Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos usados
  2. Loja de Informática
  3. Loja de jogos

Game-Stock.nl is ontstaan uit pure passie voor videogames – en dan vooral voor de nostalgische klassiekers en retro-titels die we allemaal koesteren. Als liefhebbers van de oude consoles en pixel-perfecte avonturen besloten we deze passie om te zetten in een webshop, waar verzamelaars en casual spelers terecht kunnen voor hun favoriete games. Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldig samengestelde collectie tweedehands en retro games, accessoires en bijzondere collector’s items. Daarnaast bieden we ook recente releases aan, zodat je jouw gamecollectie compleet kunt maken.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 opiniões

Einfach wunderbar!

Super toller Laden. Fragen werden prompt und freundlich beantwortet. Ich bin auf der Suche nach ein paar Xbox Classic Games auf der Seite gelandet. Faire Preise, blitzschneller Versand und tolle Ware, wie beschrieben. Ich werde auf jeden Fall regelmäßig vorbeischauen. Ich bin begeistert und kann ich nur empfehlen! Gruß aus Deutschland

6 de março de 2026

Zeer goede service

Switch 2 in de preorder besteld. Netjes een mail gehad dat wegens krappe levering de bestelling later geleverd zou worden(stond ook bij de beschrijving dus helemaal prima). Vorige week een mailtje gestuurd of er al een indicatie gegeven kon worden wat betreft levering, hier is keurig en snel op geantwoord en heb dinsdag de switch 2 ontvangen waarvoor dank!

16 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg bedankt en fijn bedrijf!

Heel erg bedankt en fijn bedrijf!! Een aantal weken geleden heb ik een Nintendo Switch 2 besteld en de levertijd bleek nog iets langer te zijn. Ik heb het bedrag van de bestelling retour ontvangen. Heel veel dank ☺️

16 de julho de 2025

Super Re-saler

Habe am Dienstag bestellt und am Samstag waren die Artikel bei mir in Bayern.
Top Zustand genau wie beschrieben, Ich freue mich den Shop entdeckt zu haben.
Bestelle gerne wieder.
Mit freundlichen Grüßen

10 de maio de 2025

Resposta da Game-Stock.nl

Viel Spaß beim Zocken und danke für die Bewertung!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke behandeling, meedenkend in oplossing.

Ik had een Switch 2 bundel ge-pre-ordered en betaald. Vrij snel daarna een gebeurtenis gehad waardoor ik hierop terug moest komen.

Die avond nog een mail terug gehad en de volgende dag stond alles netjes terug op mijn rekening.

Vriendelijke, meedenkende man.

10 de abril de 2025

Dank voor je review!

Classificada 1 em 5 estrelas

Game besteld tot aan heden niet…

Game besteld tot aan heden niet ontvangen, krijg geen antwoord op mails.

1 de março de 2025

Hoi Vincent,

Vervelend dat je geprobeerd hebt om ons te contacten maar het niet is gelukt. Je kunt ons mailen op contact@game-stock.nl, je kunt ons bellen op +31(0)186715062 en je kunt ons een DM sturen op https://www.facebook.com/gamestocknl

Nu moet het vast wel lukken :)

Onder welke naam heb je besteld, en op welke manier heb je betaald? We horen het graag.

Gr, Game-Stock.nl

Wou een 2DS kopen

Wou een 2DS kopen, was hier nog helemaal nieuw in doos. Had paar vragen en kreeg binnen half uur alweer reactie. Zeker een aanbeveler.

27 de fevereiro de 2025

Veel game plezier!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.