Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra US... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lång leveranstid. Mycket knep och knåp att få den att överhuvudtaget sitta på plats,lysdiodskenan sitter inte fast sugkopparna lossnar från skylten,men annars fint sken.

Classificada 3 em 5 estrelas

I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vänliga kundkontaktbehandling jag fick. Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Lever... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

När väl paketet kom efter flera veckors orolig väntan eftersom det var en efterlängtad julklapp till vårt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte sku... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bugigangas
  2. Loja de brinquedos para crianças

Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

205 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fik aldrig mina beställningar.

Jag fik aldrig mina beställningar.
Jag har beställt i mars .

13 de março de 2023

Hej Ajten

Beklagar detta. Vänligen kontakta vårt kundtjänst så löser vi detta. 👍😉

/Allt gott

Classificada 1 em 5 estrelas

Tala om att man måste betala tullavgift…

Tala om att man måste betala tullavgift och oskälig lev tid ni får skärpa er handlar inte av er nåt mer

4 de março de 2023

Hej Jonny

Vänligen och och kontakta vårt kundtjänst så kan vi kreditera dig för tullavgiften. Vi har skrivit i våran köpvillkor att leveransen kan ibland dröja beklagar att du fått vänta lite.

Rekommenderas inte

Min ena vara fick jag betala tullavgift för, trots att det står att inga ytterligare kostnader ska tillkomma. Den andra varan väntar jag fortfarande på, det har gått 63 dagar nu.

3 de março de 2023

Hej Emma

Har ej fått varan

2 de março de 2023

Hej Anne-marie

Beklagar att du inte fått din vara. Vi kan se att du skrivit till våran kundtjänst. Vi kommer besvara dig snart.

/Ha en fortsatt fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vissa går långt för kosing till sin "fix"

Såg Sweclockers artikel om företaget och hur Fynd24 har behandlat deras kunder när disputer om varor har skett.

Vem svarar en kund med ett nerväderande "Gubben lillen" när Fynd24 blir påkommen att lura kunder?

p.s nu har Fynd24 börjat falsk flagga legitima recensioner.
Varning, för att lägga en recension behöver man INTE vara en "kund".

8 de maio de 2023

Resposta da fynd24.se

Du har aldrig varit kund hos oss så sluta vänligen spamma vårt trustpilot sida.

Vi har utlyst en uppdatering kring detta på våran hemsida: https://fynd24.se/kundtjanst

/Allt gott! 👍😊

Vänligen

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde i match månd just nu…

Jag beställde i match månd just nu kommer inte min beställning. När ska ni skicka till mig min grejer.
MVH Tesfahiwet

6 de março de 2023

Hej Tesfahiwet

Vänligen kontakta vårt kundtjänst så kan dom hjälpa dig vidare med detta.

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt otrevligt och oprofessionellt…

Riktigt otrevligt och oprofessionellt företag, vänder kappan efter vinden.

"Allt gott".

6 de maio de 2023

Resposta da fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma personer som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat detta till trustpilot.

Vi har sålt över 200+ av såna genom åren och över 80 % av kunderna har blivit nöjda med detta och det har varit enbart en limiterad antal av returer annars skulle vi sluta sälja dessa. Vi har slutat sälja hårdiskarna för att få stop på attackerna och spekulationerna från online människor som aldrig varit kund hos oss tidigare.

Kunden som klagat på hårddisken tog inte tid och koppla den till en dator för att testa om man kan spara 8TB filer på den eller inte när vi bad honom om detta utan hotade oss hela tiden med polisanmälan om vi inte betalade tillbaka hans köp. Sedan gick han och kontaktade journalisten på Sweclockers för att det ska bli sån hysteri.

Varning

Varning! Scam! Hårddisk på 8TB är fejk.

Resposta da fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma personer som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat er till trustpilot.

