For You Amsterdam

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wil even dit bedrijf prijzen aan dat zij zich inzetten voor het KWF! Ik heb zeer vervelende ervaringen in het verleden gehad met deze ziekte. Meer bedrijven zullen een voorbeeld kunnen nemen. Vanda... Ver mais

Informações sobre a empresa

For You Amsterdam houdt ervan om klanten te helpen in hun dagelijkse leven en bieden daardoor effectieve en vooral leuke producten aan waar je veel plezier uit kunt halen. Wij willen namelijk dat je het maximale uit je leven moet halen en vinden dat plezier daar een groot onderdeel van is! Daarnaast is het volgens ons erg belangrijk dat je zonder angst het maximale uit je leven moet kunnen halen. Dit staat voor zonder twijfel het uiterste uit je bestaan halen waarbij het bezitten van de juiste materialen in doorslaggevend is! Inspired For You, powered by Us.

Informações de contacto

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb begin november een bestelling…

Ik heb begin november een bestelling geroutineerd . Het betrof 2 truien voor 49,95 euro. De retournering moest naar China gestuurd worden. Dit heb ik gedaan met een track en tracé. Tot aan China heb ik het pakket kunnen volgen. Ik dacht geen zorgen verder want had met klarna betaling besteld. Heb dit ook aan klarna door gegeven. En wat denk je staat in mijn klarna overzicht wederom de 2 truien welke ik retour heb gestuurd. Omdat volgens klarna het bewijs niet geverifieerd kon worden. Ik ga dus zeker niet betalen. Ben er helemaal klaar mee. Het terugsturen koste mij 25 euro. Ik ga dus niet betalen voor iets wat ik retour heb gestuurd.

23 de novembro de 2024

oplichters

Helaas ben ik in deze oplichterij getrapt. setjes zouden binnen 12 werkdagen geleverd worden. Heb ruim anderhalve maand gewacht. Product is slechte kwaliteit, klopt helemaal niet met wat besteld is en komt uit China. Retourneren kost minimaal 25 euro. Klantenservice is erg slecht. Track en trace werkt niet. Gewoon alles gaat fout bij dit bedrijf en je bent je geld gewoon kwijt. Doe het dus niet. OPLICHTERS!!!

10 de maio de 2024

Sinds 19 januari een horloge betaald

Sinds 19 januari een horloge betaald. Deze heb tot op heden 9 februari nog niet ontvangen. Als je een mail stuurt, wordt je met een kluitje in het riet gestuurd door aan te geven dat navraag enige tijd in beslag neemt. Telefonisch zijn zij niet te benaderen. Bestellingen zijn niet terug te draaien dus naar je geld kun je ook fluiten. Het meest jammerlijk is dat er geen moeite wordt genomen voor de klant die wel op voorhand betaald heeft.

9 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mega slechte levering en service

De handschoenen die we begin winter hadden besteld voor in de winter kwamen helaas pas eind van de winter aan. Ze reageerde wel af en toe op een mailtje maar was de hele tijd bijna hetzelfde riedeltje. Ik zou dit niet aanraden.

15 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas ben ik in deze oplichterij…

Helaas ben ik in deze oplichterij getrapt. Handschoenen zouden binnen 12 werkdagen geleverd worden. Heb ruim anderhalve maand gewacht. Product is slechte kwaliteit en komt uit China. Retourneren kost minimaal 25 euro. Klantenservice is erg slecht. Track en trace werkt niet. Gewoon alles gaat fout bij dit bedrijf en je bent je geld gewoon kwijt. Doe het dus niet.

10 de janeiro de 2024

Levering duurde ontzettend lang

Levering duurde ontzettend lang
Handschoenen besteld die winddicht en warm zouden zijn. Niets van waar, werkelijk troep wat er geleverd is ! Nooit meer wat bestellen!!

6 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

2 oktober 2023 2 broeken besteld krijg…

2 oktober 2023 2 broeken besteld krijg iedere keer de zelfde standaard mail echt zoveel spijt dat ik hier iets heb besteld .
Een ster is nog te veel voor deze oplichting nooit wat bestellen .want ik heb het nu nog niet ontvangen .

5 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waarom bestaat deze website nog?

Ik kan onderstrepen wat mijn voorgaande reviewer schreef maar dan voor leggings. De levering duurt eeuwig en de klantenservice stuurt nutteloze standaard e-mails. Track en trace werkte bij mij ook niet. Cancellen kon niet want het pakket was zogenaamd al onderweg. De levering zou een paar dagen duren, maar duurde uiteindelijk weken nog net geen maanden.

Het product zelf is echt ruimschoots ondermaats, letterlijk en figuurlijk. De legging komt halverwege mijn onderbeen en het is een ongelooflijk goedkoop product, gezien het materiaal en de pasvorm. Echt geen geld aan uitgeven.

Vervolgens mag ik voor retourkosten de helft van de productprijs betalen, want het moet terug naar China.

1 ster is echt al teveel.

4 de janeiro de 2024

een grote ergernis

Handschoenen besteld waarbij de levertijd 5-12 werkdagen zou zijn. zijn inmiddels 6 weken verder en niets ontvangen. Ben bang dat er ook niets gaat komen. track en trace werkt niet. en op mailtjes krijg je standaard niets zeggende teksten terug. For you Amsterdam is een grote ergernis! 1 ster is al teveel!

30 de dezembro de 2023

Geen ster waard

Geen ster waard
Handschoenen besteld nog steeds niks ontvangen
Nu ruim een maand geleden.
Enige reactie die ik krijg is dat ik moet wachten.
Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren

28 de dezembro de 2023

Hier niet bestellen!

Handschoenen besteld meer dan een maand geleden. Nooit ontvangen. Hier zeker niet bestellen!! Zeer slecht. Je krijgt een geautomatiseerd mailtjes met nog even geduld te hebben over de zending.

21 de novembro de 2023

Bestelling handschoenen…

Een paar weken geleden een bestelling geplaatst. Deze is helaas nooit aangekomen. Track en tracé code werkt niet. Bestelling is dus ook niet te volgen. Een paar keer gemaild en steeds hetzelfde standaard mailtje terug waar je niks aan hebt. For you Amsterdam is PURE OPLICHTING. Bestel hier dus nooit wat !!!!

20 de novembro de 2023

Niet bestellen

Niet bestellen. 3 weken geleden handschoenen besteld en nog steeds niet binnen. Volgens de track en tracé moet het uit China komen.

18 de dezembro de 2023

Geen product ontvangen! OPLICHTING

Geen product ontvangen! 3 weken geleden besteld.
Krijg alleen maar standaard emails terug gekoppeld.
track en trace nummers werkt niet evenals de ordernummer.
PURE OPLICHTING

12 de dezembro de 2023

Beste Rosalie,

Onze excuses voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen de frustratie en doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Echter wordt de vertraging veroorzaakt door de uitzonderlijke drukte tijdens Black Friday en de feestdagen. Gelukkig is je bestelling onderweg en wordt binnenkort geleverd.

Houd alstublieft de track en trace in de gaten voor de meest actuele status.

Mocht het pakketje er na een aantal dagen nog niet zijn, kan je ons altijd e-mail kunnen sturen op klantenservice@fyamsterdam.nl. Dan zullen we je zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zwangerschaps leggings gekocht en deze…

Zwangerschaps leggings gekocht en deze zijn nooit aangekomen. Na het lezen van nog meer slechte recensies over het niet ontvangen van de gekochte producten durf ik met zekerheid te zeggen dat dit oplichting is.

2 de dezembro de 2023

Beste Mädchen,

Hartelijk dank voor je feedback.
Wat vervelend om te horen dat onze service niet aan je verwachting voldoet. Er is momenteel een Black Friday en feestdag drukte waardoor veel pakketjes in Nederland een vertraging hebben opgelopen. De bezorgdiensten in Nederland en België kunnen het niet meer voorlopen!

Wij kunnen onze bezorgtijd helaas niet versnellen waardoor we je nog even vragen om rustig je pakketje af te wachten.

Oplichters!!! Pas op!

Telefoonhoesjes besteld die nooit zijn bezorgd. Bij vraag om status update steeds een standaard mailtje zonder specifieke informatie. Na dringend verzoek om mijn aankoopbedrag retour over te maken gewoon geen reactie meer! Echt oplichters ! Ik ga aangifte doen! Dat oplichterij moet stoppen!

25 de setembro de 2023

Beste Anna,

Hartelijk dank voor je feedback. Wat vreselijk om te horen dat onze service niet aan je verwachting voldoet. Er is momenteel een Black Friday en feestdag drukte waardoor veel pakketjes in Nederland een vertraging hebben opgelopen. De bezorgdiensten in Nederland en België kunnen het niet meer voorlopen!

Als het pakketje al in het verwerk proces zit, kunnen we het niet meer annuleren. Als je bij ontvangst van je bestelling niet tevreden bent kan je kan het altijd retour sturen naar ons magazijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring!

Ik heb onlangs gewinkeld bij For You Amsterdam en de ervaring was fantastisch! De website is gebruiksvriendelijk, het assortiment is enorm en het afrekenproces verloopt soepel. Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt aan. De transparante productbeschrijvingen en de snelle klantenservice droegen bij aan de positieve ervaring. Ik zal zeker een terugkerende klant zijn.

14 de novembro de 2023

Resposta da For You Amsterdam

Hi Sven, leuk dat je een reactie achterlaat na jouw aankoop. We doen er inderdaad alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Veel plezier met je bestelling :) . ~ W

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.