Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Da jeg skulle lære at strikke strømper fra tåen, fik jeg hjælp af Lotte fra Garnbyjacobsen. Hun havde det perfekte garn til opgave og var god til at forklare mig hvordan jeg skulle i gang. Derfor få... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg, kompetent vejledning og hurtig forsendelse. Her handler jeg gerne igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og løsning af den “Garnkrise” jeg havde og ikke mindst fantastisk hjælp til handel da jeg ikke havde mulighed for at bestille på nettet 👍🏻🤗

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

GarnbyJacobsen blev grundlagt i 2016 af Lotte Lysholt – med en passion for strik og en drøm om egen garnforretning. Det hele begyndte i en kælder med et lille sortiment og én åbningsdag om ugen. Siden er forretningen vokset, og GarnbyJacobsen blev i flere år drevet som fysisk butik i Tønder. I 2024 flyttede virksomheden til Odense og overgik til ren webshop. I dag sælger GarnbyJacobsen kvalitetsgarn – primært i naturfibre – samt strikketilbehør, opskrifter og kits. Du finder også egne designs og udvalgte opskrifter fra andre designere. Du kan møde os på strikkefestivaler og følge med på sociale medier. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til info@garnbyjacobsen.dk eller kontakte os via Facebook.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fin oplevelse

Alt spillede og Lotte var meget hjælpsom.

30 de abril de 2026

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget. Bh. Lotte/GarnbyJacobsen

Stort udvalg

8 de março de 2026

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Tina. Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget. Bh. Lotte/GarnbyJacobsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og det skønneste garn. Så dejligt med en håndskrevet hilsen med i pakken👍

1 de fevereiro de 2026

Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord. Mvh Lotte/GarnbyJacobsen

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚
Godt tilbud og hurtig levering af et enkelt lille nøgle garn. Ingen ordre er for lille😁

23 de janeiro de 2026

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Marie Louise. Tak for din søde anmeldelse. Og du har helt ret.. Ingen ordre er for lille. Mvh Lotte/GarnbyJacobsen

Lækkert garn

Lækkert garn , præcis den farve, jeg valgte. Prisen var helt ok.

20 de janeiro de 2026

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Annie. Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt ekspedition og god service

15 de dezembro de 2025

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Karin. Mange tak for dim anmeldelse, det betyder meget. Mvh Lotte/GarnbyJacobsen

Fantastisk garn.

Så flot garn og en fornøjelse at strikke med, samt hurtig forsendelse.

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Lisbeth. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse det betyder meget. Mvh Lotte/GarnbyJacobsen

God kunde kontakt

God kunde kontakt, hurtig levering

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Ingrid. Mange tak for de pæne ord, det betyder meget. Mvh Lotte /GarnbyJacobsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og løsning af den…

Resposta da Garnbyjacobsen

Hej Helle. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe. Og tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget. Mvh Lotte/GarnbyJacobsen

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.

30 de novembro de 2025

Hej Trine. Tak for anmeldelsen. Det betyder meget. Mvh Lotte /GarnbyJacobsen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais