A empresa respondeu
Sama aplikacja działa niezawodnie ale jeśli chodzi o support to jest dramat i jeszcze raz dramat wykupiłem 2 kody które nie działały support nie odpisuje mi od tygodnia Edit:support nie odpisał do te... Ver mais
A empresa respondeu
GamerHash is a platform for gamers and PC owners who want to turn idle computing power into real value. With the GamerHash AI desktop app, you share your GPU to support AI computations and earn rewards automatically. The process requires no technical skills just install the app, let it run in the background, and start earning on almost any modern rig. But GamerHash AI isn't just about passive income. It also gives you access to powerful, privacy-first AI tools running locally on your hardware: image generation, video creation, and an AI assistant with no usage limits. No subscriptions, no cloud uploads, no restrictions. Behind the scenes, GamerHash connects thousands of consumer-grade GPUs into a decentralized network that powers real AI workloads including our own developer API, deAPI. This means your hardware isn't just earning rewards; it's contributing to infrastructure that developers and startups around the world rely on. Whether you're a gamer, creator, or just someone with a powerful PC, GamerHash makes it easy to put unused computing power to work. No data centers, no middlemen just everyday people building a decentralized AI network together.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
wiec po 4 tygodniach zylowania sprzetu i nazbieraniu ponad 9 422.59 GHXP na koncie nic sie nie dziej nie jest mi przyznawana ani wyplacana waluta w mBTC ani w GHX mimo ze sprzet jest ciegle w uzyciu a kontaktu diskord itp brak PRAWDOPODOBNIE PLATFORMA Umarła

Resposta da GamerHash AI
Brak dostępu do środków. Jedno wielkie oszustwo. Do tego sprzęt katowany na maxa. W tle karta chodzi na Maxa ,a wykopuje niby nic. Odradzam każdemu!!!

Resposta da GamerHash AI
Trusted, well-established service. Great way to share your computing power and generate images in a privacy of your own PC.
Highly recommend.

Resposta da GamerHash AI
Chcę kody do biedronki? Nie działają, a gdy przelewasz swoje wykopane środki na swój zewnętrzny portfel BTC po raz drugi to ich nie ma. Jedyne wsparcie to sprawa w sądzie
na poczatku wydawala sie byc fajne ale potem, jak zobaczylem ile to gowno zrzera pradu i jakie biora prowizje to jest jebana masakra. Bardziej polecam Salad czy cos takiego.
Super aplikacja, szybkie wypłaty na portfel krypto (metamask) i na stronę, nigdy nie było problemu z zakupem w sklepie na stronie a tam kupowałem już więcej niż 70 razy. Widać że firma się rozwija, są nowe współprace i aplikacja więc myślę że idą w dobrym kierunku.
Avoid this scam. When you try install aplication on PC for miners from all anty-virus is info about Trojan. It's extremaly dangerous to lost all crypto if you use Ledger or Binance and you have installed Gamerhash. Be careful for this scam and uninstall immediately.
Play & Earn is completely scam.
I completed all quests and 1 week later i receive nothing not even help from the support.
Fees are ridiculious so you will never be able to withdraw or you farm at least 2 years with a NVIDIA GTX 3080 TI, but energy costs will exceed that by far
I do not recommend to waste your time and money
its danish jeg får så lidt penge og det tager får lang tid at mine its not okay look at getgrass.io they have no pay mining limit
W momencie kiedy aplikacja zyskiwała coraz to większą popularność i sporo osób ją polecało, faktycznie spoko wszystko działało, muszę przyznać że nie posiadałem wtedy sprzętu ale jakoś działało. Dwa lata temu pobrałem z myślą o powrocie, ale niestety. Po kilku błędach aplikacji i zablokowaniu mi kopania z grafiki (jakiś błąd), postanowiłem ją odłożyć do momentu aż zakupię lepszy sprzęt. I oto jestem. Z FX 6300 i rtx 2060. Nie oczekuję tu jakiś kokosów. Ale myślałem że chociaż aplikacja będzie działać. Niestety więcej błędów, i ostatecznie krytyczny błąd aplikacji który uniemożliwiał jej ponowne włączenie. Nie jestem w stanie dać więcej niż 2 gwiazdki bo po prostu aplikacja nie działa.
zwykły szajs. nie dość że antywirus blokuje i nie pomaga nawet jego usunięcie to śmierdzące grosze do zarobienia na moim komputerze. nie wiem jakim cudem niektorym udaje się odpalić to badziewie
Kozacka aplikacja do zarabiania, mają nowe gierki na play&earn <3
no tak średnio opłacalne zobaczyłem na miernik prądu i zdecydowanie nie polecam
I morawieckiego
świetna aplikacja, zarobiłem dzięki niej pieniądze
Kiedyś chwaliłem tą stronę, ale nigdy więcej tego nie zrobię. Support to atrapa. Miesiąc czasu trwa aktywacja konta, support na początku twierdził, że maile z linkiem aktywacyjnym trafiają do spamu, tłumaczyłem, że ich tam nie ma. Teraz od ponad 2 tygodni support milczy. Rozmawiałem z 3 znajomymi, którym kiedyś poleciłem tą stronę i już dawno z niej nie korzystają bo nigdy nie udało im się wykupić nagrody z ich sklepu.
Polecam, apka wykorzystuje pozostala wolna moc komputera i mozna w ten sposob zarobic na fajne zakupy badz vouchery. Polecam. Ps.Gimbusy opisujace jakie to zle i nie dzialajace nawet nie umieja sie podpisac, wiec o jakiej tu wiarygodnej opini mowimy 🤨
graphics card is burning, son is not home, gray smoke :)
ciocia julka kazala dopisac o niej tutaj
Unacceptable fees (20 GHX to withdraw!!!!) and stuff on their store is absolutely worthless. Don't be fooled by the fake reviews and lend your computing power to this waste, you will be the loosing side, no doubt. Find a decent miner and mine with that.

Resposta da GamerHash AI
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.