Fusi Markets pojawło mi się w reklamie…
Fusi Markets pojawło mi się w reklamie w necie wszystko opisane jako bezpicezna platforma z wysokimi zykami i pełnym wsparciem nawet dla początkujących wyglądało to profesjonalnie więc kliknąłem niedługo później zadzwonił konsultant mówił spokojnie bez nacisku zapewniał że to sprawdzony model i że wypłaty są realizowane bez problemu miał wschodni akcent ale wtedy ne przywiązywałem do tego większej wagi bo patrzyłem na rosnące liczby na początku wszystko wyglądało w porządku konto aktywne panel działał saldo rosło kontakt był regularny i nic nie budziło podejrzeń dopiero przy próbie wypłaty zaczęły się komplikacje najpierw podatek potem AML a później kolejne opłaty za rzekome zabezpieczenia za każdym razem zapewnienia że to ostatni etap i środki zaraz będą odblokowane oczywiście nic takiego się nie wydarzyo odpowiedzi zaczęły się różnić a kontakt robił się coraz trudniejszy zgłosiłem sprawę ale po kilku tygodnich przyszła nformacja o umorzeniu brak daynch i brak możliwości ustalenia przepływów byłem prekonany że to już konic dopiero później trafiłem na osoby kóre zajmują się takimi schematami i widzą jak je rozpracować bez obiecywania cudów tylko konkretne działnaia po czasie sprawa ruszyła i środki udało sę odzyskać czego już się nie spoziewałem piszę to żeby ktoś nie popełnił mojego błędu bo Fusi Markets na początku wygląda wiarygodnie a prawdziwy problem pojawia się dopieor przy wypłacie zostawiam numer może komuś się przyda 8/8/1 robie przerwy 5/0/1 bo usuwają7/5/1