Classificada 1 em 5 estrelas

Klassiker att anmäla alla omdömen som…

Klassiker att anmäla alla omdömen som ger dåligt betyg medan man behåller omdömen som ger bra betyg. Vore mer seriöst om man konsekvent anmäler allt som inte är kunder, mer troligt att kunderna sitter i sverige istället för köra VPN från USA som "medmänniska" ;)

20 de abril de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle handla en hårddisk från dessa

Skulle handla en hårddisk från dessa, men detta är ju scamprodukter från Kina.

Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik detta bedragande företag.

Detta företag har under all sin tid bedragit sina kunder genom att skicka något helt annat än det kunden har beställt. Det kunden ofta får är något skrattretande som ett kuvert med en rabattkod. Kunden beställer ofta dyr elektronik och när kunden ska försöka få pengarna tillbaka ifrån detta hänsynslösa företag så hånar kundservicen bara kunden. Absolut värdelöst företag som borde avsluta all sin försäljning.

Innan jag hittade detta företag trodde jag alltid att mobbare och folk som trakasserar andra personer inte fick några kvalificerade arbeten, men nu kan de tydligen bara ansöka om jobb på Fynd24.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte kondomer som visade sig vara…

Köpte kondomer som visade sig vara använda. Inte ok! Han vill inte ta emot dem heller så slösade 666 kronor 👎

1 de maio de 2023

HÅLL ER BORTA!

HÅLL ER BORTA!

Ett riktigt scam företag, säljer fake:ade produkter och nedvärderar kunder som kräver tillbaka pengarna!

1 de maio de 2023

Handla inte här

Handla inte här. Bedrägeri.

22 de abril de 2023

Resposta da fynd24.se

Hej, vänligen och spamma inte ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma person som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat dig trustpilot.

Vänligen

Säljer lurendrejeriprodukter

Säljer lurendrejeriprodukter. Spydig kundtjänst som slänger sig med meningar som "lilla gubben".

https:// www. sweclockers. com /nyhet/36307-fynd24-saljer-fejkade-harddiskar-pa-cdon-marketplace

Edit: Men ditt retarderade blockmongo:

"Uppdatering: Vid vidare undersökning kan vi se att hårddiskarnas kapacitet stämmer och klagomålen vi har fått kring dessa handlar det troligtvis om hårddiskar som blivit felaktigt byggda. Dessa kan reklameras och våran kunder kan få en återbetalning för detta om de kan uppvisa att hårddisken är korrupt att visa fel lagringskapacitet. Tack för ert tålamod och förståelse."

Trots allt folk skriver så fortsätter ni försvara ert bedrägliga beteende. Äckliga jäv-la parasiter.

Undvik detta pajasföretag

Undvik detta pajasföretag, när du lägger en beställning så lägger du den egentligen via ett annat företag, Fynd24 bara skinnar dig på mellanskillnaden.

Köp direkt via Wish eller Aliexpress istället.

Tydligen skulle det vara en 8 TB HDD

Tydligen skulle det vara en 8 TB HDD, jag fick en 100GB, ägaren sa att jag kan fara åt skogen. Han sa även att han inte bryr sig om ARN eller liknande, att han endast är ute efter "snabba" cash.

7 de abril de 2023

Oseriösa

Oseriösa, men mest av allt.. naturligt otrevliga.
Ingen service känsla, fake produkter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Scam företag, säljer falska produkter och vägrar återbetala

Scam företag. Köp ingenting från dem då de försöker lura dig på pengarna. Beställde en 1TB hårddisk, fick en falsk hårddisk med ett 32GB usb minne inuti. De vägrar återbetala eftersom "produkten inte fungerar längre. Hårddisken har inte 1 TB längre." och påstår att det är mitt fel. Polisanmälda för bedrägeri.

Edit 050523
Fortsätter att ljuga och försöka manipulera riktiga omdömen för att undvika ansvar.

4 de abril de 2023

Oseriös dropshipsida

Oseriös dropshipsida, kan lika gärna beställa från wish och få bättre service!

Resposta da fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma person som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat er till trustpilot.

Fynd24

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.