De burde ingen stjerner have, total skod, sidst jeg hørte noget 16 marts. Har kontaktet kunde service, og givet de oplysninger de ønsket, intet hørt siden, pengene er trukket for længe siden. Total... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Svindel og humbug firma😡😡😡😡😡 VIRKELIG ÆRGERLIG HANDEL🤮 Søgte på nettet efter : Makita el beskærer saks, Fuugo dukkede op som 1. annonce. Med flg beskrivelse Makita 18w beskærer saks 40mm… M... Ver mais
De burde ingen stjerner have
De burde ingen stjerner have, total skod, sidst jeg hørte noget 16 marts.
Har kontaktet kunde service, og givet de oplysninger de ønsket, intet hørt siden, pengene er trukket for længe siden. Total plat opførelse.
Nul stjerner, og ingen anbefaling herfra. En skuffet kunde der mangler sin pakke, som er betalt.
Det er besværlig at komme af med den forkerte vare.
Man bestiller en bestemt vare og så dukker der noget andet op og det er den vare de har flest af på hylden, så går de fleste død i at sende retur fordi de gør det meget besværlig og koster en masse penge og man har i forvejen brugt penge på en vare man ikke kan bruge og ikke har bestilt, FUUGO !!!. nyhed, den 15-04-2026 har har Fuugo sendt penge retur til min konto
Autocamper vask.…
Har bestilt vask den 27. Februar som skulle være leveret til mig 6 marts, har skrivet til dem mange gange intet sker, har lige tjekket i dag d. 8 april at nu er varen gået retur til leverandøren i Kina , den har aldrig været i nærheden af Danmark
Taburet fra Fuugo
Jeg har bestilt og betalt 2900 dkk for en taburet for en uge siden og ikke hørt fra firmaet.
Jeg frygter at der tale om svindel!
Dit is een heeeeeel slecht bedrijf.
Dit is een heeeeeel slecht bedrijf.
Koop hier niet!!
Dårlig service føj
Jeg har bestilt vare 2 gange og begge gange har jeg ikke modtaget mine varer. Så jeg vil ikke anbefale folk at købe noget
Du har en ny meddelelse om din Fruugo…
Du har en ny meddelelse om din Fruugo ordre 220615263
Jeg bliver ved med at få en undskyldnimg om at der var fejl på linket og jeg kan få 50 % rabat på den næste irdre. DET ER TOTALT FLABET OG UFORSKAMMET OOFØRSEL . Jeg bær gave mine penge retur i hverfald for hele varebeløbet. Der stod specifikt at det var LED lys til LEGO af høj kvalitet. I stedet fik jeg et primitivt samlesæt i pap. Ja pap af Notre Dame. Hvis de havde sendt mig en orginal LEGO pakke af Notre Dame kunne jeg have akcepteret det da jeg kunne gave brugt klodserne. Men alt andet er en fejl som bør rettes uden nogen undskyldninger. Det står også i købeloven at man har ret til at ophæve købet når man for en vare der ikke lever op til de ønskede krav og forventninger. Jeg KRÆVER at Frugo.dk som ansvarlig handelsagent går ind og dækker mit fulde tab
deres retur politik er dårlig Købt et…
deres retur politik er dårlig Købt et dash cam til indbygning i Mercedes w212 modtager den ok men kabinettet passer ikke til modellen og sende retur vil medfører at jeg har investeret ca 1200 og måske 670 retur dette er ikke OK betalt med paypal som jeg nu vil kontakte
Helt igennem uacceptabel oplevelse Ofre: 4953102
Helt igennem dårlig oplevelse!
Bestilt, bekræftet, betalt og ikke leveret.
Ingen reaktion på mailhenvendelser.
Aldrig mere!!!
Har nu ventet 3 uger på en varer…
Har nu ventet 3 uger på en varer bestilt ved Fuugo og er endnu ikke ankommet ordrenr
SYZZ039112262 tvivler på det kommer?
Der oplyses ikke ved bestilling at der kan gå flere uger inden varen kommer (vis den nogensinde kommer)
Føler mig snydt hele vejen
Føler mig snydt hele vejen. En creme som var åbnet og indholdet skiftet ud med en anden ildelugtende creme. Da jeg så at forsendelsen var på vej fra Kina , var jeg klar over, at det var et svindelfirma. Der stod det var et firma fra Storbritanien. Ville have givet 0 stjerner. Desværre ikke muligt.
En forvirret sammensætning af flere…
En forvirret sammensætning af flere butikker. Hjemmesiderne er svære at agere i . Flere af varerne er foorstørret , så man ikke kan se eller læse str. sidste gang jeg handler med demq
Svindel og humbug firma😡😡😡😡😡
Svindel og humbug firma😡😡😡😡😡
VIRKELIG ÆRGERLIG HANDEL🤮
Modtog uoriginalt saks uden batteri og oplader øv øv øv
Og som jeg kan læse i andre anmeldelser kan det ikke betale sig at kaste flere penge efter det FUSKER FIRMA i form af dyr porto til returnering
‼️HOLD JER FRA AT HANDLE HER‼️
Kunne jeg give 0 stjerner så fik de…
Kunne jeg give 0 stjerner så fik de det!!!!! Man får ikke leveret sine ting. Du får lov til at betale men dine ting kommer aldrig frem!!!!!! Hold dig væk!!!!
Varen købt og betalt d.24/11-25
Varen købt og betalt d.24/11-25, men dukkede først op d.30-11-25. Det er for dårligt, at man skal betale en vare så mange dage i forvejen, inden den bliver leveret.
Jeg kan ikke anbefale, at handle ved denne leverandør
Ho acquistato due lettori glicemini su…
Ho acquistato due lettori glicemini su Frugo dopo una ventina di giorni sono arrivati due lettori per ossigeno sangue e cardiocircolatorio scritto alla assistenza non ho risposta tento di rispedire la merce il costo è superiore di quello che ho pagato perciò li regalerò ma sicuramente farò una cattiva pubblicità
Delivers always purchases in reasonable…
Delivers always purchases in reasonable time
Jeg bestilte en scooter karburator
Jeg bestilte en scooter karburator
Betalte men modtog den aldrig Trods bekræftelse på mail om at varen er leveret. Havde checket alle steder og stadig ingen paskke Henvendelsen til Frugo var ligeledes uden reaktion Jeg kan på INGEN måde anbefale at benytte Frugo og kommer helt sikkert IKKE til selv at benytte dem igen.
Snydt, modtog aldrig ordre, og pris ny over 5 gange hø
Købte en vare på tilbud d.2 august 2025.
Rykkede flere gange for levering dato, fik 2 gange oplyst at min ordre VAR afsendt.
Nuvel min pris m.feagt var 84 kr d.2 .08 2925.
Fik at vide at hvis ordren ikke var leveret d.21.08.2025 skulle jeg kontakte Fuugoo.
Finder ud af at her d.21.08.2025 at vare ALDRIG blev afsendt, og følgende oplyses:
Førpris 699,00 DKK
Pris nu: 449,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK (35%)
Dette er USANDT, MIN PRIS VAR D.2.8.2025 var 84,00 kr..
Svindel og humbug Jeg køber ALDRIG noget fra FUUGOO igen.
De bestilte varer kom aldrig men…
De bestilte varer kom aldrig men pengene blev trukket på kontoen, ikke muligt at kontakte dem, rent svindel, handler der aldrig igen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.