Gadgethuset.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en printer, der blev noget forsinket pga. alt det her corona-crap. Det er hvad der sker, men Christopher informerede løbende om status, og tilbød hver gang at jeg kunne annullere ordren hvis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte lidt grejer, og kunne afhente det efter en time. Under afhentningen fik jeg simplethen den fedeste snak med Christopher, om hvordan og hvorledes - særdeles fedt for en ny gut i 3D-print-v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service i "før-køb" forløbet af en DJI drone. Med Christophers egne erfaringer og viden omkring droner blev det forholdsvis meget nemt at tage en beslutning om, hvilken model jeg skulle køb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service og leveret som aftalt. Har købt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de lembranças
  3. Loja de material para maquetes

Escrito pela empresa

Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser. Vi lever af glade kunder og gør os hver dag umage for at give vores kunder en fantastisk købsoplevelse og kundeservice.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lige efter bogen :-)

Det er mit først køb hos Gadgethuset.dk og alt gik lige som det skulle.
Fedt at man kan købe 3D printede ting hos dem. Det skal nok prøves igen en anden gang.
Mvh
Morten

11 de abril de 2016

Virkelig billigt, lang leveringstid

Det tager lidt tid inden varen bliver sendt, men bortset fra det, så var alt lige i skabet! De batterier jeg købte, var virkelig billige - om de så holder i længden må tiden vise.

6 de abril de 2016

Super service

Gadgethuset har simpelhen super service, ringede og fik en snak bestilte og dagen efter var varene på vej ..👏🏻😉
Super service vil helt sikkert bruge jer igen..
Mvh Helle

27 de março de 2016

Virkelig god service!

Jeg købte i fredags en drone her hos Gadgethuset. I løbet af mandagen fik jeg en email om at min ordre var blevet ændret, pga. at prisen på min vare var faldet, så jeg fik sparet nogle penge - virkelig god service!

Dog irriterer det mig en smule, at den først blev sendt onsdag. Men i forhold til den fantastiske service og fine indpakning klager jeg ikke! :)

19 de março de 2016

Hurtig levering

Vare blev leveret mindre end 24 timer efter bestilling, var billigere end i andre butikker, og den var flot pakket ind i gavepapir. Kan ikke ønske mig andet.

19 de março de 2016

God købsoplevelse!

Super service! Havde mange spørgsmål, som han gav sig tid til at svare på. Meget kompetent og varerne ankom straks. Ikke sidste gang jeg køber der.

10 de março de 2016

Super

Har købt en lille 1 kop's kaffemaskine og fra jeg bestilte den og til jeg ku hente den gik der 2 dage👍🏻så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos gadgethuset

5 de março de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

SPAM efter salg giver altid en stjerne.

SPAM efter salg giver altid en stjerne.

Som alle firmaer som kontaktede mig efter salg, selv om jeg frabedt mig dette. De får lige en stjerne fra mig-

23 de fevereiro de 2016
logótipo da Gadgethuset.dk

Resposta da Gadgethuset.dk

Hej Søren.

Jeg formoder at du hentyder til vores mail der udelukkende indeholder en opfordring til anmeldelse hos Trustpilot.

Vi anser det ikke for at være spam, men respekterer naturligvis din holdning og beklager.

VH
Christopher

Ring doof bell

Meget fin og hurtig behandling af det bestilte, men der mangler en dansk brugsanvisning samt returseddel ved garanti eller fejlkøb.

17 de fevereiro de 2016
logótipo da Gadgethuset.dk

Resposta da Gadgethuset.dk

Tak for din anmeldelse

Der findes desværre ingen Dansk brugervejledning, men der ligger videoklip med danske opsætningsinstruktioner på vores youtube kanal: http://www.youtube.com/gadgethuset

Venlig hilsen
Christopher

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais