snakkede med ejeren og han var mega…
snakkede med ejeren og han var mega flabet, jeg vil virkelig ikke anbefale dem føj
En helt igennem perfekt handel. Søren har styr på det og det mærker man med det samme.
Handler et par gange og det bliver ikke sidste gang 👍👊
Virkelig god oplevelse med Gammelt Guld og Søren. Søren vendte straks tilbage på en henvendelse om tømning af dødsbo. Der blev givet et fint og realistisk bud. Boet blev tømt som aftalt, og alt gik godt. God oplevelse og Sørens firma bliver selvfølgelig anbefalet 👍☺️
Jeg lavede aftale på mail med Søren om tømning af et dødsbo, hvilket var en god oplevelse. De kom fra Aalborg, men præcis på aftalt tidspunkt i København. Betaling blev foretaget ved ankomst som aftalt. Flinke folk, der gjorde deres arbejde som aftalt. Kan anbefales.
Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt.
Søren er behagelig og god at samarbejde med.
Jeg kan kun anbefale Søren og Gammelt Guld
Søren holder ikke skriftlige aftaler - sikkert fordi han fik et bedre bud.
Burde have overdraget sagen til advokat
Gammelt-guld har været yderst professionelle i håndteringen af køb af diverse indbo fra vores dødsbo. Det er forløbet super glat og alle aftaler er overholdt. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Gammelt- guld.
Da firmaet, gammelt-guld.dk, beskriver sig selv som værende SERIØSE, RESPEKTFULDE og REELLE, i forhold til priser, tager vi kontakt til Dem, i forbindelse med et dødsbo.
Deværre oplever vi på ingen måde, at firmaet lever op til de ellers så fine ord.
Jeg, og mine søskende, vil på ingen måde anbefale dette firma.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.