Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra US... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lång leveranstid. Mycket knep och knåp att få den att överhuvudtaget sitta på plats,lysdiodskenan sitter inte fast sugkopparna lossnar från skylten,men annars fint sken.

Classificada 3 em 5 estrelas

I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vänliga kundkontaktbehandling jag fick. Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Lever... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

När väl paketet kom efter flera veckors orolig väntan eftersom det var en efterlängtad julklapp till vårt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte sku... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bugigangas
  2. Loja de brinquedos para crianças

Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

205 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Otillräcklig information om att en…

Otillräcklig information om att en tullgift tillkommer då man handlar hos er ! Och väldigt lång leveranstid!
Nöjd med produkten men blir inga mer köp hos er...

18 de dezembro de 2022

Hej Ewa

Pga logistik problem kan det ibland hända att man får ett meddelande om att man måste betala en tullavgift. Vi arbetar på en lösning på detta. Kontakta vårt kundtjänst så kan dom hjälpa dig kreditera avgiften.

/Ha en god fortsättning!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt företag som ljuger om sina produkter.

Beställde en solcells powerbank på 50 000mAh. Det tog flera veckor att få hem den - längre än vad beräknad leveranstid var.
Jag följde de ytterst få instruktionerna som fanns & laddade powerbanken helt innan användning. Efter det kunde jag ladda min telefon från ca 10% till 70% & efter det blinkade powerbanken som att den var slut på ström (efter inte ens en hel telefonladdning). Efter detta kunde jag inte ladda powerbanken alls, jag testade både i solen & i uttag i väggen men den blev inte mer laddad.
Jag hörde av mig om detta & jag fick en ny powerbank skickad till mig & precis samma problem igen. Det tog över en månad att få hem den & jag kunde ladda mobilen halvt innan powerbanken gav upp.
Fynd24 ljuger definitivt om sina produkter då powerbanken verkligen inte var på 50 000mAh (jag har en annan powerbank på 10 000 & en på 20 000 som kan ladda min telefon flera gånger om så en powerbank på 50 000 bör klara av att ladda den minst 10 gånger.)
Dessutom är kundsupporten inte den bästa heller. De ljög först om när min andra powerbank skickats, de påstod att de skickat ut min nya den 10 juni fast jag hade inte hört av mig förrän den 14 juni om att min första var defekt. Sedan vägrade dem betala tillbaka pengar trots att båda två hade precis samma problem.
Helt värdelöst företag som säljer skitprodukter genom att lura deras kunder.

4 de maio de 2022

Hej Madelene

Dessa powerbanken ska laddas i minst 12 h samt 8 h under direkt solljus (25 C+) för att nå sin fulla kapacitet. Om du fortfarande skulle ha problem att ladda din mobil med den kan det handla om att något är fel på powerbanken. Detta kan du reklamera till vårt kundtjänst så hjälper dom dig vidare.

/Ha en god fortsättning!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fynd24 oseriös företag De levererar inte de varor som…

De levererar inte de varor som annonserar och det efter flera månader. Sofort man lagt beställningen de överför fakturan till en till oseriös betalnings företag som man betalar ränta för nåt som man inte har fått med risken att få inkasso. Jag lagt beställning i augusti för powerbank med 80 000 mAh , jag fick 10 000 mAh. Fick varorna i december men jag var tvungen att betala i september för att inte få inkasso. Ingen tar ansvaret. Allt via CDON , de tar ingen ansvar heller.

21 de setembro de 2022

Hej Despina

Din beställning fanns tillgängligt för leverans någon månad efter din beställning men dom hade returnerats till oss för att de inte hämtats upp så vi var tvungna att skicka dem på nytt. Du behöver ladda powerbanken i 12 h samt i varm solljus för att de ska nå sina optimala effekter. Vi har ingen kontroll över hur betalningen sköts av CDON så detta får du ta med dom. Beklagar att du blev missnöjd.

/Önskar dig en fin jul!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett företag som säljer allt som dåligt

Ett företag som säljer allt som är dåligt från Kina ... köper aldrig mer . Allt man köper är så dåligt kvalitet . Först ska man vänta ganska länge upp till 30 dagar på grejer man har beställd sen får man något som är så dåligt .

15 de outubro de 2022

Hej Wais

Beklagar att du blivit missnöjd men hos oss har du 45 dagars ångerrätt så du är välkommen och returnera ditt köp om du blivit missnöjd.

/Allt gott! 😊👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget är en riktig bluff

Företaget är en riktig bluff. Jag beställde mina varor den 29 oktober och har fortfarande inte fått det och kundtjänsten vägrar att makulera min order och betala tillbaka pengarna. Jag får bara svaret att jag ska vänta. BESTÄLL INGENTING FRÅN DET HÄR FÖRETAGET!!!

28 de novembro de 2022

Hej Henric

Pga rådande omständigheter i omvärlden kan det ibland ta lite extra tid att få hem sina beställningar men jag kan se att vårt kundtjänst inte fått någon mejl från dig. Vänligen och kontakta vårt kundtjänst så hjälper vi dig lösa detta.

/Allt gott!

Inga orginalprodukter

Rakbladen var förpackade i en neutral förpackning. Tillverkare framgick inte

31 de outubro de 2022

Resposta da fynd24.se

Vi har skrivit i både text och bild att dessa endast är kompatibla med serien.

/Allt gott!👍😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service

Snabbt svar och trevligt bemötande.

10 de dezembro de 2022

Hej Camilla!

Stort tack för ditt fina omdöme. Detta underskattar vårt kundtjänst jättemycket. 👍😊

/Ha en superfin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte sälja produkter som utger sig för…

Inte sälja produkter som utger sig för att vara något annat!! ”Gillette Mach 3” rakblad = Dålig kopia!! Ej användbara!

21 de novembro de 2022

Hej Mats

Vi har på hemsidan skrivit att dessa rakblad endast är kompatibla med serien. Finns även en modellbild som demonstrerar detta. Beklagar att du blivit missnöjd men kontakta oss gärna så kan du göra en retur på rakbladen du inte använt.

/Allt gott! 😊👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Johanna

Nöjd med mitt köp. Trevligt bemötande av kundtjänst som dessutom svarar snabbt.

15 de novembro de 2022

Hej Johanna

Tusen tack för ditt fina omdöme!😊👍

/Ha en superfin dag!

dåligt

riktigt dåligt att behöva vänta mer än en månad på produkter som man beställer

3 de novembro de 2022

Hej Jörgen

Beklagar att du fick vänta lite innan du fick hem din beställning men ibland leveransen dröja pga olika externa faktorer som vi ej har någon kontroll över.

/Önskar dig en fortsatt fin dag! 👍😊

Produkt fungerar ej

Produkt fungerar ej! Omöjligt spåra leveranstid! Dålig kommunikation.

30 de setembro de 2022

Hej JO

Beklagar att höra detta. Vänligen och kontakta vårt kundtjänst så hjälper dom dig vidare med detta.

/All gott! 👍😊

Rakt igenom bedrägeri

Rakt igenom bedrägeri. Rabblade kom utan originalförpackning och är inte original heller. De håller mycket sämre kvalitet än originalet som jag hittills köpte. Varning för falsk marknadsföring!

15 de setembro de 2022

Hej Manuel

Beklagar att du blivit missnöjd men tyvärr vi har skrivit i informationen på hemsidan att dessa endast är kompatibla med serien. Du kan gärna göra retur på paketen du inte öppnat så kan vi göra ett återköp på detta.

/Allt gott 😊👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Spelet var trasigt det funkar inte jag…

Spelet var trasigt det funkar inte jag har skrivit om det när jag testade det när det kom

12 de agosto de 2022

Hej Marko

Beklagar detta. Vänligen och kontakta vårt kundtjänst så kan dom reklamera detta åt dig. 👍😊

/Ha en fin helg!

Beställde mach3 rakblad

Beställde mach3 rakblad, dom är i princip oanvändbara utan att skära sig, antagligen kopior, alternativt andra sortering och borde ha kasserats istället för att säljas som original (kom i omärkta förpackningar)

28 de setembro de 2022

Hej Ted

Beklagar att du blivit missnöjd men vi har skrivit i både text och bild att dessa endast är kompatibel med Gillette serien. Många av våra kunder har blivit väldigt nöjda med dessa ersättningsrakbladen och väljer att behålla dem. Du kan gärna returnera paketen du inte öppnat så kan vi kompensera sig för detta.

/Önskar dig en fortsatt fin dag!

Beställde Gilette Mach 3 rakblad

Beställde Gilette Mach 3 rakblad. Leveransen tog 1 månad! Visade sig att rakbladen kom i omärkta förpackningar och var av mycket dålig kvalitet? Troligen sådana som skulle kasseras på grund av felslipning?
Mycket dålig skärpa jämfört med vanliga Mach 3 man köper i affär. Men man får väl vad man betalar för? Det blir definitivt inga fler köp från Fynd 24

20 de setembro de 2022

Hej Bo

/Ha en fortsatt fin dag!

Classificada 2 em 5 estrelas

Mycket besviken eftersom manual…

Mycket besviken eftersom manual saknades. Det fanns inget som beskriver vad produkten heter eller annat som kan vara bra att veta.

31 de agosto de 2022

Hej Stefan

Kontakta vårt kundtjänst så kan vi hjälpa dig med instruktionerna kring den här produkten.

/Ha en superfin dag! 😊👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Trist och nonchalant bemötande vid…

Trist och nonchalant bemötande vid felbeställning.

22 de agosto de 2022

Hej Christer

Beklagar att du dubbelbeställt detta av misstag. Kontakta vårt kundtjänst så kan vi ordna med returen.

/Ha en fin dag! 👍😊

Rakhyvlar

Rakhyvlarna var ju det sämsta jag varit med om.

18 de agosto de 2022

Hej Patrik

Tråkigt att du blivit missnöjd. Kontakta vårt kundtjänst så kan du göra en return på dessa.

/Ha en fortsatt fin dag! 😊👍

Början till väldigt besviken

Det låter inte alls bra på omdömmen. Jag har beställt en vara via cdon och där stod att ni står för leveransen. Jag har fått mail om att paketet ska va skickat och att jag kan spåra det, men när jag går in på spåra paket via länken i mailet så kommer 0 resultat upp. Leveranstiderna låter dessutom ganska omöjliga för en nöjd kundbas. Alla andra levererar snabbare oavsett om det kommer från andra sidan av världen eller inte. Beroende på om jag ens får min vara o skicket den är i så får vi se om jag någonsin handlar hos någon igen där ni står för leveransen. Bespara mig att svara att det kan ta tid att skicka varor. Det verkar vara ett standard svar och isåfall borde ni uppdatera leverans sätt. Ha det fint.
Mvh

10 de agosto de 2022

Hej Marcus

Tack för feedbacken. Detta använder vi för att förbättra oss. Om du har frågor gällande din beställning så når du oss bäst på vårt kundtjänst mejl info@fynd24.se.

/Önskar dig en fortsatt fin dag! 😊👍

Fynd24

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.