Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

plejede at elske klipningerne i g2 men eftersom de har fået nye medarbejdere er det gået ned ad bakke. kommer ind og skal blive klippet, en ung gut tar imod mig rigtig uprofessionelt og blev ved med a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Cabeleireiro

Escrito pela empresa

G2 Frisør er en moderne frisørsalon beliggende i Danmark, der tilbyder professionelle klipninger og stylingtjenester for både mænd og kvinder. Salonen fokuserer på at levere høj kvalitet og skræddersyede behandlinger til deres kunder, alt sammen i en afslappet og venlig atmosfære. For mere information, kan du besøge vores hjemmeside og booke tid til din næste klipning.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Fantastisk oplevelse hos Fozia

Fik klippet, farvet, vasket og glattet mit hår hos Fozia i dag, og jeg er helt ærligt så glad 🤍 Hun forstod mig med det samme og ramte præcis det jeg ville have, uden jeg skulle forklare for meget. Hun er så rar, rolig og virkelig dygtig — man føler sig virkelig tryg hos hende. Mit hår sidder perfekt, jeg kommer helt sikkert igen!
- julie.

30 de março de 2026

Super god service

Super god service, fik en dame klip af en kvindelig frisør ved navn Fozia, som var så imødekommende og høflig! Kan varmt anbefale stedet. Hun lavede den perfekte klipning som jeg ønskede, følte mig tryg under hele behandlingen
Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer derhen❤️

31 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fozia er professionel og god frisør

Jeg var hos frisør i går og havde en rigtig god oplevelse. Fozia var utrolig sød, imødekommende og meget professionel. Hun behandlede mig virkelig pænt og tog sig god tid, så jeg følte mig både tryg og godt taget hånd om. Hun var både dygtig, venlig og lyttende.

Jeg kan varmt anbefale Fozia og Frisør Center Glostrup G2 – jeg kommer helt sikkert igen.

31 de janeiro de 2026

Virkelig god oplevelse

Hej

Jeg kan virkelig anbefale at blive klippet hos fozia, hun har lavet de pæneste etager på mig, mens vi havde en virkelig behagelig snak, og det er helt sikkert ikk sidste gang jeg skal klippes hos hende🫶🏽

24 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tryg, imødekommende og flot resultat

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Fozia, hun er utrolig dygtig, og meget imødekommende. Hun lyttede virkelig til mine ønsker og leveret et smukt resultat. Man føler sig tryg og velkommen fra start til slut. Kan virkelig anbefale hende til alle der ønsker kvalitet og god service

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fozia gav en 5/5 oplevelse og resultat!

Det var ikke første gang jeg var hos G2, men det var første gang jeg blev klippet af Fozia og waow, jeg havde ikke turde håbe på så godt et resultat. MEGET TILFREDS!
Udover at hun er dygtig, så er hun rigtig venlig og behagelig!🙏🏼🫶🏽

17 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte et fade samt trimning af…

Jeg bestilte et fade samt trimning af skæg. Det, jeg fik, var noget af det mest amatøragtige, jeg nogensinde har oplevet hos en frisør.

Resultatet var så elendigt, at jeg fik fysisk ubehag af at se mig selv i spejlet bagefter. Både hår og skæg var klippet så grimt, ujævnt og forkert, at jeg efterfølgende ikke havde andet valg end at barbere og klippe det hele af selv. Det siger alt om niveauet.

Som om det ikke var slemt nok, brugte frisøren, Mercan, tid på at kritisere min faste frisør fra et andet sted, blot fordi han holder ferie. Det er dybt uprofessionelt og vidner om manglende både faglighed og respekt.

Navn eller ej: Det her er et alvorligt kvalitetsproblem, som I som forretning bør tage ansvar for. En betalende kunde skal ikke gå derfra og føle sig til grin.

Jeg kommer ikke tilbage, og jeg vil på ingen måde anbefale jeres salon til andre.

Venlig hilsen
Mustafa

17 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt sted de er alt for dovne

Forfærdeligt sted de er alt for dovne. Har nu prøvet 3 gange i streg at få et resultat jeg vitterligt ikke gad at vise i offentligheden. Spurgte om en mid fade og fik den vildeste high fade. Efter det siger jeg kun lidt af toppen. Endte med jeg kun havde 3 cm tilbage. En dreng der lige startede nægtede at gøre som jeg sagde og gav mig noget jeg vitterligt ikke spurgte om. Han var så arrogant at selv når jeg sagde det skulle være frem sagde han nej og tog det tilbage.

Den unge dreng var den værste frisør jeg nogensinde er blevet klippet af og jeg har blevet klippet af mine venner hvilket siger noget.

15 de janeiro de 2026

Tak til Bahar hos G2

Jeg får ikke klippet hår særlig ofte og har længe haft lyst til at prøve noget nyt og anderledes. Jeg kom med et ønske, og Bahar var virkelig dygtig til at rådgive mig om, hvad der ville klæde mig bedst – samtidig med at hun lyttede til mine ønsker.

Jeg gik derfra med præcis det klip, jeg havde håbet på, og jeg følte mig i trygge hænder hos hende hele vejen igennem. Bahar var smilende, imødekommende og meget professionel. Jeg kommer helt sikkert tilbage hos hende 🌸

13 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er blevet klippet hos g2 de sidste…

Jeg er blevet klippet hos g2 de sidste par år og har altid været tilfreds. Specielt det sidste år hvor jeg kun har brugt ferit. Han er virkelig en klasse for sig. Om jeg vil have det samme jeg plejer (midt fade hår og skæg) eller jeg prøver noget nyt og viser et billede så rammer han det perfekt hver gang. Han er derudover utrolig behagelig og service minded. Selvom det er 50 kr dyrere end mange andre billige frisør er det virkelig pengene værd hvis du går op i dit udseende

Mvh Victor

31 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

The lady was very unprofessional and…

The lady was very unprofessional and did nok give me what I had asked for. She purposely cut it shorter than I asked for, and I reminded her multiple times to not cut it shorter than wished for. She laughed with my mom and totally ignored my wish for the length and went with what my mom asked for and then continued to laugh about it. Very bad experience do not recommend at all. Besides the length problem it was also not the shape that I had asked for. I asked for a v shape but instead for a straight cut. Never coming back ever, very unprofessional.

9 de abril de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

hej g2, simpelthen for dårligt....

hej, jeg kommer for at få, det de mener er 'fade', jeg bliver nød til at være ærlig med jer, jeg tror han hedder neco, jeg er ved at brække mig hver gang jeg kigger i det forbandede spejl, det er så klamt og kigge på at jeg har valgt og klippe hele møget af efter denne grimme oplevelse, i burde seriøst få styr på jeres medarbejdere, min kæreste er slået op, min hund er løbet væk, forældrende smidt mig ud hjemmefra, så nu bor jeg ude på en kantsten, i har ødelagt min karriere, pøj pøj i g2, i ser ikke mere til mig

3 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ejeren med det fuldskæg er virkelig…

Ejeren med det fuldskæg er virkelig arrogant, snakker i telefon imens han klipper en, prikker en i panden og nakken nårh han vil have at man skal bevæge hovedet. Jeg beder om low fade, men han laver en midt fade.Viser ikke resultatet til sidst. Mm. Besøger ikke det sted igen.

1 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god og behagelig service

Altid god og behagelig service - booker hos Seze, som er meget servicemindet, møder sine kunder med et smil og leverer altid et rigtig fint stykke arbejde!

17 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I asked for a low fade haircut

I asked for a low fade haircut, but what I received was completely different — more like a badly done high skin fade with no blend or technique. The result is unprofessional, uneven, and honestly embarrassing.

This is not what I paid for, and I’m extremely dissatisfied. I expect a refund or a proper fix by someone skilled — otherwise, I’ll be forced to leave a public review and report this experience.

15 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er klart det bedste frisørsalon på…

Det er klart det bedste frisørsalon på Sjælland, helt klart anbefalet, det er perfekt fra start til slut og især deres medarbejdere Sezer er virkelig dygtigt,alt er bare godt ved det frisørsalon, service, klipning og miljøet det hele er perfekt

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kommer her med min søn og hans…

Jeg kommer her med min søn og hans kammerat på 7 år og bliver klippet hver måned og vi kommer altid igen fordi resultatet er knivskarpt, tak for jer🙏🏻 🤩

En ting er den pæne klipning, men de er også meget tålmodige og professionelle med drengene der i starten ikke var så vant til at blive klippet hos en frisør 💇
G2 er ganske enkelt en topklasse frisør! 🥇
Og en særlig tak til Ferid, som altid sørger for at min dreng ser skarp ud 🙏🏻

23 de abril de 2025

God oplevelse hos Ergün

Jeg blev klippet af en meget ung fyr som hedder Ergün. Han klipper rigtigt godt og har meget erfaring inde for frisørbranchen. Der er også god og hurtig service. Kan klart anbefale.

15 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais