Gaedt Design Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og hurtig kundeservice! Jeg var kommet til at få bestilt julekugler med en forkert skriftfarve. Jeg sender derfor en besked til deres kundeservice fredag aften kl. 21:20 lige efter jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en fin gave hos Gaedt Design til min veninde i fødselsdagsgave. Den skulle sendes direkte til hende og nå frem inden hendes fødselsdag. Der var super service og pakken var allerede fremme da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte varen, men kom i tvivl om, det nu var det rigtige billede, der kom på juletræskuglen, for det kunne jeg ikke lige se på bestillingsoversigten, men en medarbejder, som jeg kontaktede tlf.,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra! Bestilte et skilt til en guldbryllups æresport og fik leveret 1,5 døgn senere. Det fineste skilt som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos guldbryllupsparret. Tusind tak :)

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Vi personlig gør dine ting for dig med folie eller laser gravering. Vi designer wallstickers og laserskårede ting til hjemmet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Flot produkt

Flot produkt, som stemmer helt overens med hvad man ser på hjemmesiden. Hurtig personlig tilbagemelding ved spørgsmål.

17 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Lang leveringstid

Bestilte en vare 7-11-22, den er først leveret 8-12-22, det må kunne gøres bedre.

8 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Hej Lene
Beklager den lange ventetid, men det har desværre været svært i lang tid at få willowtree figurerne hjem når de var udsolgt. Derfor har der været ventetid på nogle figurer. Da du bestilte stod der at vi forventede at have den på lager 1/12. Det blev så først den 7/12, hvorefter vi skyndte os at få figurerne der var bestilt af sted, så vi har desværre gjort det vi kunne for at du kunne få den. Normalt sender vi 1-2 dage efter bestilling.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte en Julekugle med hundenavn på

Bestilte en Julekugle med hundenavn på. Kuglen er i intakt stand, men der er flere fejl i filmen på kuglen og i teksten.

2 de dezembro de 2022

Resposta da Gaedt Design

Øv at du ikke kontaktede os, hvis ikke din vare levede op til forventningen. Beklager meget at den ikke var som du gerne ville have den.

Service til karakter 10.

Havde lavet en fejl i bestilling. Fik 5 min efter en mail, hvor jeg blev gjort opmærksom på fejlen, og fik valgmuligheder som rettelse . Total god service.

8 de novembro de 2022

Resposta da Gaedt Design

Mange tak for den fine anmeldelse og dejligt du oplevede en god service

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Fine ting og god kommunikation ang en tekst som ikke lige kunne være på den julekugle jeg havde bestilt. Det blev ændret til stor tilfredshed 😊

20 de novembro de 2022

Resposta da Gaedt Design

Tak for den fine anmeldelse og dejligt at du kan lide det endelige produkt

Fantastisk

Fantastisk! Super fin personlig gave.
Blev lavet meget hurtigt og sendt med det samme.
Jeg er imponeret og glæder mig meget til at give gaven til barnedåb.
Kan klart anbefales 😍
Fem stjerner fra mig.

21 de outubro de 2022

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais