zien hoe je grote stappen hebt gemaakt in het bepalen en vinden van je doelgroep en het versterken van jouw aanbod. Heel mooi wat je doet! Dus jij ook bedankt Bianca!